Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan er det å vere forelska for deg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forelskelse.. Drømming, usikkerhet, lengsel, nervøsitet, sjalusi, tålmodighet - dette dersom man ikke vet hva den andre føler.

 

Hvis man derimot får bekreftet at den andre liker deg: Glede, mer drømming, mer lengsel, mer nervøsitet, mer usikkerhet, mer motivasjon til å "go for it", mer tålmodighet, lykke.

 

Noe sånt.

 

Edit: glemte et par stikkord! Takk til Patience. :roll:

Endret av Lundefugl
Lenke til kommentar
det yahoo (og de fleste andre) er rett og slett gjøre no med det. Spør han/henne ut og håp på det verste - tro meg, det funker... det er bedre å angre på no du har gjort, enn å angre på no du ikke har gjort :thumbup:

Jeg gjorde det. Glad jeg gjorde det, selv om det føles heilt jævlig etterpå, men vet at på lengre sikt vil jeg være glad jeg gjorde det. Å leve i uvisshet har jeg gjort før, det suger dritt. Ikke at dette føles så mye bedre akkurat nå men...

Lenke til kommentar

Var en utrolig flott følelse da jeg var i 14-18 års alderen. Nå i seinere tid kan jeg vel ikke si at jeg blir forelska lengre og det er egentlig helt greit. Blir såklart glad i jenta, men ikke på langt nær på samme måten. Er ikke en følelse jeg savner heller for å være helt ærlig.

Lenke til kommentar

Hater egentlig å være forelska. Er no skvip. Ettersom at jeg er alt for sjenert med jenter jeg blir forelska i. Siste halvåret driter jeg i forelskelsesfølelsen og overser den. Liker heller å ta ting på sparket med jenter. Mye lettere enn å håpe og prøve deg på en spesiell hele tida.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...