Gå til innhold

Hvordan kjøpe 8 x Windows 7 Pro fullversjon for 120 kroner? (slutt)


myhken

MSDNAA tilgang?  

165 stemmer

  1. 1. Har du fått tilgang til MSDNAA via dette tilbudet og fått nøkkel til Windows 7?

    • JA
      139
    • NEI
      16
    • Meldte meg aldri på
      10
    • Meldte meg på IEEE.org
      0
  2. 2. Dette er umoralsk, og de som benytter seg av dette kan kalles pirater!!

    • JA
      14
    • Nei
      73
    • Man bryter ikke loven, men er på kanten moralsk
      63
  3. 3. Hvor lenge tror du alle kan melde seg på ACM, før de stenger for alle "ikke studenter"?

    • Ut september
      35
    • Oktober
      7
    • November
      3
    • De kommer aldri til å stenge for ikke studenter...
      28
    • Løpet er kjørt - tilbudet er over for denne gang...
      29


Anbefalte innlegg

Men da vil du antageligvis få problemer med fremtidige oppdateringer fra windows update, og aktiveringen på pc 1 og 2 vil opphøre...

 

Ikke vært noe problem så langt, kjørt windows update på alle 3 maskinene, 2 av de har vært installert 3 uker og den andre i 1 uke. Jeg har ikke registrert noe online. Kun aktivert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ser ut for at du må forandre bloggen din myhken.

 

Allerede gjort... :thumbup:

 

Neste tilbud på Windows 7 er på trappene da....10 x Windows 7 pro lisenser for $32, altså 192 kroner.

 

http://www.redflagdeals.com/forums/showthread.php?t=790514

 

Men gjelder trolig KUN for studenter....og vet ikke om Norge er med på listen. Noen som har 200 kroner til overs og vil teste?

Du trenger ikke oppgi noen skole hos IEEE. Jeg har fått mine lisenser der, men windows 7 er borte her også nå.

Lenke til kommentar
Men da vil du antageligvis få problemer med fremtidige oppdateringer fra windows update, og aktiveringen på pc 1 og 2 vil opphøre...

Dette gjorde jeg mange ganger i studenttiden. Trengte massevis av testmaskiner til et nettverksprosjekt. Har fortsatt VM'ene, og de funker fint. Det skal mer til enn en telefonaktivering før de kaster ut en validert maskin. Tenk om noen hadde stjålet key'en din med et eller annet program, f.eks.

 

MS har jo ikke begynt med noen antipiratprogrammer enda så vidt jeg vet.

 

Så det er nok derfor det er så enkelt, enda.

Tror neppe de kommer til å innføre det. Det er utrolig mye bedre for dem om de som ikke vil betale bruker piratkopier enn om de går over til andre operativsystemer.

Endret av bolt
Lenke til kommentar
Hvorfor nedlastet du den franske utgaven?

Serialen skal virke på uansett språk som er i fra grunnen av. Antar jeg STERKT!

 

Tja, det var vel egentlig det jeg også trodde, men jeg våget ikke å ta sjansen. Men, men, jeg fikk byttet språk til norsk. Bortsett fra det jeg nevnte i går da.

 

Er det noen som vet om det går an å bytte dette til norsk på et eller annet vis?

Lenke til kommentar

Det virker som om folk begynner å bli redde her for sine nøkler og sin software. Dere kan garantert roe dere ned. Folk som sliter med aktiveringen har kanskje modifisert installasjons-DVD'en og/eller gjort andre ting.

 

Jeg har vært inne i dag igjen på min ACM konto, og der ligger min software og nøklene klar for nedlasting! Det kan jo kun tyde på at ting er "business as usual".

 

Så, alt er fortsatt i orden med andre ord. Men noen Win 7 ser jeg er fjernet fra sidene over tilgjengelig software.

Lenke til kommentar
Hvordan fungerer dette med 8 lisenser? Man får jo bare en produktnøkkel. Prøvde å installere win7 på to datamaskiner, men når jeg prøver å aktivere den andre datamaskinen får jeg bare at jeg ikke kan bruke denne nøkkelen. (har fremdeles dette tilbudet da jeg er student ved HiN)

 

 

Man får en produktnøkkel per windows versjon. Det *var* 8 Windows 7 versjoner tilgjengelig (engelsk, spansk, fransk og kinesisk.. Alle i både 32 og 64bit versjoner = 8 totalt)

 

Men som sagt.. Disse er nå fjernet fra tilbudet, så dersom du ikke "kjøpte" de 8 versjonene da de var tilgjengelige har du ikke mulighet til å få dem. Men dersom du "kjøpte" dem, da har du fortsatt tilgang til dem via kontosidene hos MSDNAA..

Lenke til kommentar
Hvordan fungerer dette med 8 lisenser? Man får jo bare en produktnøkkel. Prøvde å installere win7 på to datamaskiner, men når jeg prøver å aktivere den andre datamaskinen får jeg bare at jeg ikke kan bruke denne nøkkelen. (har fremdeles dette tilbudet da jeg er student ved HiN)

Lisens = Produktnøkkel.

Det var en stund mulig å laste ned 8 ulike versjoner av Win7 fra MSDNAA - der kommer de 8 lisensene inn i bildet. (4 språkversjoner, alle i 32- og 64-bit utgave.)

 

Poenget var at alle 8 lisensene kunne brukes på f.eks. den engelske 64-bit utgaven, så man trengte ikke en gang laste ned alle 8 versjonene - det holdt med én.

 

Og - som med en Win7-pakke du snart kan få kjøpt i butikken - så gjelder en lisens for én PC ad gangen. Du har lov til å "flytte" lisensen over til en annen PC, men da skal du egentlig slutte å bruke den gamle PC'en. Og det kan hende du må ringe Microsoft for å få aktivert Windows-installasjonen på den nye PC'en. At noen derfor ender opp med å bruke samme lisens på flere maskiner er derfor ikke overraskende.

Lenke til kommentar
Har du funnet ut om det påvirker keys ved å melde deg ut av acm myhken?

 

Ser ikke ut til å påvirke noe nei. Opta ut for en stund siden, og det står at jeg ikke har MSDNAA konto lengre på ACM sine sider, men har likevel tilgang til MSDNAA kontoen med det brukernavnet. Leste vel et sted at de beholder kontoen på MSDNAA en stund for "the record" slik at de kan knytte lisenser, brukernavn og kortinfo til en bestemt konto.

Etter ett år mister jeg MSDNAA tilgangen har jeg forstått.

Lenke til kommentar

Da har jeg hatt krasj på min bærbare hvor jeg har all eposten. Dvs, har en backup fra 9. september, men eposten jeg fikk fra AMC om kontoen og hvor jeg logget inn på MSDNNA for å hente software er borte. Jeg husker ikke URLen til MSDNNA der jeg skal logge inn. Er det noen som har den. Må se der om jeg kan få sendt over passordet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...