Gå til innhold

HTC Hero - It just makes sense


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet noen om det gjøres noe med kamera-softwaren også i 2.1? Mange bruker den jo allerede ser jeg.

 

Ettersom jeg husker fra 1.5 (har aldri brukt mobilkameraer særlig mye) er det flere innstillingsmuligheter i 2.1. Det er i hvert fall ikke færre.

 

I denne taskkiller-diskusjonen kan jeg anbefale bruk av autokiller (krever Root) på det sterkeste. Det er en minfree killer som stort sett bare guffer litt på aggressiviteten til den innebygde minnestyringen i android. Det finnes gratis på markedet.

 

http://andrs.w3pla.net/

 

Er det noen som tør å gjette på hvor lang tid modaco bruker på custom rom alà orginal 2.1 versjon? Klør i fingrene etter å oppdatere, spesielt siden radio-delen av tlf ble så dårlig etter sist oppgradering. Kan jeg roote uten å bruke custom rom?

 

Tror ikke det vil ta Paul mange dagene å gi ut sin optimaliserte versjon. I mellomtiden kan du jo prøve en Custom Rom basert på Legend, f.eks. Villain 4.0beta2. Root er så vidt jeg har forstått ikke noe du kan legge til uten flashing, så svaret der er nok nei. Radio kan (og bør) oppgraderes. Gjøres via recovery image, der du flashes den som en vanlig ROM.

Endret av Orgasmatrond
Lenke til kommentar

Leste noe om at 2.1 kom som over-the-air oppdatering. Gjelder dette bare i USA? Spiller ikke så stor rolle. Craver 2.1 nå! 1.5 har en del annoying bugs.

 

Telefonen min tror av og til at jeg har byttet SIM-kort som gjør at jeg får problemer å koble meg til mobilnettet igjen. Løser seg etter x-antall reboots og random fikling. Men sist gang kom jeg borti knappen som sa at jeg skulle laste inn innstillinger fra det nye sim-kortet. Da ble alt av språk, og desktop-views endret til standard. Ganske irriterende!

Lenke til kommentar

står 3G på spesifikasjonene hvertfall. Tror nok det kommer en kombinasjon. Dersom den kommer til Norge tipper jeg den kommer sensommer eventuelt høst. Sikkert mer mot høsten. Gleder meg til å se tester av telefonen når den spiller av 720p filmer over hdmi.

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Det er sant. Den kjører på det amerikanske systemet med 4g og 3g. Den støttes ikke i Norge nei. Denne telefonen baserer seg vell på HD2 bare med litt bedre spesifikasjon og android kontra WM så jeg vil tro de slenger ut en europeisk utgave om et halvt år. Nexus One ble en "flopp" så her må Htc kline til. Fint å se at den utstyres med Sense.

Lenke til kommentar

Ok karer nå har jeg forsøkt å google litt forjeves:

 

Hvordan får jeg mine google-kontakter på telefonen til å synces med gmail.com?

 

gmail.com mangler kanskje 100 kontacter jeg har på telefonen. Det hadde også vært digg å redigere kontaktene på pc'en for så i legge de tilbake til telelfonen når de er riktig formatert.

Lenke til kommentar

Forslag til et godt backup-program? Det er snart tid for Android2.1, og tenkte å ta en skikkelig backup av telefonliste, kalender og sms.

Har ikke lyst til å flytte de over på gmail-systemet, det blir bare tull når man får inn 300epost-kontoer i kontaktlista.

 

Prøv wavesecure, de lagrer all info på egen server, genial app ellers og.

Lenke til kommentar

Forslag til et godt backup-program? Det er snart tid for Android2.1, og tenkte å ta en skikkelig backup av telefonliste, kalender og sms.

Har ikke lyst til å flytte de over på gmail-systemet, det blir bare tull når man får inn 300epost-kontoer i kontaktlista.

 

For det første er det enkelt å unngå å få mailadresser inn i kontaktlista, for det andre kan du velge å kun vise kontakter som har telefonnummer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...