Gå til innhold

Rødgrønn falitt i 4 år til? (Stortingsvalg 2009)


Anbefalte innlegg

.. og la oss nå legge til at dette jordskjelvet er ei måling i Hordaland, der 602 personer er spurt. Å presentere det som et være eller ikke være for Venstre, er vel litt uforsiktig?

 

Om det kan bli et være eller ikke være for Sponheim på tinget, det er så..

 

Kreativt presentert Statistikk, folkens.. Noe av det vi aller lettest lar oss lure av.

Endret av jonlem
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var ikke bare den jeg støttet meg til, men alle målingene så langt viser at pilen peker ned i kjelleren.

 

Så til en annen sak, etter å ha lest denne artikkelen blir jeg ikke mindre enig i at lukkete mottak MÅ komme. Ufattelig at innvandrere med slike holdninger og sinnslidelser får gå fritt rundt.I tillegg til skadene han påførte, så slenger han litt til med leppa å viser sin holdning.

 

Men pytt pytt nå slipper han å bli utvist og er innlosjert på statens regning livet ut.

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=579984

Endret av krutt24
Lenke til kommentar
Så til en annen sak, etter å ha lest denne artikkelen blir jeg ikke mindre enig i at lukkete mottak MÅ komme. Ufattelig at innvandrere med slike holdninger og sinnslidelser får gå fritt rundt.I tillegg til skadene han påførte, så slenger han litt til med leppa å viser sin holdning.

 

Men pytt pytt nå slipper han å bli utvist og er innlosjert på statens regning livet ut.

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=579984

"Brugata-knivmann dømt til psykisk helsevern".

 

Altså snakker vi om en person som er psykisk syk.

Lenke til kommentar
Ro-ro til fiskeskjær. ;)

 

Vel, vi får vente å se hva som skjer.

 

Sosialisme og fascisme er forøvrig ikke to vidt forskjellige ting, det er visse ulikheter i tidlig stadium, men målet er det samme. At sosialister utad prøver å benekte alle totalitære tendenser ved sosialismen, er jo egentlig ikke unaturlig.

 

Men faktum er at facisme er en av endestasjonene for sosialismen, der hvor sosialismen og facismen og nazismen møtes.

 

Å si det er selvfølgelig ikke populært, for sosialister har dessverre klart å sette standarden for både meninger og politikk i Norge etter krigen.

 

Det er en enorm forskjell på fascisme og sosialisme. For det første er ikke sosialisme totalitært. Vi har da demokrati i sosialistiske Norge? For det andre, hadde du lest definisjonen på wikipedia så hadde du sett at det er utrolig få likheter, og at du sikter til feil side i politikken.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Right-wing_politics

 

"Fascism is a form of extreme right-wing ideology that celebrates the nation or the race as an organic community transcending all other loyalties"

 

http://www.publiceye.org/eyes/whatfasc.html

 

Du får bare fortsette å påstå at det er enorm forskjell på sosialisme og facisme. Men stadig flere oppdager at den forskjellen i praksis ikke fins.

Den såkalte høyre venstre aksen er i realteten en myte som sosialiser har skapt for å tåkelegge og skjule forbindelsen mellom sosialisme, nazisme og facisme, samt for å få en unnskyldning for å kalle alle som ikke er enige med dem selv for facister, nazister eller høyreekstreme.

For både nazisme sosialisme og facisme opptrer i forbindelse med en sterk stat.

 

Den såkalte høyresiden står for en varierende grad av individuell frihet. Og der det fins individuell frihet for alle og beskyttelse av individuelle rettigheter, der kan det ikke oppstå noen totalitære ideologier eller tendenser. Det er ganske enkelt umulig, for et totalitært samfunn kan bare oppstå der staten har all makt.

Og et ssem der staten hr all makt finner du bare i land med sosialistiske regjeringer.

 

Gjennom mange år med ap i regjering så har vi likevel hatt en sterk opposisjon som har begrenset aps makt,. Men

med sv i regjering så har sv fått frem det verste i ap, og vi er på full fart mot et totalitært samfunn.

 

Å påstå at sosialismen ikke er toalitær er jo bare dumt, når de vil ha all makt til staten, og de legger hindringer i veien for private bedrifter og de vil øke skattene inntil 100 %.

Hvis ikke dette er totalitært nok for deg, så må du fortelle oss hva du mener med totalitært ?

