Gå til innhold

skikkelig forbanna?! Si det her! [obs: Ikke for dem som ikke liker banning!]


Kimelimm

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
FORBANNA HOREJÆVEL!!!!!!!!!!!!! :realmad:

KRANGLA ME DAMA FORBANNA HOREKUK, KLARER ALDRI Å VÆRE SLIGHTLY FUCKINGS NORMAL I FYLLA, BRENN I HELVETE HOREKJÆRING FFUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

åå jævli. Det må være det mest ekstreme innlegget i denne tråden.

 

Grrr, hvorfor kan jeg ikke bestemme meg for hva jeg vil???? Kvinnfolk er noe dritt!!!!!

 

Sett foten ned ffs

Lenke til kommentar

INNI HELVETTES FITTELUGG! HVORFOR MÅ JEG HA SÅ INN I SVARTESTE HAMPERÆVA VONDT I HUE OG I HALSEN?! ER JO FAEN SKJÆRA MEG LIKE ILLE Å SVELGE SOM Å DRITE EN VOLDTATT NONNE UT AV RÆVA! OG HUE GJØR SÅ JÆVLA VONDT AT JEG KUNNE HA PULT EN HEST I MOTVIND MED SMIL OM MUNNEN ISTEDET! FAEN! OG HVORFOR SKAL JEG HA SÅ JÆVLA DÅRLIG MED PENGER?! HOMSETE ANALVRIDDE SKAUFITTE MED INNOVERTISS OG HORELYS RUNDT FITTA! JA, DET ER DET JEG SIER!

Lenke til kommentar

Forbanna skvip lærer! klagde på karakteren min i dag.. og hva får jeg? NEEEEI det synes jeg ikke du fortjener!

STØØGE HORE MÅTTE DU Ø ALENE I SKOGEN! HÅPER DU RÅTNER OG EN GJENG HYENER KOMMER OG SPISER PÅ DET STYGGE TRYNET DITT!!!! GAAAAH!

 

*pust*

 

OOOG jeg er piss forbanna på den jævla eksen min som ALDRI kan la meg være i fred! SKAFF DEG EN NY TYPE!!! BLI LESBISK!!! samma faen for meg, bare du LAR meg være i fred for faen!!!

Lenke til kommentar

Eg er ikkje glad. Sjå på brukarnamnet mitt. Eðane forsvann! Det skal stande Sigurður Norðlendingurinn, ikkje Sigur ur Nor lendingurinn.

Og no kjem den delen som eg gjerne skulle skreve med store bokstavar.

Og no er det for eitt-eller-anna-stygt-noko-sitt-skuld 180 dagar til eg kan gjere om namnet mitt. Det vil altså seie at eg må vente til midten i desember.

 

Dessutan er eg ikkje glad for at rektor på skulen måtte setje opp avslutninga på skulen i kjirka! På måndag! Men me kunne sluta på fredag - på skulen.

Lenke til kommentar

FAEN. den jævla soperen satte med ned i matte! håper han brenner i helvete sammen med de andre bingofittene av noen lærere!

 

Å nå har det FAEN MEG REGNA I 23424 UKER, ER DET FOR MYE Å BE OM LITT SOL I EI FUCKINGS UKE, FITTE FAEN BLIR SÅ JÆVLI DEPRIMERT AV Å STÅ OPP Å SE PÅ DET SATANS VÆRET, og de jævla idiotene i tv2-været kan henge seg i det lengste treet de finner

Endret av kent92
Lenke til kommentar

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! NÅ ER JEG SÅ DRITFORBANNA AT DET IKKE ER LOV!!!!!!!!! MORRA MI VASKA EN DC T SKJORTE SOM JEG HAR BRUKT EN JÆVLA GANG, OG HUN VRENGTE DEN IKKE FØR HUN STAPPA DEN I DEN FITTEFORPULTE VASKEMASKINA, SÅ NÅ ER FARGEN PÅ DEN KØLLEVRENGTE FITTESKJORTA HELT FUCKA!!!!!!!! ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!! JEG BLIR DRITSUR NÅR KLÆRNE MINE BLIR FUCKA!!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...