Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikkeno for meg, men nå liker ikke jeg den typen musikk da. Jeg veit ikke hva han synger om, men tror jo det handler om no vanskeligheter i livet som man skal overvinne. Syns også musikken (og syngingen) blir litt mekanisk. 3/10 for min del.

 

Den her er fin. Syns det høres herlig trist ut. De akkordene sammen med sangen. Også er det skikkelig crispy gitar, og innimellom endel tyngde. Jaja, emo-musikk sikkert.

 

Lenke til kommentar

Tja, jeg hører på alt fra opera til black metal men den sangen der hører jeg neppe på flere ganger. Syns det musikalske var dårlig utført, nesten som to forskjellige sanger i ett spor. Heller ikke min stil, selv om jeg liker noen få "screame"-sanger. Blir nok en 3/10 på denne også.

 

Denne er en cover av klassikeren Sound of Silence, og sannsyligvis den beste coveren som finnes av de jeg har hørt. En rolig sang som nytes.

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hehe musikksmak er rare greier. Den over her skjønte jeg ikke i det hele tatt... kjedelig... syns han sang med sånn rar tilgjort stemme, hvorfor det? Nei lite mer å si, helt sikkert regnet som top kvalitets, intellektuell og følsom musikk. Men for meg: 2/10.

 

Oj denne er stor. Spesielt fra 03:50. Ikke hør på denne hvis du liker køntri for den er køntri'ens motstykke... eller.no

 

Lenke til kommentar

De siste 79 sekundene er dugelige, men ellers var ikke dette noe for meg. Vokalen låter helt forjævlig. Den kaster sin sure skygge over det meste av låten, og for min del er den like velkommen som rosiner i en hvetebolle. Mitt fremtidige forhold til dette bandet kommer nok derfor til å være preget av en mer bokstavtro tolkning av deres navn. 2/10

 

Lenke til kommentar

Har en innebygd aversjon til type programert elektronisk musikk. Spesielt der det blir forsøkt å simulere "heavy" eller metal utrykk oppi det hele. Nå var ikke dette det verste jeg har hørt. Men uff.. 2/10

 

Viste seg å være 3 låter i denne. Samme for meg om alle tas under en eller hver for seg.

Endret av Nerdrage
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...