Lenke til kommentar
Men du har da ikke peiling på hva jeg er, så jeg tror nok fint jeg kan kalle deg en sosialist. Hvertfall etter hvordan du fremmer dine synspunkter. Og jeg skiftet forresten mening, siden du ikke oppfattet det med "sosialist" med en gang :) Derfor holder jeg meg til _deg_, slik at det skal bli lettere å følge med for deg ;)

Jeg ser da like lett hva du er ut fra hvordan du fremmer dine synspunkter som du på samme måte ser hva jeg er. Det er forresten en vesensforskjell på å lyve og å skifte mening, men jeg forventer naturligvis ikke stort mer fra deg.

 

Ved å bruke pengene på materielle goder, institusjoner innenfor diverse verdiskapende sektorer, samt opprettelse av arbeidsplasser og oppgradering av infrastrukturen med gevinst for de kommersielle makter, så påstår du at vi vil ende opp lut fattige? Dette vil gi avkastning i form av INNTEKTER, så det vil ikke bli noen baksmell.

Meg bekjent vil ikke Frp bruke mer enn en brøkdel av de 100 milliardene de ønsker å ta fra oljefondet på tiltak som er verdiskapende uten samtidig å være inflasjonsskapende, og stort sett i overflod av sistnevnte. Det er også forholdsvis lite potensiale å ta av i forhold til verdiskapning i helse- og utdanningssektoren, og langt fra entydig hvordan man skal få realisert potensialet. Men du er velkommen til å gi en troverdig forklaring på hvordan Frp vil få til dette, uten å måtte ty til for lengst tilbakeviste løgner.

 

Jeg er liberalist, eller når anledningen byr til det; anarkist. Du er derimot en vaskeekte sosialist.

Du er på ingen måte liberalist om du støtter Frp. Da er du så godt som like sosialistisk som resten av partiene på stortinget.

Lenke til kommentar
Ja, det ville jo vært for galt om vi faktisk ble nødt til å gi dem cred for noe?

 

Hvorfor det ?

Vi betaler ca 60 milliarder i bilavgifter. Hvorfor skal vi da falle på kne og takke disse bandittene i regjeringen om de bygger noen isolerte lapper med motorvei som vi selv må betale med bompenger, på tross av at vi allerede har betalt opptil flere ganger for disse stumpene ?

Endret av Baltazar94
Lenke til kommentar

Stalinismen er totalitær og har sin egen beskrivelse ja. Men det er som jeg nevner. Et sosialistisk ekspriment.

 

Nord-Korea sier seg selv ja. De er også stalinister per definisjon. I et sosialistisk samfunn vil det ikke være behov for væpnet revolusjon?

 

Jeg sier ikke at sosialisme og fascisme er det samme. Men de har veldig mange fellestrekk der de begge er svært autoritære og styrer individene i en massesurge rundt fellesskapet.

Lenke til kommentar

Krutt24: Er du seriøs? :p Venstre fikk akkurat 7,5 prosent på en meningsmåling i dag jo! De har ligget på over 6 prosent på flere målinger nå! Dette er vel de beste målingene for Venstre før et valg på flere tiår, og du sier at de faller bratt NEDOVER? Før valget i 2005 lå de på ca. 3 prosent, de fikk det dobbelte i valget. Skal vi følge samme mønsteret i år ender Venste med en oppslutning på over 12 prosent! Ikke det at jeg tror de når så høyt, men at dette er en katastrofe for Venstre er bare vrøvl..

 

Når det er sagt, håper det blir et borgerlig flertall i år, og det ser det jo ut til å bli? :)

Lenke til kommentar

Ang Venstre, støtter meg på partimålingen som kom fram denne uka på Tv2 der viste de en kurve som gikk sakte men sikkert nedover. Ifølge denne siste målingen i kveld, så er Venstre like over 4% Det du henviser til minner mere om skolevalget.

 

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politi...et-2677103.html

 

Og det at mannen er psykisk syk gjør det heler ikke bedre. Rødgrønn regjering har sviktet totalt i asylpolitikken. Hadde vi hatt lukket mottak så hadde ikke denne karen vært ute på gata og kunne gjort det han gjorde. Problemet er at regjeringen har mistet all kontroll over farlige og kriminelle innvandrere. Pr i dag er det over 4 000 potensielle kriminelle asylsøkere bare i Oslo som politiet ikke vet hvor er eller hva de gjør. Mao de har gått i dekning og noe må de leve av.

Endret av krutt24
Lenke til kommentar

Er jo akkurat det jeg vil fram til. Hadde han vært på et mottak og fått grundig utredning så hadde jo denne tragedien kansje vært unngått.

