Gå til innhold

Gleder du deg veldig til Resident Evil 5?


Anbefalte innlegg

Som den store Resident Evil-fanatikeren jeg er, så gleder jeg meg nesten ikke noe til RE5. Jeg veit ikke hvorfor, men jeg tror at etter 4`eren så gikk serien litt i nedoverbakke for meg. Gameplayet er ikke det samme som den en gang var, det er ikke zombier (men jeg syns det er spennende med de som er i nr5 også) eller noe særlig skrekk.

 

Jeg må si at Resident Evil sluttet for meg etter 4`eren. RE5 blir bare et annet skytespill.

 

Hva syns du? Gleder du deg?

Endret av Disorder
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Resident Evil: Zero avsluttet serien for meg. RE4 ble for forskjellig fra resten for min del. Det er et meget bra spill i seg selv, men mangler totalt Resident Evil-følelsen. Har lite tro på RE5. Bra spill, men har ingenting med Resident Evil å gjøre. Vi kunne like gjerne hatt et bilspill med en hovedperson som tilfeldigvis heter Edvart Carnby og kalt det Alone in the Dark 6.

Lenke til kommentar

Er enig i at spillserien tok en annen retning med RE4, men synes ikke det er negativt. Selv om jeg elsket de første RE spillene og sikkert ikke kommer til å få den samme god følelsen igjen, så er det greit at serien utvikler seg. Ingenting varer evig :-)

 

Så ja, gleder meg fortsatt :cool:

Lenke til kommentar
Gleder meg også masse til RE5. Men jeg lurer på om jeg skal vente med å spille det, for jeg har allerede Fallout 3 og Halo Wars (som jeg knapt har fått spilt noe av) som holder meg opptatt for øyeblikket.

 

Da burde du vente :D Rundet akkurat Metal Gear Solid 4 så jeg har ingenting som holder meg opptatt atm.

 

 

Blir det sånn auto connect greie når man spiller coop? Kan man ikke velge hvem man vil spille med osv?

 

blir drit fett å kjempe mot Kraken :devil:

Endret av Prometherion
Lenke til kommentar

Gleder meg ikke i det hele tatt. Skal ikke ha spillet.

 

For å legge til noe som kanskje er nyttigere for folk som faktisk gleder seg til artikkelen, gamereactor ga spillet 7/10 i sitt nyeste magasin. Hva en skal legge i det vet jeg ikke, men kritikken gikk ut på at kontrollsystemet var gammeldags, og at spillet manglet puzzles. Det med kontrollsystemet kan ihvertfall jeg skrive under på, etter å ha prøvd demoen.

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig i at serien begynte å bli litt for ensformig, og de trengte helt klart noe nytt. Problemet er bare at RE4 tilførte veldig mye nytt uten å beholde noe som helst av det gamle bortsett fra navnet på hovedpersonen, og han har kun vært med en eneste gang tidligere. Selv da måtte han dele spillet med Claire Redfield, så for mange var han bare et irritasjonsmoment. Clare lette som kjent etter broren sin i RE2 (dvs Chris Redfield fra RE1), og jakten fortsatte i Code Veronica X. Leon dukket opp i RE2 uten å ha noe som helst sammenheng med det første, forsvant lite annonymt som han dukket opp og var borte helt til RE4 - der han har ny jobb, er i et nytt land og har null sammenheng med resten av serien.

 

Det de burde ha gjort er å la RE4 være en direkte oppfølger til RE2, men med Leon. Vi lærte i RE2 at hovedkvarteret til Umbrella er i Europa, så det er logisk at han er i Spania. Han leter etter hovedkvarteret, hører om bråk på landsbygden, begynner en etterforskning og havner i et nytt mareritt. Riktignok er det ikke noe T-virus denne gangen, men de kunne likevel ha beholdt mye av det samme som interessante monstre, zombier, gåter og alt det der. Mer action, mange nye fiender, nytt kamera, ny historie og likevel samme greia om igjen. Da ville selv jeg ha elsket det. ;)

Lenke til kommentar

Ja, mye av hva jeg også mislikte med firern er at det ikke hadde noe særlig sammenheng med de tidligere spillene i serien. Umbrella var helt glemt, og Leon var plutselig på jakt etter presidentens datter (WTF?!). Ikke bare er dette noe helt annet enn hva Resident Evil tidligere har omhandlet, det er også en mildt sagt cheesy story.

"Presidentens datter er kidnappet, hva gjør vi?"

"La oss sende en politibetjent til Spania, da ordner det seg nok..."

 

Dessuten blir man aldri særlig kjent med områdene. Unntaket er landsbyen i starten. Dette er et stort og åpent område som oppfordrer til utforsking for å finne flere items og løse en puzzle eller to. Resten av spillet er nærmest en korridor-shooter hvor du går fra rom til rom og knerter alle du møter på. Kjedelig.

 

Gleder meg allikevel til femmern. For selv om Resident Evil 4 stort sett var noe helt annet enn hva jeg ønsket, kan jeg ikke nekte for at det er veldig morsomt spill. Noe jeg tror at femmern også vil bli. Det optimale hadde likevel vært om disse hadde vært spill som sto på egne ben, med egne titler og figurer. Devil May Cry var jo tross alt Resident Evil 3 tidlig i utviklingsstadiet, før folka begynte å innse hvor ulikt Resident Evil det egentlig var, og ga det ut som noe helt eget samtidig som de fortsatte på de tradisjonelle Resident Evil-spillene.

Endret av Alex ws
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...