Gå til innhold

FIFA 10: Den Gigantiske Tråden


Hvilken versjon skal du ha?  

490 stemmer

  1. 1. Velg blant alternativene under

    • PlayStation 2
      6
    • PlayStation 3
      239
    • PlayStation Portable
      1
    • PC
      22
    • Wii
      3
    • DS
      1
    • Xbox 360
      176
    • Mobil
      1
    • Skal ikke kjøpe FIFA10
      41


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Tipper det er FIFA som stiller seg kraftig imot at filming skal brukes i et spill med deres navn på
Ganske riktig. Det samme gjelder forsåvidt også grisetaklingsknappen(som FIFA-serien hadde før), feilaktig offside og feilaktige dommeravgjørelser generelt. FIFA har lagt seg på en veldig konsekvent linje for å ikke skade fotballens ry, og dette ser man også ringvirkninger av i spillserien FIFA. Hands og slik er det EA Sports selv som ikke vil ha med, fordi det ikke er noe spillerne kan styre selv, og derfor blir et irritasjonsmoment for de fleste.
Lenke til kommentar

FIFA virker som det blir veldig bra i år. Gamer.no hadde jo en veldig god karakter på spillet. 10/10 er jo svært vanskelig å få. Godt de er kipe med den beste karakteren. Slik jeg leser det, er det eneste som egentlig kunne vært bedre boostet - er grafikken. Ingen vil jo klage på grafikken, men skulle gjerne vært såpass forbedret fra 09 at man får litt "wow-følelse".

 

Klagen på perfekt dømming er latterlig! Skal man bevisst legge inn en feilmargin fordi det er mye dårlig dømming rundt om kring i den virkelige verden? Skal man legge til filming? Herregud. Det er mange yngre folk som spiller Fifa - kanskje tom unge fotball-talenter. Godt at EA legger en stram linje!

 

Jeg skjønner at man ikke gir Fifa 10 en 10/10. Grafikken er nærmest identisk med 09, og da må man nærmest ha en revolusjon hva angår gameplay. Sikkert et knall spill, en 9/10 som vi alle vil ha det veldig gøy med. Men litt skuffende at grafikken ikke har fått seg en ordentlig opp pussing.

 

PS: PES nytter uansett ikke å kjøpe, selv om de kanskje har bedre grafikk dette året. Online er visst så dårlig. Dessuten er mangel på lisenser på spillere og klubber for dårlig. Men klarer de å få en god online-del - så kan Fifa 11 og PES 2011 bli en beinhard konkurranse.

Lenke til kommentar
Gleder meg helt sykt nå. Bare eg får det på release. Og ikke må vente flere dager. Det vil eg ikke :new_woot:

Ja fanken. Blir et helsike om jeg må vente en lengre tid. Jeg var relativt tidlig ute å bestille på Elkjøp, så jeg håper de har fått tatt inn nok til å sende med en gang. Men tipper det er svært mange som har bestilt fra dem, så man vet aldri. Er det en mulighet for at de sender spillet før release - slik at vi får det i posten den 1. eller 2. oktober? Noen som kjenner til hvordan det gjøres? Eller hvordan Elkjøp evt. gjør det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...