jarah Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 (endret) Denne grandiosaen kommer da på markedet om ca fem dager. Her er bilder! Selv synes jeg grandisen ser temmelig kjedelig ut, bare meg eller? :S Pizzaen er ute på prøve til Mai 2009, ikke sikkert den kommer til og vare lenge. Endret 25. januar 2009 av stienj
Isbilen Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 Det er fordi den er laget spesielt for kjedelige mennesker.
jarah Skrevet 23. januar 2009 Forfatter Skrevet 23. januar 2009 Helt enig, Isbilen. Selv foretrekker jeg pizza med mye fyll, og da mener jeg ikke mye ost og skinke. Italiensk pizza er veldig grei
mocka Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 En typisk norsk pizza - stor bunn, litt tomatsaus og litt ost og skinke. Kjedelig!
elektroboy Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 En typisk norsk pizza - stor bunn, litt tomatsaus og litt ost og skinke. Kjedelig! Enig! Må si meg enig i at italiensk er best.
ultimatedeskjet Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 Ligner på Big One American Pan Classic.
Stig Jøran Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 Nei uff, en skikkelig hot pizza er tingen!
Manuzet Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 en pizza uten paprika. hva blir de neste? pizza uten bunn?
Attityd Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 KAn umulig overgå kjøttdeig og løk. Den er rå.
Nymph Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 Ferdigtygget pizza på tube kanskje? Hahaha, made my day
aklla Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 (endret) En typisk norsk pizza - stor bunn, litt tomatsaus og litt ost og skinke. Kjedelig! Enig! Må si meg enig i at italiensk er best. jeg spiste italiensk pizza for ett par uker siden, der var det kun ost og ett eller annet fyll av noe slag(tomatsaus tror jeg), så å si at "italiensk er best" når man snakker om hvor kjedelige pizzaen i norge er ikke helt riktig. Endret 23. januar 2009 av aklla
Isbilen Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 KAn umulig overgå kjøttdeig og løk. Den er rå. Vil ikke ha løk. Kan vi få uten?
Gaardon Skrevet 23. januar 2009 Skrevet 23. januar 2009 det nye blir grandiosa uten paprika og skinke...
chokke Skrevet 24. januar 2009 Skrevet 24. januar 2009 En typisk norsk pizza - stor bunn, litt tomatsaus og litt ost og skinke. Kjedelig! Synes faktisk den er overraskende god, regner med det er vanlig grandis bare uten paprika . Alternativt så gir det godt grunnlag som pizzabunn. Kjøpe inn litt sopp, mais, annen type kjøtt, løk, mer ost. Godt potensiale .
Zeph Skrevet 24. januar 2009 Skrevet 24. januar 2009 Italiensk pizza er god, men eg synest resturantpizza i Norge er betre. No er dette riktignok frossenpizza, ikkje noko ein kan måle mot resturantpizza. På frossenmarkedet er Dr. Oetker, Originale ol. dei beste.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå