Jump to content

sisk2105

Medlemmer
 • Content Count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About sisk2105

 • Birthday 05/21/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei, jeg lurer på hva som er den letteste måten å overføre penger mellom bankkonto Norge og bankkonto i Danmark? Ser jo klart at man kan overføre med bruk av IBAN, men vil helst ha noe uten ekstra gebyr da jeg helst ønsker å gjøre dette ganske ofte. Noen forslag?
 2. sisk2105

  test

  Hahaha, du er faktsik det
 3. Akkurat i denne sammenhengen er det kanskje ikke så rart, da Notch lagde spillet stort sett alene en god stund. Men nå er det jo et helt tam som lager det, og jeg er veldig enig at man skal gi hele teamet kodus og ikke bare Notch selv om det er han som starta det.
 4. Dette vil jeg tro er et produkt som ofte bli kjøpt av bedrifter, til sine ansatte. Da er 2k mye mindre enn en sykmeldt ansatt.
 5. Skjerp deg. Det er én artikkel om et Apple produkt på hele forsiden til Akam (da jeg skrev dette). Og den er jo til og med ikke strengt tatt om et Apple produkt, men om Adobe programvare. Det gikk jo litt mer på at det kun refereres til Apple sine produkter, når dette også gjelder andre tablets. Så jeg ser ikke helt grunnen til å skrike ut til andre at de må skjerpe seg når du ikke engang klarer å se kommentarer i kontekst til innholdet.
 6. Det er nok fordi forskjellen fra nyeste apple Tv til forrige versjon er ganske stor. Den nye har feks ikke innebygd lagringsmulighet, den stereemer egentelig bare innhold fra Pc-er eller fra Clouden, (kun gjennom iTunes selfølgelig) så det er jo et ganske så forskjellig produkt fra de andre spillerne her
 7. Dette er jo mest sannsynlig en fantastisk mobil, så fort man får på et ordentelig OS. Symbian er utdatert, Android hadde nok vært bra, men vi får jo se hvordan WP7 blir, dersom det blir et moderne og raskt operativsystem, så skal en ikke se bort ifra at Nokia kommer tilbake igjen, etter alle disse åra med Symbian nedgang.
 8. Hvorfor passer dette ikke som første speilreflekskamera, det er jo ikke vanskeligere å bruke dette en feks, 550d. Jeg ser poenget med at dette blir litt dyrt som første speilrefleks og at kanskje 550d, som byr på mye av det samme er et bedre valg av den grunn, men hvis man har penger så er jo dette ett berede kamera som ikke er noe vanskeligere å bruke.
 9. Hva med å bare snu pluggen når den ikke går inn på første forsøk? HAr funket for meg i ganske mange år.
 10. Fin artikkel. Noe jeg jeg ville ha lagt til på det siste punktet er om du trenger lengre lukkertid så vil et stativ gjøre susen, trenger ikke nødvendigvis nytt kamera.
 11. De fleste windows kompatible tastartur virker på xbox også Begge brukerne må ha live, ejg har kjøpt mine fra xboxliveuk76.com, koster 33£ og du får koden direkte. Man finner sikkert billigere hvis man leter litt, men har ingen persolige erfaringer med det. Du kan bruke en hvilken som helst ekstern harddisk til å lagre filmer, musikk, bilder etc, men ikke spill, demoer og annet innhold fra xbox live. Til streaming har jeg ikke noe erfaring med
 12. Liker ideen så når et slik tastatur koster 1500-2000 skal jeg sterkt vurdere det. Det er jo helt konge i feks photoshop å bare bytte ut "b" med et bilde av en bruch. Det ligger mye potensiale i denne ideen få jeg tror nok at dette kommer til å slå ann i en eller annen form fremover, om det er i denne formfaktoren vet jeg ikke, men det forskes vel på berføringsskjermer som kan simulere knapper, det blir jo mye av det samme, og det blir veldig bra.
 13. Dette bryr meg egentelig vedlig lite, men det er veldig godt for å beskytte seg mot alle fanboysa som klager over at det heter iPhone og ikke Iphone, og alle disse på jo selvfølgelig legge igjen minst 5 kommentarer hver om hvor forferdelig det er å skrive det slik.
 14. Takk for kjappe svar, hadde jeg ikke forventet 1. juledag Så vis sigma sin 70-200mm passer i 200 burde jo canon sin, som er litt kortere passe i 202-en uten store problemer. Da bestiller jeg nok om noen dager når julefeiringen begynner å roe seg litt ned her i huset.
 15. Ja emnetittelen sier vel allerede ganske mye. Jeg er på jakt etter nye fotobag og har egentlig bestemt meg for å gå for en i slingshot serien til Lowepro. Spørsmålet er bare om 202 eller 302. Jeg har tenkt å kjøpe meg ett EF 70-200mm f/4L USM, men spørsmålet er jo om den passer i 202. Jeg er interessert i å ha så liten bag som mulig så hvis dette objektivet passer så går jeg definitivt for 202en. Bagen har disse innvendige målene: 22.5 X 14.0 X 28.0 cm og objektivet er 172mm langt. Jeg har et Canon eos 550d . Teoretisk burde dette passe (ihvertfall har mitt lille hode kommet frem til det), men jeg er som sagt ikke sikker, er det noen som sikkert kan si at det passer, eller som ihvertfall kan støtte meg, smile og nikke med hodet og si "ja det kommer til å passe". Problemet er at jeg ikke har objektivet nå, så jeg kan ikke teste om det passer når jeg eventuelt får bagen og om et halvt år tviler jeg på at jeg kan gå tilbake til butikken og bytte en skitten brukt fotobag, mot en ny i ett hakk større. Takker for alle svar og ønsker alle en God Jul!
×
×
 • Create New...