 

Men som det er i dag med rødgrønn blir det ikke gjort noen undersøkelse foruten en rask legesjekk og så slippes man rett ut. Mener det blir helt feil, mange av disse kommer fra land med brutale kriger og overgrep. Så en utredning av personer fra slike risiko land kunne vært forebyggende. Er jo dette Frp vil ha. Ha en ordentlig legesjekk av innvandrere fra rissiko land. Så kan de som er sjuke få hjelp med problemene sine før de dreper noen. Forebyggende hjelp kalles det.

Endret av krutt24
Lenke til kommentar

Husk at de fleste innvandrere stemmer rødgrønt, dermed er det jo bare logisk å feie konsekvensene av innvandringspolitikken under teppet og fortsette akkurat som før for å sikre seg makten. At majoriteten av befolkningen er imot dagens innvandringspolitikk spiller vel ingen rolle.

 

Om den psykisk syke knivmannen, så er vel mye av frustrasjonen at det skjer alt for ofte at en ustabil asylsøker klikker og dreper eller prøver å drepe folk rundt seg. Når en person som har drept to mennesker får hjelp og plutselig er ute to år senere, da er det bare naturlig at mange vil klø seg i hodet og lure.

 

Tror ikke det er så mange andre land, der å kjøre for fort kan gi ubetinget fengsel, mens grov vold kan gi betinget fengsel. Det er noe veldig galt med straffeutmålingene i Norge når enkelte har voldsdom nummer 15 på seg og er ute blant oss andre. Da sier det seg selv at nummer 16 er rett rundt hjørnet.

Lenke til kommentar
Ang Venstre, støtter meg på partimålingen som kom fram denne uka på Tv2 der viste de en kurve som gikk sakte men sikkert nedover. Ifølge denne siste målingen i kveld, så er Venstre like over 4% Det du henviser til minner mere om skolevalget.

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politi...et-2677103.html

 

 

Åja, èn TV2 måling sier mer enn et gjennomsnitt av flere målinger? :roll: Ser du på gjennomsnittet har Venstre økt i oppslutning de siste månedene! Dessuten er vel drøyt 4% bedre enn hva flere meningsmålinger viste for Venstre før valget i 2005, valget da Venstre gjore sitt beste valg på mange, mange år.

Endret av LucarioX
Lenke til kommentar
Husk at de fleste innvandrere stemmer rødgrønt
I en ny undersøkelse utført for minoritetsbladet Utrop er Frp landets nest mest populære innvandrerparti.

 

Undersøkelsen viser at innvandrere er som folk flest. Innvandrernes partipreferanser skiller seg ikke stort fra resten av befolkningen, sier redaktør i det flerkulturelle bladet Utrop.

 

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/valg-20...hp?artid=578236

 

Men foreligger det undersøkelser eller statistikk som tegner ett annet bilde, så legg gjerne frem denne.

Endret av Ducktoy
Lenke til kommentar

Fikk i dag varsel om utleggsforretning fra Nrk . Har i lengre tid vært i konflikt med lisens avdelingen. Årsaken skal jeg ikke komme inn på her, så løsningen til statskanelen er ikke å innrømme at de kansje tok feil og vise skjønn men sende regningen til innkasso. Så på Mandag håper jeg virkelig at det blir borgerlig regjering. Så blir vi kvitt den staliniske lisensen en gang for alle. Makan til arroganse og fraskriving av ansvar har jeg aldri møtt. Skulle vært et privat firma som hadde gjort ting på denne måten. Da hadde konkursen ikke vært langt unna. Så dette er jo bare en av mange ting som viser hvordan en statlig bedrift overkjører mannen i gata. Kan jo bare nevne inkasso for eks trafikkbøter eller andre statlige bøter. Alle andre kan man forhandle med, men staten har ikke untak noensinne på dette feltet. Har du først fått staten som kreditor skal du blø! Helt til du ligger i grava og stakkars deg vist du har barn da går det over på de. Og hvorfor kan staten tillate seg å ta fordoblete gebyrer på sine inkassoer? Dette har de lagd lover og regler om til privat sektor at ikke er tillatt? I tillegg så har staten lagt opp føringen på gebyrer til alle som driver inkassoselskap i landet ang gebyrer, og vi er desidert dyrest i Skandinavia. Opptil 4 ganger høyere gebyrer en for eks Sverige. Dette er også noe den borgerlige regjering vil ha slutt på. Mens de rødgrønne har foreslått å ØKE takstene? Hvor ligger fornuften i dette?. Har du først gått på trynet økonomisk så skal staten være medvirkende til at du aldri kommer deg opp igjen. Nei nå trenger vi ny kurs i Norge stem borgerlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...