Gå til innhold

Diskusjon og erfaring rundt MLM!


Cryztek

Anbefalte innlegg

Kom over denne siden <link fjernet> så veldig lukrativt ut og selge ting på nett men er det virkelig eller bare noen som er ute etter pengene dine? :p hvist det er ekte så kunne jeg godt tenkt meg og bytte ut min "crappye" jobb som vikar i kantiner og gjøre dette på heltid.. :new_woot:

 

Har endret emnetittel så den passe bedre nå :) Diskuter folkens!

 

PS: ingen links til sider i tråden da disse stenger tråden ;)

Endret av mc_a_person
Fjernet link. se senere innlegg for mer info
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg fått svar fra dem :p fikk en mail med følgende:

 

 

Og linken til <fjernet>

 

Skal kansje prøve og få tak i et skype navn jeg kan ringe og snakke med noen som faktisk er ansatt :p

 

(jeg la faktisk merke til dette gjennom en annonse på finn der de søkte etter teamledere i bodø kan hjelpe på troverdigheten :p )

 

Edit: Fant ut at dette var fra en annen side jeg sjekket og sendte e-postadressen min til :p Men lar den være oppe siden det angår MLM og jeg vil finne ut om det kan gjenomføres uten scam ;)

Endret av Super8
Lenke til kommentar
Kontakta oss Nu!

 

Den här affärsverksamheten är en del av en bransch som omsätter mer än 700 miljarder kronor. Vi är redan miljontals framgångsrika män och kvinnor och det finns gott om plats även för Dig att skapa obegränsad tillväxt. Vi utbildar Dig! Vi hjälper Dig! Du kommer att älska det!

 

Om dette er ett firma som tjener så mye så burde det vel stått hva de selger og tjener penger på. leste over siden og er hovedsaklig svada for å få folk til og hoppe på det. hvem vil vel ikke tjene raske penger. men er vel som i t5pc hvor de skulle tjene penger på å selge selvhjelps ting til sine medlemmer som var mere interresert i å tjene penger enn å bruke de.

Lenke til kommentar

Slike nett-salgting er stort sett bullshit. Vi hadde en slik "dått komm" bølge i bygda mi for kanskje 10 år siden.

Det var sånn at man kunne tjene MILLIONER, og hadde en pyramide-struktur, man skulle kjøpe en hudprodukt-pakke for 1500kr, også demonstrere disse produktene til alle vennene sine, og få dem til å selge til andre igjen. Og en liten prosent av det de andre solgte gikk til den første i linja. Så teoretisk sett kunne man bli rik bare av å sitte og ta imot penger fra alle "underselgerne" sine.

 

Men i den virkelige verden var det jo bare 4-500 stk i bygda, og alle prøvde å selge denne driten til hverandre for å få igjen de 1500kr de brukte på startpakken. Og toppkaren ringte rundt og nærmest terroriserte folk for å ikke prioritere å dra på et selgermøte i Oslo foran å dra i begravelse. Mamma turte nesten ikke ta telefonen når han holdt på som værst. Han prøvde tilogmed å få mamma og venninnene hennes til å kjøpe laptop så de kunne registrere salgene sine på nettsiden til produktet, og ville ha meg til å oversette den engelske manualen fra engelsk til norsk.

 

Selvsagt ble han ikke rik, og firmaet forsvant etter ett års tid.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Dette er vistnok ikke salg av produkter men mer support osv vist du leser litt på linkene så skal det stå ett sted :p

 

Found it:

I hovedsak består jobben av å besvare henvendelser(slik jeg gjør nå), markedsføring og support for nye og gamle medarbeidere. (dette er ikke direkte-salg av produkter) Det er veldig enkelt og greit.

 

Står i en av e-postene :)

Endret av mc_a_person
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...