Luftbor Skrevet 5. juni 2009 Skrevet 5. juni 2009 (endret) Har ikke prøvd akkurat de tror jeg, men opplever stort sett at alle som er "ferske" er VELDIG tørre. Kan jo teste en gang for å se. Synes de er sabla gode. Sprøe men ikke for sprøe når man hiver de i brødristeren. 8 stykk i pakka (de ligger ikke i frysedisken). godt tilbehør til kebab, da blir det iallefall skikkelig midtøstenvri. Endret 5. juni 2009 av Luftbor
Scrim Skrevet 10. juni 2009 Skrevet 10. juni 2009 Hoho, endelig fant jeg Kebab dressingen fra Bjerke på Rema i Moss (amfi). Jeg er fortsatt mett etter å ha spist pizza på Campino, men jeg skal nok klare: å få i meg en Pita med kebabdressing i kveld, gleder meg, den lukter godt i hvert fall.
Luftbor Skrevet 11. juni 2009 Skrevet 11. juni 2009 Hoho, endelig fant jeg Kebab dressingen fra Bjerke på Rema i Moss (amfi). Jeg er fortsatt mett etter å ha spist pizza på Campino, men jeg skal nok klare: å få i meg en Pita med kebabdressing i kveld, gleder meg, den lukter godt i hvert fall. hehe. Har prøvd den selv. En merkelig smak synes nå jeg. So I`ll pass.
Mørbradbiff Skrevet 10. januar 2010 Skrevet 10. januar 2010 Lagde fyllekebab i kvell. Beste kebaben jeg har smakt til nå. Ingredienser: - Kebabkrydderpose fra krydderhylla på meny - Chunky Salsa (hot) - Mais - løk - Salatblanding (kål, løk, mais, paprika, agurk, annanas, etc) - 4-500g kjøtteig/lammeskav - 3pita - Krydder (Hvitløkspulver, piffi og chillikrydder, natvings krydderblanding) - Rømmedressing 1. Stek kjøtteig og lammeskav (tilsammen ca 4-500g) 2. Rør inn kebabkrydrer-posen 3. tilsett mais, løk, krydderet og pittelitt salsa. Når alt er stekt er de bare og ha kjøttet i pita sammen med salat, mer salsa og rømmedressing! Vel bekommen! Jeg skal ha det samme neste helg. Tidsforbruk: 10-15min
Liberalistiske Samebror Skrevet 10. januar 2010 Skrevet 10. januar 2010 lage en god hjemmelaget kebab er så mye bedre enn det man får på gatekjøkken
chokke Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Dette skal prøves, men hvor søren får en tak i Bjerke sin pizza- og kebabdressing? Har lett i tre butikker, og min far har lett i noen, alle uten hell. Så noe bekreftet sted i Oslo hvor en finner denne? Sett at jeg ikke får tak i den, noe alternativ som er nesten like bra? Hva med Idun sin (gjetter på den er ganske sur og kjip)?
chokke Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Samtlige rema1000? Siden hørte Meny skulle ha det, men det hadde de ikke på Oslo City (Meny). Eller er det en spesifik du snakker om. Helst en bekreftet butikk som du selv har vært og kjøpt i, alternativt noen andre har kjøpt i.
Vegabond Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Dette må jo bare prøves:) Vet hva jeg skal ha til middag i morgen:) Må da passe fint med strimlet biffkjøtt? Mvh Robert.
Scrim Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Samtlige rema1000? Siden hørte Meny skulle ha det, men det hadde de ikke på Oslo City (Meny). Eller er det en spesifik du snakker om. Helst en bekreftet butikk som du selv har vært og kjøpt i, alternativt noen andre har kjøpt i. Jeg har vært innom 2 rema 1000 butikker hittil som har hatt den. Og ene var en ganske liten butikk, hvor det var noe som manglet (bla. tropo). Du bor i Oslo, så det er vel nok av Rema100 butikker der, jeg kan garantere at minst en av dem har kebabsausen, det er jo bare å ringe og høre med dem.
chokke Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Heh, har fått tak i nå. På Rema1000 faktisk. Var innom Rimi og Ica på østbanehallen (ingen av de hadde), så en kiwi-butikk som heller ikke hadde, men Rema ved Eldorado reddet meg, og notert for senere bruk .
daruu Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Er det noe håp for å få tak i slik dressing i Hamarsområdet da tro?
Scrim Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Heh, har fått tak i nå. På Rema1000 faktisk.Var innom Rimi og Ica på østbanehallen (ingen av de hadde), så en kiwi-butikk som heller ikke hadde, men Rema ved Eldorado reddet meg, og notert for senere bruk . Da har du noe å glede deg til, for det er en god saus. Det gikk med mye av den sausen sommeren 2009, 2 flasker faktisk.
John-B Skrevet 5. februar 2010 Skrevet 5. februar 2010 (endret) Noen som kan gi en liten beskrivelse (eller bilde) av et kebab-krydder som er anbefalt for kylling eller kjøttdeig? Tok en kjapp titt blant vanlig krydder hos Rema 1000 og Meny, uten å finne noe som hadde Kebab i navnet i alle fall. Hvilke andre produkter pleier krydderet å stå med? Endret 5. februar 2010 av John-B
ginseng Skrevet 13. februar 2010 Skrevet 13. februar 2010 Hvis du har kebabkjøtt så er det sjef, tror man får kjøpt det i Sverige. Sausen lager jeg selv, hvitløk og chillisaus og så klart krydder, da gjerne ferdig krydderblanding ala tacokrydderet
Mørbradbiff Skrevet 7. mars 2011 Skrevet 7. mars 2011 (endret) Noen som kan gi en liten beskrivelse (eller bilde) av et kebab-krydder som er anbefalt for kylling eller kjøttdeig? Tok en kjapp titt blant vanlig krydder hos Rema 1000 og Meny, uten å finne noe som hadde Kebab i navnet i alle fall. Hvilke andre produkter pleier krydderet å stå med? Har kun sett posene på meny. Bruker nå for det meste kjøtteig, wraps, div grønt og kebabdressing.... Endret 7. mars 2011 av Lakshore
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå