Gå til innhold

Ny HW-butikk i Norge: Dustin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Har nylig bestilt varer fra dustinhome og skjønner ikke helt leveringsmåten. Står at det er PNL, og har sporing fra online.pannordic.com eller "My PNL". Hva er dette for noe? Er det pga varelager i sverige eller?

 

Sporingsnummeret dukker forresten opp på posten.no, hva er forskjellen?

 

På posten.no dukker også pakken opp som Produktnavn: CARRYON HOMESHOPPING

 

Får jeg dette på døren? Lov og håpe :D Men har forøvrig ikke valgt noe spesiel fraktmetode, tror ikke jeg fikk noe valg om det heller.

Lenke til kommentar

CARRYON HOMESHOPPING er en tjeneste fra Bring (Posten) for firmaer som driver med netthandel. Bring omtaler produktet som følger: Med CarryOn HomeShopping når du privatpersoner i Norden og i hele verden. Vi henter dine pakker hos deg i henhold til avtale og leverer på postkontoret til mottageren. En hentemelding sendes ut til mottager. Ergo du får nok ikke levert pakken hjem på døren, dessverre...

 

PNL står for Pan Nordic Logistics men har egentlig endret navn til Bring Parcels, altså en avdeling under Bring (Posten) og man kan derfor enkelt benytte Postens sporingstjeneste.

Lenke til kommentar

Har det skjedd nokon endringar i fraktrutinene frå Dustin til Oslo? La inn ei ordre tysdag kveld, fekk ordre sendt-mail med sporingsnummer i går, men PNL melder framleis bare dette:

 

EDI Created 2010-08-11 10:31 Status OK, Registered

 

Posten har heller ikkje noko meir. :hmm:

 

Jeg har bestilt mer enn de fleste på Dustin siden de åpnet og jeg også har stusset over dette du skriver her nå. Noe er ihvertfall forskjellig fra de utallige andre bestillingene jeg har hatt der. Tar også 1 døgn lenger enn det har gjort tidligere.

Lenke til kommentar

La inn en bestilling i går kveld. I dag har ikke ordren flyttet på seg. Synes at store nettbutikker bør få sendt ut ordrene dagen etter. Visst ikke er man fort oppi en ukes leveringstid med sommelet til posten.

 

Sikker på alle varene er på lager? Dustin pleier å sende dagen etter bestilling (mandag hvis du bestiller etter 14 på fredag)

Lenke til kommentar

Bestilte et hovedkort , i5 760 og RAM fra Dustin i går. Måtte ta betalingsmåte : faktura , da jeg ikke har no kort å betale med akkuratt nå. Dustin tar kredittsjekk av meg da, og det er jo helt greit og fått papirer på at kredittsjekk er tatt og den ser helt bra ut selvfølgelig.

 

Det jeg lurte på, var om noen andre hadde bestilt med faktura fra Dustin og vet hvor lenge den da vil stå i status: "Klarna faktura" før de begynner å behandle orderen min?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...