Gå til innhold

Anbefalte programmer til Android


Anbefalte innlegg

Skuff! Hvertfall nå når eg har disset uberadi :p

Da er det ikke så skuff allikevel da? :)

Hehe, nei. :p:)

 

 

(Om Folder Organizer)

 

Den kan som påpekt riktignok ikke egentlig sortere etter mest brukte apps på telefonen, men etter mest klikket på i Folder Organizer. Men det funker jo flotters! :)

 

Godt å høre. Det er som nevnt ingenting i veien for å omgjøre dette slik at alle apps du bruker fra hjemmeskjermene, registreres i tellingen. Dette gjør man ved å legge dem på hjemmeskjemene som F. O. items, ikke rett inn. Dette er nokså fort gjort, og hjemmeskjermene ser helt like ut etterpå.

Smart :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

AngryBirds Backup (av YONGSIN)

Tar backup av hvilken bane du har klart, og lagrer dette i mappa /sdcard/AngryBirdsBackup. På den nye telefonen/rom'en, så laster du ned Angry Birds og spiller og fullfører en bane (dette for å lagre statsfila) Så er det bare å innstallere AngryBirds Backup og velge "restore"

Vurdering: Veldig enkel og genial til folk som bytter telefon eller flasher ofte rom

Pris:Gratis

URL:http://www.appbrain.com/app/angrybirds-backup/com.antbee.AngryBirdsBackup

 

 

AngryBirdsBackup(Seasons) (av YONGSIN)

Tar backup av hvilke bane du har klart, og lagrer dette i mappa /sdcard/AngryBirdsSeasonBackup. På den nye telefonen/rom'en, så laster du ned Angry Birds Seasons og spiller og fullfører en bane (dette for å lagre statsfila) Så er det bare å innstallere AngryBirdsBackup(Seasons) og velge "restore"

Vurdering: Veldig enkel og genial til folk som bytter telefon eller flasher ofte rom

Pris:Gratis

http://www.appbrain.com/app/angrybirdsbackup%28seasons%29/com.antbee.AngryBirdsSeasonBackup

Lenke til kommentar

Etter noen måneder der det meste egentlig har vært på det jevne, fant jeg i dag noe virkelig nytt og artig. Leste tilfeldigvis om at to apps var blit kastet ut av Market, - Aptoide og ApkTOR.

 

Jeg skjønner godt at Google ikke vil ha dem der. De gjør i prinsippet om distribusjonen av apps til det systemet som brukere av diverse Linux-distroer kjenner godt: Programmene ligger på servere som kalles repositories, og kan lastes ned etter behov eller etter som serverne oppdateres.

 

Allerede i dag er det et fabelaktig utvalg av apps på disse stedene - og dessverre for hele Market-systemet en masse warez som nå er tilgjengelig på en latterlig enkel måte.

 

Selvfølgelig kalles det mest kjente Android-repositories-stedet BaZaar. For flere steder er det bare å google etter "aptoide repositories".

 

Ulempen med denne typen repositories er selvfølgelig at det ikke foreligger noen kvalitetskontroll. Folk legger ut ting som de har fått gratis på Market, apps under utvikling, apps de har modifisert selv - og utvilsomt en del saker man ikke vil ha på telefonen. Det er som med Ubuntu: Private repositories legger man til på egen regning og risiko.

 

Edit: Har lekt meg med dette et par timer nå. Liten advarsel: Det tar laaang til å oppdatere store repoer - ofte 10-20 min.

Endret av SvartUtenSukker
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei! Lurte på om det finnes en widget (helst gratis) der du kan tegne rett på widgeten uten å åpne noe program.

 

HTC har en widget som heter Notater, den er kanskje for simpel for deg, men du kan i alle fall både tegne og skrive *nesten* direkte på den. Du finner den der du legger til widgets, øverst der velger du Hent flere HTC-widgets.

Lenke til kommentar

Power Strip ser jeg er nevnt en gang tidligere i denne tråden, men jeg tror de færreste har fått med seg hvilke muligheter som ligger her. Den er fantastisk for oss som faktisk multitasker, for her kan du bruke widgets, åpne og veksle mellom apps uten å gå ut av det du holder på med. F.eks. kan du slå på GPS mens du er i GPS-appen, eller slå av 3G eller WiFi når du har lastet inn det du skal lese i browseren, alt dette altså uten at du forlater appen du jobber i. Fantastisk!

 

Jeg bruker Power Strip sammen med Folder Organizer, satt opp slik at alle apper og viktige widgets (SwitchPro, musikk, etc.) er umiddelbart tilgjengelig med longpress på søkeknappen.

 

For oss som har HTC Sense er det enda en fordel med Power Strip, fordi tredjeparts widgets ikke scroller i Sense, men det gjør de når du legger dem i Power Strip! Et eksempel på det er nevnte Folder Organizer, under Sense kan du bare bruke mappefunksjonen, mens i Power Strip kan du også bruke de scrollbare widgetene i Folder Organizer.

 

QuickDesk er en annen lignende app, med litt andre løsninger på samme problem. Jeg valgte Power Strip etter nøye testing, men det er kanskje en smaksak, og man har ulike behov.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Power Strip ser jeg er nevnt en gang tidligere i denne tråden, men jeg tror de færreste har fått med seg hvilke muligheter som ligger her. Den er fantastisk for oss som faktisk multitasker, for her kan du bruke widgets, åpne og veksle mellom apps uten å gå ut av det du holder på med. F.eks. kan du slå på GPS mens du er i GPS-appen, eller slå av 3G eller WiFi når du har lastet inn det du skal lese i browseren, alt dette altså uten at du forlater appen du jobber i.

 

hjertelig!

Endret av SvartUtenSukker
Lenke til kommentar

ADW.Launcher er vel den største «konkurenten». Den har blant annet (som Launcher Pro ikke har) støtte for themes, mulighet til å fjerne docken og mulighet for «sidevisning» i drawer (som hjemmeskjermen til iPhone).

 

LauncherPro er bedre hvis du vil tilpasse hjemmeskjermen på millimetern imo. Den har også (litt usikker på om ADW har noe av dette) pop-up-menyer i docken, swipe action i docken, opp til 3 docker, fine ikoner, mulighet til å skjule statusbaren og vise den igjen ved å trykke home og mulighet til å resize widgets.

 

Men generelt er begge veldig bra og har mye av de samme mulighetene. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...