Gå til innhold

Hvilken Anime/Manga holder du på med nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Innrømmer det. Nisjepreget serie som appellerer spesielt til meg. Jeg elsket det intrikate dramaet, og har lest / sett en del om originalen siden. :)

 

Honey & Clover er et drama med en del dype forhold. Den beste serien til J. C. Staff mener jeg, etterfulgt av Toradora som jeg også likte. Edit: Liker egentlig det meste fra J. C. Staff. Kare Kano og Nodame Cantabile er også hyggelige. ^^

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Mens jeg så på Code Geass innså jeg at det er mye bedre å se på anime på 30-tommers skjerm i 720p (eller noe sånt), enn på en 4-tommers viewer fra en eller annen streaming-nettside med <240p.

Opplevelsen ble litt bedre, om jeg får si det sånn.

 

Ettersom jeg var litt slem gutt i anskaffelsesmetoden min for Code Geass sesong 1, tenkte jeg å kjøpe sesong 2 i DVD/blu ray.

Er det noen som har gode erfaringer fra en eller annen nettbutikk eller liknende?

Lenke til kommentar

Oi! Very nice, hele sesong 2 til $17 er ganske greit, ja. I tillegg ser det ut til at det er region 0, noe som skal bety at min europeiske blu-ray-spiller skal være i stand til å spille av.

Takk for forslaget.

Etter å ha lest dette og dette, er jeg ikke fullt så sikker, dog. Det ser ut til at de driver og selger såkalte bootleg-versjoner. Vet ikke helt hva det blir på norsk, men ser ikke ut til at jeg ville støttet de som lagde Code Geass hvis jeg kjøpte fra dem. Noe av poenget er jo nettopp dèt.

Jeg leter videre. Ser ut til at beste prisen jeg får i de ærlige butikkene er 17 dollar.

 

EDIT: Kjøpte nå for 306 kroner på amazon.

Endret av Dohvakiin
Lenke til kommentar

^

Helt enig - Jeg kjøpte Full Metal Alchemist, Full Metal Panic og Black Lagoon for lenge siden og ble veldig skuffet over subs.

Dette er den eneste animen jeg har kjøpt og tviler på at det blir mer kjøp grunnet denne erfaringen.

Til Dohvakiin husker jeg desverre ikke hvor jeg kjøpte disse.

Endret av Kenichi-san
Lenke til kommentar

Bare pass på at teksten på Blu-Ray/DVD ikke er verdens beste.

Fansubbers er ofte mye bedre enn de offisielle tekstene, og noen ganger er kvaliteten også bedre.

 

Jeg er litt usikker på hvilket språk det blir på serien. Blir det japansk tale, får jeg bare leve med det om subbene er dårlig. Om det er engelsk blir ikke subs nødvendig. Tror jeg skal overleve :p

 

^

Helt enig - Jeg kjøpte Full Metal Alchemist, Full Metal Panic og Black Lagoon for lenge siden og ble veldig skuffet over subs.

Dette er den eneste animen jeg har kjøpt og tviler på at det blir mer kjøp grunnet denne erfaringen.

Til Dohvakiin husker jeg desverre ikke hvor jeg kjøpte disse.

 

Ok. Jeg fikk uansett serien ganske rimelig på amazon, så det spiller ikke så stor rolle nå. Noe jeg synes var litt merkelig var at jeg kjøpte serien som pt.1 og pt.2, hver av disse kostet 17,97 pund, dvs. 35,94 pund tilsammen, dessuten kommer jo frakt i tillegg. Dette skulle bli >326 kroner, men den totale prisen ble 306 :confused: . Må vel ha vært noe slags rabatt.

 

Stilig. Tror kanskje jeg skal kjøpe noen serier jeg også. Men åssen funker det egentlig å kjøpe fra amazone? Er det samme opplegget som qxl?

 

Har ikke erfaringer fra qxl, men du bare registrerer deg selv, skriver inn tlf., navn, adresse. Så går du og browser i varene, trykker "sett i handlevogn" på den varen du vil ha, fortsetter til checkout, skriver inn kortnummer, bekrefter adresse, og trykker "place order in [valuta, f.eks. NOK]".

Du kan også bestemme hvilken prioritet de skal ha på bestillingen, f.eks. om du vil ha den innen én arbeidsdag, 3-7 arbeidsdager, eller enda senere. Men hvis du skal ha den i ekspressfart må du ut med en del ekstra. Jeg måtte ut med 200 ekstra hvis jeg ville ha pakken så fort som overhodet mulig.

Endret av Dohvakiin
Lenke til kommentar

Starta nettopp på Fairy Tail, ser ut til å være et spennende konsept. :)

 

Startet på det for ikke så lenge siden, men droppa det for en stund. Jeg synes det var underholdende nok, men jeg oppfattet oppbygningen som litt... quest-aktig, hvis du skjønner? At de møter en eller annen fiende den ene dagen, og så stikker de og banker opp fienden, og så neste dag er det en ny fiende... Jeg ikke så fan av det. Vet ikke om jeg bare har oppfattet feil eller hva. Jeg har tenkt til å gi serien en ny sjanse litt senere, dog.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...