Gå til innhold

Spill for netbooks


Anbefalte innlegg

Jeg fant ingen tråder om dette ved kjapp søking, så jeg lager er ny. Jeg har nettopp fått meg en asus eee, og selv om dette ikke er noen utpreget spillmaskin tenkte jeg det kan være greit å få innpå noe som kan slå ihjel tid når man f.eks. sitter på toget eller flyplassen (you name it), som ikke krever for mye av maskinen, ut over de spillene som følger med OS. Fortrinnsvis gratisspill og spill som ikke krever nettilkobling (flashbaserte spill via nettleser er ikke det jeg er ute etter). Også spill som koster penger kan være aktuelt dersom de er relativt rimelige. Mario Forever har jeg allerede installert.

 

Jeg skal forsøke på starcraft, ved å lage en .img med Nero og mounte med daemontools. Så dette med manglende cd-drev er ikke noe problem ;)

 

På forhånd takk for tips.

Endret av srbz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel du kan jo ta noen søk på klassikere . vet ikke hvor langt tilbake i tid du takler , så du får velge det et eller flere årtier . Fks 1999 - 2009 . masse snadder og lett kjørbare spill der

 

Edit:

 

Litt trøtt der ja. . mente fra 1999 og utover . de par 2 -3 siste årenes spill blir nok litt hardt for en netbook

Endret av Raude
Lenke til kommentar

Fant også "mario forever galaxy" og "zelda forever" som jeg skal forsøke meg på. Men ja, eldre spill er sannsynligvis veien å gå. Pacman og tetris osv er ting jeg ærlig talt har gått lei for lenge siden, men spill fra rundt årtusenskiftet og senere kan nok være aktuelt.

 

Gode, konkrete tips der, noen?

 

edit: gta 1 og 2 har jeg trolig liggende et sted når jeg tenker meg om...

note to self (og alle andre med interesse): http://www.rockstargames.com/classics/

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Tja. Det spørs veldig an på hvilken type humor du syns er morsom.

 

Men jeg vil tro at du få rimelig mye bedre svar ved å google det enn å spørre her. Svarene du vil få her vil nok kun være ting andre har googlet for deg - derfor mener jeg; gjør det selv, så får andre mer tid til å ta på seg selv ol.

Lenke til kommentar
Du kan sjekke ut dette forumet, var mye innom der da jeg brukte EEE-en min. Fin liste over velfungerende spill på toppen.

på dette forumet ble det sagt at man kunne kjøre HL1 noenlunde greit på 640*480. dette var tydeligvis løgn, med mindre det var bakgrunnsprogrammene mine som sto for hakkete grafikk og lyd. Satser på at starcraft blir bedre, hvis jeg bare finner installasjonscden (som jeg forøvrig skal ha 2 av, siden jeg har kjøpt spillet 2 ganger)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...