Gå til innhold

Ranger sangen over deg!


boffeeen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fra en som gav blink 182 10/10 hadde jeg ventet noe annet (ikke det at jeg ikke liker blink til tider, men 10/10 er litt meget).

 

Sangen kjenner jo alle og jeg har hørt bruddstykker av denne versjonen, tror den brukes i reklamer ol., men ikke i sin helhet. Manget foretrekker vel Eva Cassidys variant av denne, men jeg tror faktisk jeg må holde en knapp på denne versjonen her.

Det er en kreativ fremføring av en kjent og kjær sang uten at den bli ødelagt. Samtidig formidler musikkstilen litt av den stemningen sangen også bør gi. Når man legger til avstikkeren til wonderful world i midten så er det meget bra, I like.

 

Det er ikke den perfekte sang, så blir ikke full score, men en 8-9/10.

 

Her er en av de få jeg ville gitt 10/10. Stemmen er blitt litt rusten, men gitaren er unik.

http://www.youtube.com/watch?v=jbZRbBskloE&feature=related

Endret av Ekko
Lenke til kommentar

Det som er farlig med å poste coverversjoner, er at man alltid vil sammenligne med originalen, og som regel er originalen også bedre. Akkurat som her.

På den andre siden synes jeg det var litt mer futt i denne versjonen, og futt er kanskje noe av det jeg savner mest med Pink Floyd (ja, jeg sa det). Likevel skal jeg gi den karakter uten å ta hensyn til hvordan den høres ut i forhold til andre utgaver, det skulle jo bare mangle.

 

7/10

 

 

Lenke til kommentar

Jeg har aldri vært fan av den type musikk. Det ligger nok mye i den tynne, lyse vokalen og at det kanskje blir for kjedelig instrumentalt. Det var en fin intro, som fikk meg til å smile litt, men etter det ble jeg sittende å vente på et gjennombrudd som aldri kom. Ikke noe jeg kommer til å sjekke ut videre, men jeg har definitivt hørt verre.

 

4/10

 

 

Alestorm - Keelhauled

http://www.youtube.com/watch?v=99a6DaheLqs

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...