Gå til innhold

Snustråden v7.0 - the real deal! LES REGLENE I FØRSTEPOST!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Endrer litt mening om 02 fra forrige innlegg. Hadde den med på jakttur i helga, så nå er vi både intime og vel så det. Den renner definitivt mindre enn andre snuser, vel og merke etter ei stund -- som regel hiver jeg ut for eks. N&J etter 1 time fordi jeg får såpass mye "sevje" ned i halsen. Det var ikke tilfellet med 02, den var i kjeften i nesten tre timer uten noe stygg smak i halsen. Herlig. Smaker godt gjør den også :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981287349
Har noen kompiser som febrilsk puster inn luft for å tørke leppa istedet for å bruke hånda. De synes det ser så teit ut å bruke hånda.. Personlig gjør jeg alt i en bevegelse, bruker baksiden av hånda og drar den opp samtidig som jeg plasserer snusen.

 

Akkurat samme her faktisk, til og med det med kompisene dine også.

Lenke til kommentar
Kan være smart å tørke leppa før du putter den inn, også. Da blir det ikke så mye spytt under leppa, og da blir den ikke våt med en gang.

Jeg gjorde dette da jeg først begynte med løssnus, men etterhvert skal det ikke være nødvendig. Anbefaler folk heller å prøve å bake snusen på forskjellige måter. Jeg, feks, baker bedre firkanta preller enn trønnepreller. Kanskje de med problemer kan prøve noe slikt? Andre former osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...