Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

13år gammel Britisk Gutt blir Pappa!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det som gjør saken så oppblåst er ungen og att faren ser ganske ung ut for alderen, og att de var sexuelt aktive. Hadde det vært en gutt på 15 og en jente på 13 så hadde det ikke vært så uvanlig. Det blir også mer og mer vanlig att jenta er eldre en gutten i den aldren også. 2 år forskjell er i grense land for den alderen, men det er ikke direkte uvanelig.

Lenke til kommentar

Synes ikke de var så dumme, de selger historien dyrt og er sikret økonomisk .. ;)

 

Ellers er vel ikke tenåringsfødsler noe nytt eller unormalt og i hvert fall ikke noe spes for vesten eller tegn på at vesten er på vei noe spesielt sted. Er man biologisk i stand til å produsere avkom, vil alltid noen finne på å gjøre det selv om det er lite lurt økonomisk (som regel), samt tabubelagt og at man ikke er spesielt godt egnet til å bli foreldre.

Lenke til kommentar

Storbritannia har flere tenåringsgraviditeter enn de fleste andre vest-europeiske land. Hva som er årsaken til det er ikke godt å si, men min oppfattelse er at det er en blanding av klasseforhold og samfunnets syn på seksualitet. USA har enda flere tenåringsgraviditeter, men der har det mer med religion og manglende seksualundervisning å gjøre enn klasseforhold, selv om klasse nok spiller en rolle i USA også.

 

I Norge har vi relativt få tenåringsgraviditeter og tallet går nedover etter hva jeg har forstått. Årsaken er at vi er et relativt stabilt samfunn med relativt små klasseforskjeller og vi har et relativt åpent forhold til seksualitet og relativt god seksualundervisning (relativt relativt).

 

Å lage en sak av ett enkelt tilfelle finner jeg rimelig banalt. Det sier ingenting om noe som helst. Barn har sex og av og til blir det barn ut av det ...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk
hu jenta var jo stygg, hu har dopa alle de tre guttene som sier de er faren og voldtatt dem

 

Ord. Forresten, hvor mye skulle du hatt for å gå ut i avisen og si at du har ligget med henne?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk
hu jenta var jo stygg, hu har dopa alle de tre guttene som sier de er faren og voldtatt dem

 

Ord. Forresten, hvor mye skulle du hatt for å gå ut i avisen og si at du har ligget med henne?

 

et ligg med ei fin dame og 400 000 i cash

 

Hmm, hadde MULIGENS gjort det for "PR", jeg :D "Norsk gutt melder seg på i farskaps-saken." Genialt!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Men,men, hun får vel være stolt da, det er sikkert foreldrene hennes!

 

haha, ja. De er nok stolte de, skal bli bestefar og greier.

Haha, og i tillegg kommer de stole besteforeldrene på forsiden verden over. De blir jo superkjendis-besteforeldre! Endelig kan de oppnå den populariteten de alltid har ønsket seg :new_woot:

Lenke til kommentar

Dette irriterte også meg noe voldsomt.. Men det gjør nå de fleste slike tilfeller.

 

Common sense ain't that common anymore!

 

Selv tror jeg oppdragelsen i England er noe skjeiv noen plasser. Uten å dra alle over en kam, syns jeg ikke det virker så sjeldent med disse "ekstreme tilfellene" der. Forøvrig så hun ut som et fugleskremsel.

Lenke til kommentar

Det sjokkerte meg ikke i det hele tatt. Hver gang jeg skal bare skjekke noen ting på internett og åpner firefox er det klistra èn eller flere overskrifter om en eller annen fjortiss har blitt foreldre og hvor sykt dette er! Men det er jo ikke så sykt lenger. På de siste 10 årene har slike saker eksplodert i media!

 

Selvfølgelig er dette en helt sjuk setting, men det overrasker meg ikke... Noen steder i Afrika blir 80% av kvinnene under 16, gravide i denne alderen. Men denne settingen overrasker oss ikke, nemlig fordi at det er blitt så "normalt", vi har hørt det så mange ganger. Det samme kommer til å skje med slike saker som denne!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...