Neptun_ Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Størrelsen på prisen er alfa & omega! Øvelse gjør mester. Jeg har priser i ca. 1-1.5 time i gjennomsnitt. Personlig rekord er 4 timer. Løs, selvfølgelig.
The Stig Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Den slår jeg lett, sovna med løs i kjeften på lan -- våkna med et par snuskorn igjen i leppa etter 14 timer på sofaen. Løs mage? Bare litt
Feh Skrevet 5. oktober 2009 Skrevet 5. oktober 2009 Synes det er helt random hvor lenge den holder jeg. Noen ganger kan pris 1 vare i 20 min, mens pris nr 2 etter det kanskje vare i over en time, bakt på samme måte som jeg alltid gjør det (tønne).
plaskedamm Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 jeg synes grovsnus løs er vanskelig å bake ,er det bare jeg som syns det ,btw er ikke pro baker ,hvilken form er best :tønne ,firkant ,rund, sylynder eller er det andre måter å bake på tips anyone ?
Skunkish Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 jeg synes grovsnus løs er vanskelig å bake ,er det bare jeg som syns det ,btw er ikke pro baker ,hvilken form er best :tønne ,firkant ,rund, sylynder eller er det andre måter å bake på tips anyone ? Jeg har ingen problemer med å bake grovsnus løs. I starten baka jeg små rundinger, deretter firkanter og så nå baker jeg tønner. Den letteste å bake er vel firkant kanskje. Nå som jeg har bakt tønne en stund syns jeg jo den er lettest siden jeg har vent meg til den, så jeg vet ikke helt. Kommer ann på hvordan du liker det.
GrevenLight Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Jeg syntes tønne er definitivt det letteste, men på starten gikk det i rundinger her også
The Stig Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Jeg gikk rett på tønnen, den som funker best for meg. Har dog en gammel kompis som er snuser gjennom flere tiår, han putter snusen rett i kjeften -- null baking. En teknikk jeg med interesse følger med på, kanskje jeg kan lære den store hemmeligheten etterhvert
Skunkish Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Jeg gikk rett på tønnen, den som funker best for meg. Har dog en gammel kompis som er snuser gjennom flere tiår, han putter snusen rett i kjeften -- null baking. En teknikk jeg med interesse følger med på, kanskje jeg kan lære den store hemmeligheten etterhvert Hemmeligheten ække veldig vanskelig Hender jeg gjør det jeg å, tar en klype neddi boksen og pressern det inntil boksen til det er fast og legger opp og former med underleppa/tunga.
The Stig Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Hmm, fiffig. Kanskje jeg sku gi det et forsøk, men mistenker at det ender i mye gris
Skunkish Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Hmm, fiffig. Kanskje jeg sku gi det et forsøk, men mistenker at det ender i mye gris Ble det første gangen jeg prøve å lempe jeg å, men da fulgte jeg ikke helt med å traff tanna mi når den skulle legges opp
SuperSkunk Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Hallo. Jeg fant en gammel general løs hos en kompis her i sta. Når jeg åpna den var det tre store harde klumper bare. Så helte jeg på litt vann og sånn, og prøvde å løse den litt opp, og det funket litt bedre, men den er helt jævli å bake på. Er det noe jeg burde gjøre for at den skal bli lettere å bake, eller er har den potensielle til å bare kastes?
Aleks Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Når gikk den ut på dato? Vet hvertfall at brukt løssnus blir ganske hardt etterhvert. Sikker på at han ikke bare kødder med deg?
Feh Skrevet 6. oktober 2009 Skrevet 6. oktober 2009 Lost case. Kast den Det kunne funket hvis det var en halvfull boks og du var fullstendig desperat, men tre små klumper - no thanks
Perfidus Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 Noen som har prøvd den nye Mocca Macchiato? Snus med kaffe smak har jeg venta på lenge, så den må prøves selv om det er Mocca Prøvde 01, rant ikke i det hele tatt, helt grei smak og.
Skunkish Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 Noen som har prøvd den nye Mocca Macchiato? Snus med kaffe smak har jeg venta på lenge, så den må prøves selv om det er Mocca Prøvde 01, rant ikke i det hele tatt, helt grei smak og. Du kan jo gjøre som bruntyggegummi posta på forrige side; ta kaffe å mixe med løssnusen for så å få en digg smak på snusen. Så du faktisk får et demp mot nikotinsuged og ikke kaster bort penger på en snus med så liten dose nikotin i seg.
Addan Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 jeg synes grovsnus løs er vanskelig å bake ,er det bare jeg som syns det ,btw er ikke pro baker ,hvilken form er best :tønne ,firkant ,rund, sylynder eller er det andre måter å bake på tips anyone ? Trekant er best! Sitte bedre enn tønner og firkanter. Trikset er å ikke bake for store priser. Bare bortkastet å lage en stor pris. Små priser holder bedre og lengre, renner mindre, og oksen varer lenger.
SuperSkunk Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 Når gikk den ut på dato? Vet hvertfall at brukt løssnus blir ganske hardt etterhvert. Sikker på at han ikke bare kødder med deg? Snusen var forsegla. Men gikk ut i 2008. Men det var all snusen som hadde blitt til tre harde klumper. Du kunne liksom sette sammen de tre bitene til en runding i boksen.
Skunkish Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 (endret) Når gikk den ut på dato? Vet hvertfall at brukt løssnus blir ganske hardt etterhvert. Sikker på at han ikke bare kødder med deg? Snusen var forsegla. Men gikk ut i 2008. Men det var all snusen som hadde blitt til tre harde klumper. Du kunne liksom sette sammen de tre bitene til en runding i boksen. Veit ikke noe om et år gammel løs snus, men jeg vil tro at du kan snuse den. Endret 7. oktober 2009 av Antipedoaction
paraxsystemz Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 Jeg kan ikke og bake snus Det går mest i porsjon snus Jeg lager en litt lang tønne og tar den under leppa og tar handa og presser den sammen så blir det bra + at det er bedere enn en knall hard tønne under leppa
Feh Skrevet 7. oktober 2009 Skrevet 7. oktober 2009 Når gikk den ut på dato? Vet hvertfall at brukt løssnus blir ganske hardt etterhvert. Sikker på at han ikke bare kødder med deg? Snusen var forsegla. Men gikk ut i 2008. Men det var all snusen som hadde blitt til tre harde klumper. Du kunne liksom sette sammen de tre bitene til en runding i boksen. Tror du bare må ta mer vann oppi (veldig forsiktig, bare noen få dråper av gangen) og prøve deg frem til en konsistens som funker og husker å smuldre den skikkelig og kna den godt, som en deig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå