Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

gutter, kan dere se om andre gutter er kjekke?


Floregnag

Anbefalte innlegg

har noen kompiser som absolutt ikke vil si at en gutt er kjekk. de sier de ikke tenker på det og kan derfor heller ikke si noe om en annen gutts utseende.. til tross for at det hender de sier en fyr er stygg.

 

For min del, jeg kan lett si om en gutt er kjekk eller ikke, og jeg legger til og med merke til om en gutt er kjekk hvis jeg møter en.. kjekk kar kan jeg tenke da. men jeg ser ikke på meg selv som homofil av den grunn, er ikke noe seksuelt i det.

 

synes jenter er mye flinkere enn gutter her, de sier ofte at sine venninner er pene osv.. men til gutta, ser dere ikke om en gutt er kjekk? eller vil dere bare ikke inrømme det? er det fler som er som meg ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er langt fra like flink som andre til å se det, men jeg ser hvem som er over gjennomsnittlig pene. Et eksempel som tyder på at jeg ikke skiller like bra mellom kjekke menn og fine damer: I blader med reklame for klær, parfyme o.l. synes jeg alle mennene ser bra ut (som i "Jeg hadde ikke hatt noe imot å se sånn ut"-bra, ikke "Å, han vil jeg ha sex med"-bra. Viktig å presisere det! :p). Men sånn er det faktisk ikke med damene - greit, omtrent alle har fine kropper, men det er veldig få jeg ikke kan finne "feil" på. Er det sånn for dere (spør begge kjønn her, selv om denne tråden er ment til gutter) ? Kanskje det er fordi jeg bruker mindre tid på å se på mennene ...

 

Vennene mine pleier ikke akkurat å spørre meg om sånt, men jeg svarer det jeg mener hvis de gjør det.

Endret av TanTheMan
Lenke til kommentar

Jeg er gutt og har ikke noe imot å si at en gutt er veltrent, men om man åpent sier at "han er pen", så blir det faktisk homofilt.

 

Jeg kan si det, men da vinkler jeg det morsomt, som at jeg tuller med at jeg er homo liksom.

 

Men ellers har jeg intenting imot å si at en gutt er pen.

 

Det man også må huske på er at alle gutter har en viss sjalusi for andre gutter om de er penere eller kjekkere enn seg selv. Så det blir nok for mange et personlig nederlag om man innrømmer denne forskjellen.

Lenke til kommentar

Vil tro at de fleste gutter klarer å se hvilke gutter som er kjekke, samtidig som de klarer å se hvem som er mindre kjekke. De som hevder at de overhodet ikke kan se det lyver og er redd for å virke homofile, noe som til en viss grad er forståelig. Jeg er heterofil men klarer å se om andre gutter har et pent ytre eller ikke. Synes likevel det er noe enklere å se det på kvinner, men det er vel naturlig :!: .

Lenke til kommentar

Jeg klarer nok ikke å bedømme det på samme nivå som en jente, da det ikke er noe jeg tenker på til vanlig, slik som med jenters utseende. Har heller ikke noe problem med å diskutere hvem som er kjekk eller ikke. Har dog kompiser som ikke klarer si det, og får helt fnatt om jeg sier f.eks. en kjendis er kjekk eller noe. Når man er i 20-årene synes jeg den slags er noe man skal være ferdig med. Om folk tror man blir homo av å si en fyr er kjekk, så vet ikke de mye.

Lenke til kommentar

Jeg kan se om en fyr er veldig stygg eller helt OK. Er en fyr f eks veldig overvektig, har veldig uren hud osv osv så kan jeg anta at han er stgg for jenter og homofiles ståsted. Det samme gjelder når jeg ser en gutt med en veltrent kropp vil jeg kunne si at han har en bra kropp, utenom det er jeg faktisk ganske blank. Jeg tror gutter veldig lett legger merke til om en anen gutt er velltrent eller ikke, og det som noen her sikter til som "pene gutter" fra en hetrofil gutts ståsted bygger på hvor veltrent kropp vedkommende har. Detter er en evolusjonær arv ettersom vi har kretser i hjernen som skal legge merke til slike ting fordi gutter vil gjerne alliere seg med andre velltrente gutter.

 

Noe om "penhet" utover graden av veltrenthet kan jeg ikke bedømme hos andre gutter. Når jeg ser jenter så aktivers seksuelle kretser i hjernen som danner et bilde av hvor seksuelt attraktiv denne jenten er. Når det kommer til gutter er alle disse kretsene slått av så utover det rent muskelmessige er jeg omtrent helt blank når jeg skal bedømme om andre gutter er "pene" eller ikke.

 

Dette har ingenting med homofobi å gjøre, jeg vil tro at alle hetrofile gutter som tror de kan se forskjell på om andre gutter er pener eller stygge bare ser på hvor godt trent de andre guttene er. Eller bare ser etter kjennetegn som de vet jenter tiltrekkes av.

 

Jeg får med en gang intrykket at en gutt som har en veldig pen dame er pen selv fordi jeg ikke har noen annen refferanse enn at han har blitt valgt av en pen jente.

Endret av Ceburger
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...