Gå til innhold

skikkelig forbanna?! Si det her! [obs: Ikke for dem som ikke liker banning!]


Kimelimm

Anbefalte innlegg

den helvettes drittbutikken av xxl.no som for faen ikke klarer å få ræva i gir og sende de varene jeg bestilte for faenmeg 1 uke tilbake. min ordre er for faen ikke behandlet av de drittsekkene engang. skal handle for 6000kr og de gir blaffen. sendte dem en e-post på fredag som de ikke har svart på engang. for noe forbanna drit, her satt jeg og storkoste meg på søndag kveld og tenkte at det kom i løpet av 2-3 dager,men så har de late horene av noe butikkansatte ikke engang sett at jeg har bestilt noe.

 

til mandag skal jeg for pokkern ringe til disse late horene og få dem til å få fart på sakene. jeg gleder meg nesten til å kunne skjelle ut hvem som enn plukker opp røret når jeg ringer :devil:

 

aldri mer xxl.no ihvertfall. når jeg skal betale et slik vederlag forventer jeg at de fjolsene ikke bare skal stå og godte seg over min fyldige bestilling,men for faen å sende det til der jeg bor. kan ikke bare leke butikk når jeg har betalt. ola normann storbonde kan stå på åkeren og dra i bukseselene over sine tjente kroner,men får jeg ikke det jeg betilte så bringer jeg helvete opp av jorda og opp i tryne på ola normann storbonde.

 

fy faen sier jeg bare. fy faen,fy faen,fy faen.......fy faen!!!!!

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SATAN FOR EN JÆVLIG BRA START PÅ EN HELSIKKENS UKE! DEN FAENS ENGELSKLÆREREN GIR MEG 3'ER PÅ EN STOR ENGELSKPRØVE!!! DETTE KOMMER TIL Å ØDELEGGE HELE DEN FAENS GEITPULTE TERMINKARAKTEREN I ENGELSK FOR FAEN. SATAN JEG HATER DEN LÆREREN SOM ER SÅ "KOMPIS", MEN IGJEN ER EN SATANS JÆVEL. HAN MÅ SE SEG I SPEILET, SER FAEN UT SOM HAN HAR KLINT DEKKBEIS I TRYNET FØR HAN DRO FRA FORPULTE NORD OG BOSATTE SEG HER!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅkuk!

 

"DU SLITER LITT MED ORDFORÅDET"

 

:hrm:

Endret av DSG
Lenke til kommentar

kjøpte en elendig sandwich for 45kr med gammel dressing som lignet på kukost. og den forbanna snørrfitta av en dame måtte også si "håper det smaker". orket bare litt under halvparten før resten fant veien til nærmeste søpledunk. adri mer smørbrød fra statoil!!!!!! dyrt og dårlig.

Endret av SLIguy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...