Gå til innhold

Den Store Street Fighter IV Tråden


Vault

Anbefalte innlegg

Hehe... jeg er en herlig blanding av 1 og 3.

 

Kanskje vi kan kalle det "7. Spillere som skjønner basic teknikker, men ikke helt får det til på grunn av mangel på skikkelig fight stick, som ender opp med å spamme et par angrep hele tiden, og som av og til går helt berserk på kontrolleren fordi ultra ikke vil starte."?

 

Må vel innrømme at jeg er altfor avhengig av combomoves fremfor å sjonglere forskjellige spark/slag-typer.

 

Noen som har lyst til å spille litt forresten? Bare send meg en melding for brukernavnet mitt på live.

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis noen her tenker å spille i kveld, legg meg til. GT: "Jan Kare M"

 

Hmm... jeg bruker mye air-fireballs med Akuma... er jeg da en spammer? Hva er egentlig en spammer? Det er jo ikke som om jeg ikke har noen tanke bak triksene jeg gjør... :hmm:

 

Edit: Får flere sinte meldinger på live om at jeg bør lære meg et nytt triks og lignende (v.o.m. kun når de jeg har spilt mot taper).. Da sier jeg bare at jeg skal det når jeg slutter å vinne :p ...For er ikke poenget å vinne? Hvorfor skal man måtte variere mellom triksene hvis de fungerer? Er det å kunne spamme en del av en character, så vil jeg tro at andre characters (som ikke har denne egenskapen), vil ha noe annet for å kunne hamle opp med såkalte spammers...

 

Blir jeg banket av en spammer av noe slag, så er det jo kun mine skills det står på når jeg ikke klarer å countre moves jeg VET at kommer...

 

Så å whine om spammers blir litt lavt, synes jeg :)

Endret av J-Core
Lenke til kommentar

Tja... de gutta der har jo noen utrolige kraftige (høy prioritet) og ganske enkle triks (kens dragonpunch etter rundtspark, superfireball fra akuma, etc?) som er litt vel enkelt å abuse i starten mens folk ikke er så gode enda.

 

Det er en grunn til at så mange spiller Ken/Ryu/Akuma, og det er ikke fordi de er søte å se på. Det er fordi det er lett å lære seg triks med dem i tillegg til at de treffer hardt.

 

Hvor mange BP har du forresten J-Core?

Endret av [email protected]
Lenke til kommentar

Tacomodo: Jeg bestilte meg en hori ex-2 fra amazon.co.uk, men jeg ser at de ikke har den inne lengre. Du finner den kanskje på andre nettbutikker, min kostet ca 400kr og er veldig fornøyd.

 

Jeg føler med de som spiller dette på 360 dpad, det hadde ikke jeg hatt tålmodighet til i noen minutter engang.

Lenke til kommentar

Jeg er ute etter en arkadestikke selv, men hater å bestille ting fra internett :p

 

Dessverre er det ingen som selger dem billig her i Norge -.-

 

Mista mange poeng i dag, møtte en utrolig farlig fyr som brukte Gen!

Gen er ikke en nybegynner karakter, men denne fyren brukte han som han var Ryu/Ken/Akuma/Sagat! I was PWNED!

Endret av Vault
Lenke til kommentar

Jepp det tror jeg neppe man får tak i her i landet. Jeg synes det er utrolig lett å utføre triks med ex-2 stikka, enklere enn i sf2 hd remix. Så om dere sliter med triks er det nok fordi den idiotiske 360 padden bare har 4 forskjellige koblingspunkter, så man er avhengig av at man treffer 2 av disse for at den skal skjønne at man vil trykke på skrå.

Lenke til kommentar

Litt off-topic her nå, beklager, men jeg har litt problemer med tilkoblingen min. Jeg har kobla opp xboxen via lan til en pc som er på wlan (litt merkelig, men om man kan spare litt spenn så...).

 

Var i party med og spilte med en kar fra usa i går, men får ikke connecta med J-core her oppe... I tillegg får jeg en masse "Unable to play" i custom games. Jeg trodde det var vanlig, men tydeligvis ikke?

 

Enhver hjelp settes pris på :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...