Gå til innhold

Samsung LE40B535 til 5995,- kr. Bra TV?


Anbefalte innlegg

Ser at komplett selger Samsung LE40B535. Er dette en grei TV til PC og film bruk? Skal bruke den litt til surfing, media center, tv og film.

 

Har sett litt på Samsung 50PS3000 også, men lurer på om ikke denne blir litt for stor i leiligheten min.

 

Hvilken er best av disse to, ytelsemessig, og hvilken bør jeg velge med tanke på avstand? Mest sannsynlig vil avstanden bli 3 meter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
På komplett koster den 5999,- etter 25% rabatt

På MPX koster den 5999,- uten 25% rabatt. ;)

Ordet rabatt er jo ganske mye brukt i juksekampanjer, så skjønner ikke helt hvis folk bryr seg om det.

 

Det blir jo brukt også når elkjop eller komplett for den saks skyld setter prisen opp 25% for deretter å senke den til 25% mindre å selger "tingen" til samme pris med rabatt......

 

Levis 501 koster rundt 150kr eller litt mindre inn til butikk og ble gjerne solgt for 600 kr. Så hvis de satte prisen ned til 499kr så var jo det helt fantastisk. Juks og fanskap hele rabatt opplegget.

Lenke til kommentar

Satt selv og vurderte denne tv-en, skatte penger på konto som brenner da vett. Men mitt store spørsmål er om det er sansynlig at denne tv-en vil falle mer i pris? Har vært ute for å sett en tv 7000,- ene uka så en måned senere ligger den til 5000,- .. Litt kjedelig om det kommer noe bra tilbud på denne litt etter at jeg har handlet.

Endret av Aalton
Lenke til kommentar

Vil alltid komme noe billigere og bedre.

 

Samsungen ser ut som et meget godt tilbud pr i dag.

 

Om jeg skal spekulere så tror jeg ikke du kommer til å få den noe særlig billigere om en mnd. Pga den forholdsvis lave prisen tror jeg du vil tape betydelig mer i kr om du kjøper en annen dyrere tv. Tapet, om du ser det slik, er jo "bare" 6000 kr.

 

Skal ikke se bort i fra at den er dyrere om en mnd om etterspørselen tar av.

Lenke til kommentar

Riktig, tenkte ikke på å se etter der.. Men jeg er fortsatt veldig i tvil om jeg skal handle :) Har også planer om en htpc til denne, bl.a.. Men samtidig er det ikke mer enn "6000" heller.. Ganske rimelig mtp. hva de fleste andre butikker tar betalt.. En annen ting som går igjennom hodet mitt er fotball sesongen som nermer seg i England, kanskje vi får tilbud som topper denne? Men tviler litt på det..

Uansett ser jeg det slik at den er verdt pengene, bra med muligheter og tilkoblinger, noe som er et "must have" på noe slik.

Lenke til kommentar

Foreldrene mine har akkurat kjøpt seg denne tv'en og de er veldig fornøyde hvertfall :)

 

Edit: Kan vel legge til at det var for nøyaktig 2 uker siden, og at den da var på supertilbud hos Netshop til 6995,- Komplett hadde da den til godt over 7k (mulig også over 8k), så tilbudet er bra :)

 

Modellen er også relativt ny, mars/april. Prisen har vel sunket mye pga LED-tv'ene til Samsung har blitt ganske så populære :)

Endret av Nero Burningwr00m
Lenke til kommentar

Rastløs som jeg her så har jeg nå bestilt Samsung LE40B535 og opprettet angrefristforespørsel for LG tven. Jeg åpnet pakken med LG tven og la den forsiktig på sofaen for å se på størrelsen før jeg pakket den ned igjen, ingen plastikk fjernet og alt intakt. Skal være textbook-angrefrist sak det ja? Litt kjipt å plutselig stå med to tver..

Endret av Barry White
Lenke til kommentar

Vil si at: ved siden av angrefrist i ordboka står dine handlinger som eksempel på hva man kan gjøre :tease:

 

Angrefristen er jo nettopp der siden du ikek har noen mulighet til å teste produktet (eller ta det i åsyn (eller hva det heter)) før du har kjøpt det. Enkel test / se hvordan det faktisk ser ut er helt greit.

 

Lykke til med Samsungvalget. Regner med at du blir fornøyd :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...