Gå til innhold

Hjelp med trojaner - trojan.brisv.A!inf


Anbefalte innlegg

Jeg har tydeligvis fått en trojaner ved navn trojan.brisv.A!inf. Det viste seg først i går kveld, som et ikon som het a360 og utgav seg for å være et virusprogram. Jeg gikk ut av det øyeblikkelig, kjørte et grunding søk, og fjernet både prosessen og hurtigsnarveiene det hadde laget. Det kom da opp 2 ting. Trojaneren, og en musikkfil jeg lastet ned med limewire for en god stund siden.

 

Denne trojaneren påvirker media filer, så jeg går utfra at jeg fikk den enten gjennom filen, eller trojaneren rakk å påvirke denne filen før jeg gikk ut av det. Trojaneren påvirker mediafilene og legger tydeligvis inn en kode av et slag som via fil-deling logger på nettet og laster ned noe dritt fra en eller annen nettside. Jeg tror ikke det er utbredt på pcen, men er ikke sikker.

 

Symantec, eller Norton, som jeg bruker, har laget et eget program for å fjerne denne trojaneren. Jeg følger guiden, som er å slå av både systemgjenopprettingen (men som tydligvis ikke kreves for Vista, som jeg har, men jeg har lest forskjellige ting), koble ut internettet, kjøre ut i safemode osv - men når jeg da kjører dette programmet etter at jeg har fulgt retningslinjene, slår datamaskinen seg av. Det var her den tekniske hjelpen ikke visste hva jeg skulle gjøre, og fjernhjelp går heller ikke, fordi de ikke ville koble seg på nettverket mitt pga trojaneren. Jeg har lest noe om at jeg kan forandre registry, men har ikke snøring på hvordan det virker.

 

Trojan.brisv.A!inf og Trojan.brisv.A er tydeligvis forskjellige ting forresten.

 

Takk på forhånd.

Endret av F1nst4D
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ser ikke ut som noen kan hjelpe meg her, men jeg får hjelp på itpro.no nå i tilfelle noen har samme problem.

 

http://itpro.no/supportforum/index.php?showtopic=69651

 

Vi hjelper deg gjerne, men som noen nevner, post malwarerelaterte problemer i riktig forumkategori. Vi kan ikke fly rundt i alle kategoriene og lete :)

 

Men, det finnes da gode supportere på itpro også, så når du først er i gang der, så fullfører vi det der ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...