Gå til innhold

Eizo 22" LCD FlexScan S2202WSHK


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, takk for tilbakemelding.

 

Ang. det negative mhp spilling så regner jeg med at det er responstiden det er snakk om. Den er vel ikke noe tregere enn andre skjermer med oppgitt 5ms responstid? Eller er det andre faktorer som gjør at den ikke er spesielt egnet til spilling?

 

Jeg kommer nok ikke til å bruke den veldig mye til spilling uansett, så jeg tror nok at jeg lander på denne.

 

Dimmensjonene på disse to skjermene er forskjellig. (Dybde 29.6cm vs 20.9cm, og Høyde 35.2cm vs 43.9cm. SEK og SHK henholdsvis). Man får vel midre ramme rundt skjermen, for dem som synes det er veldig viktig.

Ut over dette klarer ikke jeg helle å se noen andre forskjelder på de to Eizo skjermene. Synes 1000kr for en annen type fot og mindre ramme høres dyrt ut ja, i alle fall for mine behov :) (det blir 1000kr i differanse hvis man regner med førprisen på den billigste)...

Lenke til kommentar
Komplett har tilbud på Eizo 22" LCD FlexScan S2202WSHK denne uken. Noen som har noen erfaringer med denne skjermen. Er det en ok skjerm?

 

Kommer mest til å bruke den til programmering, videoredigering, bilderedigering og litt spilling.

 

Kan varmt anbefale skjermen, også til spilling. Ingen problemer med responstiden her gitt, 5ms er finfint.

Lenke til kommentar
Kan varmt anbefale skjermen, også til spilling. Ingen problemer med responstiden her gitt, 5ms er finfint.

Har mottatt skjermen nå; ikkje videre imponert over responstiden på denne heller. Langt bedre enn min aldrende Benq 22" og en nyere Benq 22 HD/16:9 sak.

 

Øvrig;

Greie og sterke farger, kan med hell dempes litt på lysstyrken fra fabrikk tenker eg.

Bakgrunnslyset blør nokså mye gjennom langs sidene synes eg.

Kun mulig å styre lys/kontrast/farge via DCC/CI (ikkje skru av/på og velge input)

Der er faktisk både høydejustering og pivot på foten (hadde egentlig forventet at det var en feil..)

Litt svakt sortnivå også; men egentlig bedre enn hva eg hadde forventet.

Spilling; ville ikkje anbefalt denne - mulig eg er kresen?

"Syk" pixel øverst til venstre; ikkje helt død, men en blå pixel som vakler - veldig irriterende! Lurer på om det er noe som blir rettet eller om det faller i samme kategori som alltid-på pixel.

 

edit: bilde som viser bakgrunnsbelysningen (litt overdret for å vise omfanget, men styrken er noe mindre enn vist)

post-36614-1236784637_thumb.jpg

 

edit2: Høytalerene, glemte disse. Egen 3.5mm jack inngang (kabel følger med). Det er overraskende mye lyd, men kvaliteten er som forventet. Ubrukelig er det ikkje, det går faktisk ann å høre hva som blir sagt i en podcast, men du blir sprø av å høre musikk over lengre tid. Tenker eg benytter det sammen med et usb lydkort og festival fra en Asus WL500Gp .. "you got mail sir!"

Endret av bjorn.e
Lenke til kommentar

Dette var noe av det mest nyttige jeg har lest på nett på lenge. Bra skrevet!

 

Jeg vurderer også denne skjermen, jeg ser jo at prisen er sterkt redusert denne uken. Egentlig har jeg lyst på 24" når jeg først skal se etter ny skjerm, men siden tilbudet er så bra vurderer jeg denne på 22".

 

Men..

Fra før jeg har en 19" Eizo L768 skjerm, og denne er visst bygget på et VA panel. VA panel er jo en del bedre til bilderedigering. Jeg bruker skjermen til bildered. og typisk office brukt 50/50. Tror dere jeg blir skuffet?

 

Har ikke lyst på alt dette styret med å sende i retur osv.?

 

Mvh,

Glenn Ø

Lenke til kommentar

Svake mennesket eg er, så bestillte eg nettopp en til. Den døde pixelen eg fikk, løsna rett og slett - og skjermen ble straks "bedre". Etterslep selv om mekrbart, ble akseptabelt i forhold til hvor lite eg spiller; og i film er det skjelden interessante detaljer i høy fart (håper eg). Bakgrunnslyset ble mindre fremtredende etter litt fikling med instillinger, og om skjerm nr2 har mindre blødning oppe/nede så blir det jo en reklamasjon og strålende fornøyd bruker!

 

Og ellers var kvalitetene overraskende gode i forhold til, latterlig grei pris.

Lenke til kommentar

Jeg har fått mine 2 skjermer. Litt blødning oppe og nede på mine og, men litt justering skal forhåpentligvis dempe det noe. Det er på ingen måte plagsomt for meg. Ingen døde piksler og meget behagelig fargegjengivelse. Godt fornøyd så langt.

Lenke til kommentar

Det er en ting jeg kjenner jeg gjerne skulle hatt annerledes på skjermen, og det er lavere høydejustering. På det laveste er skjermen nesten 11cm over bordet nå, noe jeg gjerne skulle sett var 10cm lavere... Her tror jeg foten må undersøkes for å se om et kirurgisk inngrep kan gjøre underverker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...