Gå til innhold

Star Wars: Rundet KotOR, begynne på KotOR 2?


Anbefalte innlegg

OBS: Spoiler for Knights of the Old Republic og Mass Effect!!

 

 

 

Heisann! :)

 

Har akkurat blitt ferdig med Knights of the Old Republic, og for et kjempespill! :w00t:

 

Klokket inn på 63 timer spilletid! Har hatt spillet originalt siden det kom ut, og det samme med KotOR 2 (som faktisk er fortsatt innbundet i plastikken sin), og jeg kom et godt stykke med KotOR for noen år siden, men noe kom opp så jeg fullførte aldri.. tok det opp igjen for en liten stund siden, og nå er jeg altså ferdig..

 

 

Men, jeg må si at jeg fant VELDIG MANGE likheter med Mass Effect! Noe som i grunnen ikke er noe negativt, siden jeg elsket Mass Effect veldig! Der kom jeg vel også nærmere 60 timer spilletid, gjorde absolutt alt og var ca 1000 exp.poeng unna å komme til høyeste level.. Men, det som var likt og litt dumt, var litt historien, oppbyggingen med en "urgammel rase" og romskipet / Star Forge som var "gjennomført ondskap" ..en del sånne smågreier som var veldig likt! Men, det gjorde ikke noe særlig, -men ble kanskje litt skuffet at Mass Effect ikke da var så originalt som jeg først syntes da jeg spilte det (for jeg spilte jo det først).. men, men.. Bare en kommentar, ikke noe jeg skal trekke ned noe på! :) Just saying.. Men, har dere noen kommentarer?

 

 

Uansett.. tenkte jeg skulle begynne med KotOR II - The Sith Lords nå.. er det like bra som 1'ern, eller? Bedre? Ikke fullt så bra? Noen kommentarer på dette også?

 

 

Takker for tilbakemeldinger!

 

 

- Bone :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar! :)

 

Er alt bedre på 1'ern, eller? Historien, osv.. Er grafikken ca den samme? Kun at den sluttet litt uventet?

 

Takker :)

 

 

 

Flere synspunkter?

 

 

 

EDIT: Men, er 2'ern like lang som 1'ern (selv om den slutter bråere)?

Endret av Bone
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Kotor 2 er et bra spill til å være så uferdig som det er. Det er virkelig synd.

Spillet inneholder mange forbedringer i forhold til 1ern og historien er fortsatt veldig bra, det eneste som virkelig trekker ned er en del småbugs og det faktum at spillet ikke er ferdiglaget. Deler av historien mangler og det henger en del løse tråder i luften når spillet er ferdig.

Det skal dog sies at hvis du likte 1ern burde du virkelig prøve 2ern også, men ikke bli skuffet hvis det ikke står helt til forventningene.

Lenke til kommentar

Topp 3 listen min over "All time favourits" uavhengig av sjanger og platform består av;

 

Kotor

Mass Effect

Kotor 2

 

Som andre har vært inne på, så ble spillet rushet for å nå en deadline satt av utgiver, så det er en del elementer som er tatt ut av spillet, mens andre ting som fortsatt er der mangler en avslutning. http://www.team-gizka.org/ prøvde å sette sammen spillet på nytt med manglende innhold inkludert, men kan ikke se at det prosjektet noensinne ble avlsuttet.

 

Jeg tar det nærmest for gitt at du har spillt begge sidene av Kraften, hvis ikke så er det bare å sette seg ned med Kotor engang til, for spillet oppleves helt annerledes fra den andre siden:-)

 

Jeg på min side er flau over at jeg aldri har testet Jade Empire mtp hvor høyt jeg elsker de tre overnevnte spill, men Jade er vel å finne på Xbox Originals, så muligheten er der heldigvis enda:-)

Endret av BioNor
Lenke til kommentar

KotoR2 har nøyaktig samme grafikk men et litt annerledes interfeis, men det setter man seg fort inni.

 

Som det nevnes slutter spillet litt brått (tror jeg, har aldri kommet meg gjennom det jeg *tror* er final boss fight, men tror spillet slutter etter den. Anyone?)

 

Jevnt over er det basically samme spillet med ny historie og nye forcepowers, hvis man vil være litt "streng" kan man heller kalle det en expansion, men siden det er ny hovedperson så teller det vel som en toer.

Lenke til kommentar

hmm.. Har nå installert spillet, men ikke helt begynt enda.. har laget "optimal" karakter, men. blir litt skeptisk etter å ha lest litt her om det er verdt timene det tar å spille.. noen er positive og andre absolutt ikke.. ..jeg har ikke SÅ mye tid at jeg føler at jeg "må" gå igjennom spillet på 50-60 timer hvis jeg bare skal ende opp skuffet... hmm.. Men, på en annen side vet jeg ikke helt hva alternativet mitt på min bærbare skal være akkurat nå.. :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...