Gå til innhold

De første .com-domenene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
(Dette er ikke ment som drittslenging, eller som en fornærmelse)

Hva er det ment som da? Du gjør ingenting annet enn å spre negativitet.

 

MS mente at internett (web) ville bli for uoversiktlig, komplisert, tregt, rotete og med laber kvalitet uten noen sentralisert kontroll.

1 poeng til MS :)

 

 

Skal man i det hele tatt skrive i et forum, så kan faktisk rettskriving være en god ide, siden det hele handler om å skrive. Hadde vi snakket over telefon, så hadde jeg nok ikke sagt noe, med mindre en eller annen hadde snakket spansk. Den andre kommentaren gjaldt at jeg synes det er merkelig at han ikke har hørt om de største navnene i industrien. Selv om han sitter å leser på teknologinyheter.

 

La oss si at jeg er på den delen av forumet som gjelder fly (vet dog ikke om den eksisterer), så hadde jeg hvertfall visst hva en vinge er, og hvem Boing og Airbus er.

 

Men synes du at jeg skaper en negativ stemning nå, så bare ignorer meg. Dette er et forum der jeg fritt kan si mine meninger.

Lenke til kommentar
Faktisk overrasket at sex.com ikke var på den lista. Beviser at selv kyberuniverset en gang var et naivt lite spedbarn.

Tekst-sider laget av tørre forskere og utviklere var neppe særlig sexy. Regner med at fantasien ikke strakk seg til at domener kunne bli brukt til porno.

 

PS. HTML var noe som så dagens lys på nettet først en gang på 90-tallet. (Hadde vært noen få personers forskningemateriale i omtrent et tiår)

 

Da jeg surfet på mine første nettsider i september 1995 var det ikke akkurat flust med nettsider. Det aller meste var tekst, men ett og annet knøttlite gif-bilde fantes på noen sider. Men man måtte passe på å bruke en nettleser som støttet bilder før man fikk se de. Rundt 96-97 ble animerte gif-bilder en farsott, samt jpeg-bilder av lettkledde damer i så høye oppløsninger som 640x480. Scannet fra blader med varierende kvalitet.

 

Det er virkelig facinerende hvor raskt internett-revolusjonen har gått.

Lenke til kommentar

Første? Er ikke denne listen over eldste? Dvs. et domene kan ha vært registrert før 15. mars 1985, (symbolics.com), men at det ikke er registrert / registrert til samme eier lenger?

 

Eldste må ikke være første, men første må være eldste.

Endret av Kagee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...