Gå til innhold

TF00t vs. HTWW - Ren kapitalisme; en god idé?


Anbefalte innlegg

Vet ikke om det er noen her inne som har sett debatten mellom Thunderf00t og HowTheWorldWorks på Youtube. Om det skulle finnes noen; hva er tankene deres om argumentene til HTWW? Holder de vann, eller er de bare et produkt av blind tilbedelse av det frie markedet?

 

Har vi motargumenter?

 

For gjeldende videoer:

 

Thunderf00ts svar på noen av HTWWs påstander:

 

HTWWs svar til TF00t:

Endret av Harald Husum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

HTWW er ikke i nærheten av 100% korrekt, menne TF00t er jo heelt på jordet da ;\ Han (TF00t) henger seg imo litt vel mye opp i "the most educated bla bla" og bruker utrolig mye retorikk og begrunner lite. HTWW igjen har en del poenger, men begrunnelsene der er jo helt på jordet igjen (og d er det eneste TF00t påpeker, igjen uten å begrunne spesielt godt)

 

Hadde ikke lagt spess vekt på noen av meningene dems jeg ;\\

Lenke til kommentar

Jeg vil hevde at Thunderf00ts svarer generelt mye bedre enn TF00t:. Han kommer ihvertfall med ordentlige argumentet istedenfor å ramse opp sitater fra "the founding fathers" og tro at det er et argument for at noe er riktig. Synes egentlig at ekstreme liberalister er ganske tåplige uansett.

 

Liker heller ikke hvordan han tror at han er så mye mer inteligent enn "the experts". Uansett, diskusjonen er ganske tåplig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...