Gå til innhold

New World Order har blitt en realitet


Anbefalte innlegg

Min kommentar at Kina er en politistat er basert på hva jeg ser myndighetene har gjort før og gjør i dag. Så vidt jeg vet tillater ikke Kina nesten noe som har med religion å gjøre, så selv frimurere er vel ikke så velkomne der. Siden Kina har så mange mennesker, så er dem et mål for befolkingsreduksjon og et av landene som blir med i 3. verdenskrig. Ellers vet jeg ikke noe mer om Kina i forhold til NWO.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sikkert.

 

Men nå er det vel en ganske lav prosentandel kanel, og tilsvarende skyhøy prosentandel skitt, som erfaringsmessig dukker opp i et slikt søk - det er ikke særlig effektivt. Da kan det muligens være mer effektivt å henvende seg direkte til folk som sikkert har kontroll på dette stoffet allerede, siden de hevder å besitte en del sannheter om det. Det finnes jo faktisk noen i denne tråden, så derfor kastet jeg fram mine spørsmål her. Om ikke annet får jeg da i hvert fall vite hva deres oppfatninger er.

Lenke til kommentar

Fritz Springmeier sitter nå i fengsel for å ha snakket sannheten. Hvorfor ikke David Icke gjør det har vel å gjøre med at Icke snakker om reptiler, så Icke blir da ikke en så stor trussel siden man kan bare latterliggjøre ham. Men de elite familiene Fritz skriver om er de samme Icke også skriver om. Bare at Icke mener dem er menneske/reptil hybrider som utvandret fra gamle Babylon. Hovedsaklig der ligger forskjellen. Ganske stor forskjell dette da for enkelte.

Lenke til kommentar
Fritz Springmeier sitter nå i fengsel for å ha snakket sannheten.

På meg virker det som han ble arrestert for besittelse av narkotika og våpen, en av de han ble tatt sammen med hadde tidligere begått et væpnet bankran - og han vitnet om at Fritz var med på dette. Det er vel grunnen til at han ble fengslet?

Fritz ser også ut til å ha klare forbindelser til Christian Identity-miljøet (bla Army of God). Han passer altså godt inn i en av de to kategoriene jeg beskrev ovenfor.

November 13, 2003

Bank robbers might have been home grown terrorists

PORTLAND - A list of possible terror targets compiled by an ultra-right wing group, including government buildings and other facilities were made public Thursday as a federal judge sentenced a Portland area man for his part in a 1997 bank robbery.

After the sentencing of Fritz Springmeier, a self-described religious author, Clackamas County Sheriff deputies revealed a loose-leaf binder seized in 2001 as a part of the case.

Springmeier, a white separatist known for his anti-government writings will serve 9 years in federal prison. Federal Judge James Redden characterized the robbery that included the detonation of a pipe bomb as a diversion as "vicious."

Among the locations handwritten in the binder entitled "Army of God, Yahweh's Warriors, were the federal building, FBI offices, and KATU studios in Portland.

Floor plans to the FBI offices were also a part of the evidence seized in a raid on property near Corbett on February 9, 2001.

In the raid, federal agents also seized a cache of military-style assault weapons, including an AK-47, hand grenades, C-4 explosives, and bomb-making ingredients that included ammonium nitrate and fuel oil.

"We take it (the target lists) very seriously," says Steve Thoroughman, a detective with Clackamas County, and the lead investigator of the U.S. government's case against Springmeier and his accomplice Forrest Bateman, who was convicted and sentenced earlier this year in connection with the bank robbery.

Thoroughman says agents of the FBI and ATF have reviewed the hand-written notes and have followed up on those leads.

"They had the means to do almost anything they wanted to," said Thoroughman. They had fully automatic AK-47's, they had night vision, they had ceramic body armor, anything they needed to carry out an assault."

Federal prosecutors say the handwritten notes were a clue to the workings of the group, but without additional overt acts they did not provide enough evidence to prove a conspiracy.

"We had to have more to make that kind of a case," said Frank Noonan, the U.S. attorney who prosecuted Springmeier.

Springmeier's wife Patricia says her husband first met Bateman at a bible study in 1995.

"He knew the bible forward and backward, and that's why they first got together," says Patricia Springmeier.

Patricia also says her husband was framed by the federal government for his writings that she believes exposed corruption at high levels of the government.

Just before sentencing Springmeier told the judge that the government had destroyed his life. As he had during his trial, Springmeier proclaimed his innocence and referred the sentence as a "divine blessing."

 

Martin Abernathy --- Providence, RI --- 11/15/03

 

Hvorfor ikke David Icke gjør det har vel å gjøre med at Icke snakker om reptiler, så Icke blir da ikke en så stor trussel siden man kan bare latterliggjøre ham. Men de elite familiene Fritz skriver om er de samme Icke også skriver om. Bare at Icke mener dem er menneske/reptil hybrider som utvandret fra gamle Babylon. Hovedsaklig der ligger forskjellen. Ganske stor forskjell dette da for enkelte.

Personlig synes jeg likhetene er mer interessante - det er ikke mulig å få konspirasjonen til å henge i hop om vi snakker om ekte mennesker. Tror man ikke på en ond kraft utenfra, faller korthuset sammen (eller rettere sagt, man ser at faktisk bare er en haug med kort).

 

Jeg har prøvd å se i gjennom Fritz beskrivelse av den kinesiske Li-familien. Jeg er ikke verken imponert eller overbevist om noe som helst.

 

For det første starter han jo med å si at han egentlig ikke vet hvem Li-familien er, men at han ser på de som heter Li som en familie, fordi man i Asia har stor lojalitet knyttet til familinavn, selv om man ikke er i slekt. So much for Bloodlines...

 

Dernest slenger han inn i historien den ene Li etter den andre, med uklar sammenheng. Det dukker selvfølgelig opp påstander om at Li'ene var medlemmer av hemmelige samfunn som liknet frimurerne og at de var aktiv i Triadene (og det ville jo være overraskende om det ikke fantes Li'er der, så det er sikkert sant), samt den faktisk helt normale påstanden at Li'ene er satanister. Det meste er dårlig dokumentert, og siden det ikke en gang vises til noen sammenheng mellom alle disse Li'ene, lurer jeg på hva poenget egentlig er... Han betrakter også det at noen av de mest suksessfulle Li'ene i forretninger og politikk faktisk har snakket med folk som heter Rockefeller eller Rotschildt som et slags bevis på at de er Illuminati-medlemmer. Det er en svært tynn bevisførsel.

 

Men hovedproblemet for meg er altså at alle disse tingene uansett ikke vil gå i hop uten at man aksepterer eksistensen av Satan. Derfra stammer motiv, plan og styring - og når jeg ikke tror på dette, blir det altså temmelig nyttesløst.

 

Skal noen overbevise meg om at det finnes en NWO-konspirasjon, må i hvertfall utgangspunktet være at den forholder seg til den virkelige verden, med virkelige mennesker.

Lenke til kommentar

EN liten morsom sak. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=568250

 

Ikke at det har noe med nwo, men måten alt er konspirasjon etc. Enten er man paranoid siden man ikke tror på at det skjer enn hva som kommer først ut i media, hemmeligheter eksisterer ikke. Tror man noe annet er man konspirasjonsnøtt, paranoid eller idiot.

 

Hadde noen snakket om dette utenom en slik åpenlysning så hadde hadde man vært en idiot som tror på konspirasjon. Finnes det ingen mellomting?

Lenke til kommentar

En litt annen vinkling på historien om Ruby Ridge finnes her: http://no.wikipedia.org/wiki/Ruby_Ridge

Det amerikanske senatet konkluderte med at ordren om skyting var grunnlovsstridig, amerikanske domstoler kritiserte FBI sterkt, og frikjente personene i huset for de skader som deres motstand medførte utfra at dette måtte regnes som selvforsvar, og ga familien erstatning. Saken fikk massiv pressedekning. Tyder ikke det på at NWO ikke er så veldig allmektig?

 

Men at de ansvarlige personene i ledelsen for denne aksjonen tilsynelatende ikke ble straffeforfulgt, synes jeg er sterkt kritikkverdig.

Lenke til kommentar
Tyder ikke det på at NWO ikke er så veldig allmektig?

Ingen har sagt at NWO er allmektig. Irak krigen de satt opp gikk ikke helt etter planene, og derfor har ikke Iran blitt invadert enda heller, men de prøver fortsatt. Det hjelper at informasjonen lekker ut. Ikke bare om den saken, men generellt.

 

Det som er viktig å få med seg når vi snakker om NWO, er at det er vi mennesker som holder korthuset oppe. Det er vi som gir eliten den makten de har. Vi tror på løgnene de kommer med. Vi går i krig for dem. Og så videre og så videre... This is a mind game you know. Det er ikke meningen at noen få mennesker skal sitte med absolutt makt. Det at den kommende verdensregjeringen vil bestå av mennesker som bryr seg om massene er en illusjon.

 

Synd folk flest må ha det rett foran nesa si før dem skjønner dette. Men igjen, så er det ditt personlige valg.

 

I kaoset som kommer vil dere høre mer og mer om nødvendigheten til en ny verdensorden. Det er bare at dem som tilbyr løsningen er også dem som jobbet med å skape problemene fra starten av. Beviset får være din egen personlige erfaring i tiden som kommer.

Endret av Betroz
Lenke til kommentar

Jeg vil legge til at vi må ikke henge oss opp i at dette er ""oss mot dem". Det er det ikke! Det er isåfall "oss mot oss". Vi snakker om hvilket bevissthets nivå vi mennesker befinner oss på. Hvilken type mentalitet vi godtar. Løsningen er ikke "der ute", men inne i oss.

 

Makt eliten ønsker at vi skal frykte dem fordi da vet dem at vi er lettere å kontrollere. Frykt er det største virkemiddelet som finnes for å kontrollere mennesker. Klarer du å få dem til å leve i konstant frykt, så har du dem. Slik fungerer også kriminelle gjenger, og slik oppererer eliten på. Så dem som har mest frykt er da eliten selv, for dem har nå mye å miste. Predator mentalitet kan man kalle det. Men denne informasjonen må komme ut. Noen kaller det også for "Service to other" og "service to self".

Endret av Betroz
Lenke til kommentar
Det som er viktig å få med seg når vi snakker om NWO, er at det er vi mennesker som holder korthuset oppe. Det er vi som gir eliten den makten de har. Vi tror på løgnene de kommer med. Vi går i krig for dem. Og så videre og så videre...

Og det er vi som har mulighet til ta fra dem den makten vi har gitt dem, til å protestere mot krigsplaner og til å avsløre løgner. Men det er altså et stykke derfra til å hevde at enkelte maktkåte, løgnaktige og korrupte ledere er en del av et nettverk som ønsker å overta verden etter først å ha drept 90% av befolkningen. Det mangler atskillig for å få det til å gå i hop.

 

This is a mind game you know.

I refuse to play it.

 

Det er ikke meningen at noen få mennesker skal sitte med absolutt makt.

Korrekt. Derfor har vi blant annet maktfordelingsprinsippet som en bærebjelke i stort sett hver eneste demokratiske stat, samt i de fleste internasjonale organisasjoner.

 

Det at den kommende verdensregjeringen vil bestå av mennesker som bryr seg om massene er en illusjon.

Om det nå skulle bli en verdensregjering, så håper jeg virkelig den klarer å se forbi "massene" og istedet verdsette individene - det er vi, du og jeg og naboen, som er viktige.

 

I kaoset som kommer vil dere høre mer og mer om nødvendigheten til en ny verdensorden.

Det kan godt hende man trenger en slags verdensregjering, men da for å styre forhold mellom suverene stater på en bedre måte enn i dag. Skal en slik verdensregjering i det hele tatt ha direkte påvirkning på individer, bør det være ved å sette klare begrensninger på staters maktbruk overfor individene i statene - og ellers overlate statenes interne utvikling til å være et forhold mellom befolkning og politikere.

 

Jeg vil legge til at vi må ikke henge oss opp i at dette er ""oss mot dem". Det er det ikke! Det er isåfall "oss mot oss". Vi snakker om hvilket bevissthets nivå vi mennesker befinner oss på. Hvilken type mentalitet vi godtar. Løsningen er ikke "der ute", men inne i oss.

Vær bevisst hva du velger, med andre ord?

 

Makt eliten ønsker at vi skal frykte dem fordi da vet dem at vi er lettere å kontrollere. Frykt er det største virkemiddelet som finnes for å kontrollere mennesker. Klarer du å få dem til å leve i konstant frykt, så har du dem. Slik fungerer også kriminelle gjenger, og slik oppererer eliten på. Så dem som har mest frykt er da eliten selv, for dem har nå mye å miste. Predator mentalitet kan man kalle det. Men denne informasjonen må komme ut. Noen kaller det også for "Service to other" og "service to self".

Problemet mitt er å vurdere hvem det er som sprer frykt her - er det ikke å spre frykt å si at "NWO vil ta livet av 90% av befolkningen, og de er ren ondskap - satan og ufølsomme aliens er deres ledere! Pass deg, dette gjelder deg også, hør hva vi har å si!"?

Nå er det godt mulig jeg fornærmer noen her, men jeg tror altså at det er et grunnleggende behov for alle mennesker å være spesiell, å sette spor etter seg, å bli sett. Det er faktisk temmelig spesielt å være tilhenger av NWO-teoriene, og det en sikker måte å få oppmerksomhet på å fortelle noen at andre planlegger å drepe dem - og at en selv er en av de få som har skjønt sammenhengene. Du kan til og med få makt utav det også. Jeg sier ikke at man bevisst lyver, men det er en pakke som dekker behov - og da er det en pakke som man ikke gjerne vil kassere som usann. Jeg greier imidlertid ikke å få en troverdig sammenheng i svært mye av dette, og får heller "finne meg en annen pakke".

Lenke til kommentar

a_aa : Du fornærmet iallefall ikke meg med det du skrev der. Helt greit at du har ditt eget syn på ting, og slik bør det være. Litt av poenget er jo at folk må i større grad enn før, lære seg å tenke selv. Jeg tror mye av NWO budskapen er nettopp dette. Så tvil i folk slik at dem ikke stoler for mye på autoriteter.

 

Jeg er ikke imot verdensregjering i seg selv. Nå som vi er så mange mennesker, så trenger vi et system som gjør at ikke alt går ned i dass. Det NWO vi diskuterer i denne tråden handler om et nettverk av familier som ønsker seg makten for seg selv og sine allierte. De ønsker å være overklassen, mens alle vi andre er en underklasse som tjener dem. Det er dette jeg er imot, og mener jeg har sett nok beviser her og der som underbygger denne "teorien". Det at noen ønsker å ta over verdenen er ikke noe nytt! Bare at nå har dem nesten perfeksjonert en plan som gjør at denne gangen så kan det fungere.

 

Så kan vi håpe at om 10 år fra nå, så tenker vi tilbake og mimrer... "husker den gangen vi trodde NWO skulle ta over verdenen? Vel det skjedde jo ikke." Ja, jeg håper virkelig vi gjør det. At vi kan sitte å le av det. Jeg håper jeg tar feil om NWO, men slik ting ser ut nå, så kan det se ut som jeg har rett. Tiden får vise om jeg hadde rett eller ikke.

Lenke til kommentar
Det som er viktig å få med seg når vi snakker om NWO, er at det er vi mennesker som holder korthuset oppe. Det er vi som gir eliten den makten de har. Vi tror på løgnene de kommer med. Vi går i krig for dem. Og så videre og så videre...

Og det er vi som har mulighet til ta fra dem den makten vi har gitt dem, til å protestere mot krigsplaner og til å avsløre løgner. Men det er altså et stykke derfra til å hevde at enkelte maktkåte, løgnaktige og korrupte ledere er en del av et nettverk som ønsker å overta verden etter først å ha drept 90% av befolkningen. Det mangler atskillig for å få det til å gå i hop.

Ja er det egentlig det, hvis du gikk rundt og trodde du var bedre enn alle andre, og spesiellt dem som var mindre ''vellykkede'' enn deg, ville ikke du også kanskje ønske å ha hele jordkloden for deg selv? Ville ikke du også kanskje ønske deg ''fred på denne jord'' fra alle oss ''ubrukelige''?

Disse folkene tenker ikke normalt. De har ikke hjertelag eller medmenneskelighet. Allt tyder på at de er megalomane psykopater.

 

Hvis du tar deg tid til å studere Stalin og Hitler, så blir kanskje ikke at noen går rundt med slike ønsker, så fjernt allikevell, eller?

Endret av runmad
Lenke til kommentar
Har noen av dere konspirasjonister prøvd spillet "Evil Genius"? Det er et PC-spill som er den PERFEKTE parodi på deres teorier. Storkoser meg.
All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...