Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hvem eier IP'en? Rasistisk fyr spammer.


Anbefalte innlegg

Hei.

Det har seg slik at en fyr/idiot spammer e-posten min med ord som "jævla neger" og "nigger, pakkis" osv. Dette har gjentatt seg over langt tid nå, så nå er jeg lei.

 

Har funnet ut at IP'en hans er [iP fjernet] . Er det noen måte jeg kan finne ut hva personen heter? Er ganske irritert nå, så hadde vert deilig å tatt en telefon til han.

 

Er det noe jeg misliker i verden, så er det folk som hater andre pga. hudfagre.

Endret av Haraldson
Ikke offentliggjør IP-adressene til andre...
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det går fint, men trur ikkje du får vete kva han heiter.

 

Sender ein PM over det som eg har funnet.

 

 

Takker, skal se om jeg finner ut av det ;) Har faktisk sendt e-post til Politiet, bare for å få litt info osv. ikke noe anmelding, men bare fir å vite hvordan jeg skal gå fram om det fortsetter osv.. ;)

 

Bare så det er sakt: Jeg er bleik som en kveite, og har bare norske gener. Så jeg vet ikke hvordan han fikk e-post adressa mi, eller hvorfor han kaller meg disse stygge rasistiske ordene.

 

Men uansett, e-posten hans er [email protected] . Vet man ikke skal legge ut e-posten til andre på nettet, men han fyren her fortjener det. Han har registrert min e-post adresse på minst 10 homofile pornosider så langt.

 

PS: Sjoko-pc proskjetet ditt blir bra! :thumbup:

Endret av Macbook24ghz
Lenke til kommentar
Du får ikke ut noe info fra politiet uten en anmeldelse, desverre. OG selv da er det ikke sikkert du får vite hvem det er engang. Datatilsynet er veldig strenge med hvem som kan gi ut personlig info om folk på nettet.

 

Jeg går nok ikke så drastisk til verks at jeg anmelder saken. Hadde bare vært interessant å tatt en telefon til tullingen, å høre om han var like stor i kjeften da ;)

Lenke til kommentar

Er fortsatt ikke mulig. Det nærmeste du kommer er ISP'n hans. Du kunne jo prøve å maile abuse@isp og si at denne fyren spammer deg hele tiden. Men ISP har kun lov å gi ut fullt navn og adresse til politiet, og da må det anmeldes først. Ingen gidder å gjøre en så stor operasjon bare fordi du vil ringe til fyren og "skremme ham".

Lenke til kommentar
inetnum: 88.88.0.0 - 88.91.255.255

org: ORG-NA38-RIPE

netname: NO-TELENOR-DSL-4

descr: Telenor Business Solutions AS

country: NO

admin-c: TIAR5-RIPE

tech-c: TRR5-RIPE

tech-c: TBS-RIPE

status: ASSIGNED PA

remarks: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

remarks: - - For abuse matters, mailto: [email protected] - - -

remarks: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

mnt-by: AS8210-MNT

mnt-by: TNXHM-MNT

mnt-lower: AS8210-MNT

mnt-routes: AS8210-MNT

mnt-domains: TNXHM-MNT

source: RIPE # Filtered

 

Send en mail til [email protected]

Kan være du er heldig ettersom det gjelder spam.

Endret av radivx
Lenke til kommentar
Du får ikke ut noe info fra politiet uten en anmeldelse, desverre. OG selv da er det ikke sikkert du får vite hvem det er engang. Datatilsynet er veldig strenge med hvem som kan gi ut personlig info om folk på nettet.

 

det er ikke datatilsynet som leverer slikt. blir det politianmeldt går det til datakrim-avdelingen til Kripos som så henvender seg til IPS'en for å få navnet på den som eier abonementet.

Lenke til kommentar

Første skritt er å melde fra til abonnenten sin ISP. Hvis ikke dette fungerer, så kan du kontakte administratoren til avsender sin e-post-server. Dette kan være en ISP som har denne, men det kan også være noen andre hvis spammeren bruker tjenester som Gmail og Yahoo mail. Disse bør ha interesse av å kvitte seg med spammere.

 

Hvis heller ikke dette gir noe resultat, så tror jeg at siste utvei er en politianmeldelse (så fremt at personen befinner seg i Norge). Her kan det være greit å tenke seg om litt: Det kan jo også tenkes at du er litt distré og ved et helt grusom terroristisk feilgrep kan komme til skade å bruke spammeren sin e-post adresse den gangen du plutselig får lyst til å melde deg på alle mulige nyhetsbrev, lotterier og annet snask som er mulig å finne. Hvis man gjør en slik feil, så bør man kanskje også holde seg unna en anmeldelse.

 

Merk adressa hans som søppelpost , so får du den ikkje i innbox :D

Det fungerer dårlig hvis uønsket e-post tikker inn fra ulike domener.

Endret av Manuel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...