Gå til innhold

Angrer du på at du kjøpte Nintendo Wii?


lektroluv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje en smule. TP/Galaxy/RE4 var konge, men 2 av dem kunne jeg forsåvidt spilt på andre konsoller. Kjøpte SSBB, dog det funket ikke pga komplikasjoner med maskinen min. Ettersom jeg har flytta fra der jeg kjøpte den + mest sannsynlig rota bort kvitteringen blir det nok upraktisk. Etter at jeg fikk PS3 har jeg såvidt brukt den, ganske kjipt igrunn. Kommer for lite must-have titler, rett og slett.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Noen som vet om Nintendo har planer om å gå tilbake til en del av målgruppen de hadde under Super Nintendo/N64/Gamecube? Jeg har alltid vært en stor Nintendo fan, men jeg orker ikke å svette når jeg spiller spill. Jeg ønsker bare å sitte tilbakelent med en joystick og spille, ikke svinge en kølle rundt i lufta. Håper Nintendo har noen planer for meg og mine likesinnede til neste konsoll. Husker jeg spilte Fifa 08 på Wii, noe av det mest tragiske jeg har sett. Slå i lufta med armene hver gang du skal skyte? Haha

Endret av joko
Lenke til kommentar

Veldig utbredt misforståelse du kommer med der. Du blir ikke svett eller sliten av å spille wii, heller tvert imot. Altså, om du ikke går inn for det og kjøper Raving rabbis osv da. Men "vanlige " wii spill trenger du ikke veive så mye med.. Wiikontrollerne ligger utrolig godt i hånda og funker bra, sålenge utviklerne gjør jobben sin..

Lenke til kommentar

Fikk Wiien min til jul i 2006 sammen med de to yngre brødrene mine (11 og 12 selv er jeg 15)

 

Jeg innfømmer at jeg måtte gå til innkjøp av en xbox 360 i november 2008 fordi jeg ble litt lei av nintendos innstilling til oss virkelige gamere.

 

Jeg spiller Wiien mest når jeg har venner på besøk, en runde Mario kart eller brawl med 3 venner er rett og slett dritmorsomt.

 

Men hvis jeg skulle velge ville jeg nokk valgt 360en min.

 

Brødrene mine derimot kan sitte alene foran wiien i 3 timer og prøve å slå rekorden sin i homerun contest på brawl (de er litt spesielle jeg inrømmer det)

Lenke til kommentar

Noen av oss har råd til å ha nintendo wii som kosemaskin ved siden av :grin: Dessuten kommer det jævlig mange fete spill framover, og jeg tror personlig at wii kommer til å bli som ds. Treg til å komme i gang, men at det kommer til å bli mye bra framover når maskinen har solgt så mange enheter, at utviklerne ikke kan overse den lengre..

Endret av husgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...