Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

jeg bruker bare quick settings. setter APN control til AV. da fungerer MMS, men ingen datatrafikk, bare wifi

Men når du da skrur på APN, så vil den da automatisk begynne å synke mail osv?

 

Jeg vil helst kun ha autosynk når jeg er på wifi, men ikke når den laster fra nett.

Lenke til kommentar

jeg bruker bare quick settings. setter APN control til AV. da fungerer MMS, men ingen datatrafikk, bare wifi

Hvordan er det da med å starte reklamefinansierte apps å lignende? de fungerer selv om de ikke får lastet reklamen?

 

Irriterende at mange apps er reklamefinansiert, og at jeg da bare kan bruke dem når jeg er på wifi -.-

 

 

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-INkUtP

Har et problem, installerte Buddy Runner og så fjernet jeg den etter en stund. Men tror det var en app som fulgte med, Navigation elns og jeg får ikke fjerna den, den ligger ikke i appslication manager eller i Astro.

Lenke til kommentar

Har: Et trådløst hjemmenettverk bestående av Windows-PCer (XP og Vista), og to HTC Desire.

 

Ønsker: Å bruke og flytte filer mellom datamaskinene og telefonene (evt. også bare mellom telefonene) vha dette nettverket.

 

Det går frem av denne og andre Android-tråder at folk gjør dette (ad omveier, hva vet jeg?), og jeg registrerer at Astro og ES file explorer har funksjoner som avbildes med nettverksikoner jeg kjenner fra PCen (jeg skjønner imidlertid ikke helt uttrykkene som brukes: Windows server, Samba...).

 

Kan noen gi en forklaring i små skritt for dummies på hvordan man oppretter en forbindelse som gjør det mulig å flytte og bruke filer gjennom nettverket med telefonen?

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke om du kan dele mapper som ligger på telefonen. Det må noen andre i tråden eller google hjelpe deg med. Men å finne datamaskiner med telefonen er lett.

Samba er navnet på nettverkstypen mellom windowsmaskiner. I de fleste norske hjem (da disse har windows) er det rett og slett hjemmenettverk.

 

Med EStrongs: Du åpner filbrowseren på telefonen, velger LAN øverst. Hvis du ikke har en tab for LAN øverst skrur du på tabs i menyen. Fra der trykker du på meny-knappen og velger søk. Da skal du finne windowsPCer på samme nett. Du trykker på den, og avhengig av hvordan du har satt opp deling på windows, finner du ulike mapper / Kan logge deg inn med ditt windowsbrukernavn og -passord. Etter hvert som du navigerer deg dypere, kan du holde inne på mapper for flere valg. Da kan du legge til i serverlisten. Da dukker det opp en snarvei til den mappen direkte under LAN -taben.

Lenke til kommentar

Jeg bruker appen «FTPServer», som altså setter opp en ftpserver på tlfen, til å overføre filer mellom tlf og pc (med et ftpprogram på pcen).

 

Har selv SwiFPT, som gjør det samme gjennom browseren. Det virker vanskeligere andre veien - altså å få tilgang til datamaskinens filer gjennom telefonen og FTP. Vet at Astro kan gjøre dette, men vet ikke hvordan jeg skal få dette til på PCene.

 

Edit@madsc90 - beklager til begge, så ikke dette tipset. Prøver nå.

 

EditII: Går gulle godt med EStrongs - må innrømme at jeg ikke har brukt dette på en stund; hadde ikke hjemmenettverk da jeg prøvde den, og endte opp med å foretrekke Astro. Håper jeg har rett i at dette ikke kan gjøres med Astro - eller?

 

Nå blir det veldig elegant: Estrongs den ene veien, SwiFTP mellom telefonene, og fra PCen til dem. Disse kan man legge som skrivbordssnarveier, fant jeg ut på SwiFTPs hjelp-side (krever imidlertid statisk intern ip-adr, tror jeg):

 

I easily set up Windows Explorer to show my G1 as a folder. This works on both XP and Vista. Right click on My Computer and select Add a Network Location. I typed in ftp://myusername:[email protected]:2121/sdcard and named it "My G1." When I click on My G1 in Explorer now, it takes me straight to my sdcard without having to enter username and password each time.
Endret av SvartUtenSukker
Lenke til kommentar

Det eneste som begrenser programutvalget er androidversjonen som ligger til bunn. Med hver nye androidversjon introduseres nye features, disse kan gjøre at programmer ment for eks. 2.1 ikke virker på 1.6. Annet enn det finnes det ikke inkompabilitet som følge av OS. Det er noe pga. skjermstørrelse (oppløsning) ol. som du burde ta med i betraktning. Ellers er versjonfragmemtering et reelt problem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...