Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Øking fra mellomtung til tung, hva blir endret på sykkelen?


Anbefalte innlegg

Heisann. Vurderer nå sterkt å kjøpe min første MC, har siklet etter en Yamaha R6 siden jeg var i begynnelsen av tenårene og har endelig klart å spare opp nok til en fra rundt årtusenskiftet. Men ser det er litt prisforskjell på den registrert som mellomtung og tung. I starten er det ikke så nøye for meg om den er begrenset til mellomtung, da jeg uansett vil bli vant med sykkelen før jeg drar skikkelig på :p Hvis jeg kan spare litt penger akkurat nå og få den øket til tung til f.eks. neste vår uten at det koster særlig mer enn det ville gjort å kjøpe tung i utgangspunktet, kan det være en mulighet. Så derfor lurer jeg på hva nøyaktig som blir gjort med sykkelen for å øke til tung, og ca hvor mye det kan koste i deler og registrering.

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

I de aller fleste tilfeller vil det være noen ringer i innsuget som plomberer sykkelen med å strupe inn forgasseren. I noen sykler er det også en skive som hindrer deg i å gi full gass i og med at gasswiren henger fast når du kommer til et visst punkt og du får ikke gitt mer gass.

 

Vet at å nedklasse en sykkel koster ca 5000 med deler og arbeid. Det er kanskje noe samme pris for oppklassing minus delene for de skal jo vekk.

Lenke til kommentar
Stemmer som Edgar sier.

 

No husker ikke helt jeg hvortid R6 begynte med direkte innsprøytning, men på R6 er det plomberinger i potten, gasshendelen og evt. forgasser.

 

Å? Jeg mener å huske at det var en elektronisk sperre og derfor er det så og si umulig å bare fjerne plomberingen sånn uten videre uten å sende inn til verksted. Nå snakker jeg så klart om de med elektronisk innsprøytning, men de er vel litt for nye uansett.

Endret av TanteEdgar
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...