Jump to content
Sign in to follow this  
pcp160

Asus P6T Deluxe tråden!? (X58 -Ci7)

Recommended Posts

Lurer på om jeg skal kjøpe dette HK'et selv, ville dere gjort det ?

Ingen som har noen problemer med det? takker for raske svar :p

Jeg har P6T Deluxe. Ingen problemer foreløpig. Synes det er et bra hovedkort.

Share this post


Link to post

Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale dette hovedkortet killerbill. ;)

 

Det har for min del oppført seg eksemplarisk siden begynnelsen av desember, og jeg ville kjøpt det igjen. Det eneste jeg oppfatter som negativt er jo at det fortsatt er relativt dyrt.

Også er jeg forsåvidt glad jeg slipper å velge mellom revisjon 1 eller 2, som man må om man skal handle i dag. Jeg tror ut fra det jeg vet at jeg ville gått for rev-1, men tør i grunn ikke gi noe råd.

Share this post


Link to post

Får bare brukt 2 av mine 3 rambrikker på Hk'et ( Kjøpte p6t delux :p ), noe jeg må stille på for at det skal funke ? er 3x2gb OCZ 1600mhz. alle brikkene funker for å prøvd å ståkke på dem, funker helt fint til jeg prøver med 3 brikker da starter den ikke i det hele tatt :S

Share this post


Link to post
Får bare brukt 2 av mine 3 rambrikker på Hk'et ( Kjøpte p6t delux :p ), noe jeg må stille på for at det skal funke ? er 3x2gb OCZ 1600mhz. alle brikkene funker for å prøvd å ståkke på dem, funker helt fint til jeg prøver med 3 brikker da starter den ikke i det hele tatt :S

Se side 2-12 i manualen.

Share this post


Link to post

Holder på å bygge en PC nå med dette kortet, er sålangt ikke imponert. Har 3x2 GB RAM, får kun bootet med 1 brikke av gangen, prøver jeg med 3 så kommer jeg inn i BIOS like etter at de er satt inn, men straks jeg går ut og PCen startes på nytt så går den bare i en evig loop, hvor det er svart skjerm i ~10 sek, bilde av express gate dukker opp i 1 sek før den starter seg på nytt. Må resette BIOS for at ting skal fungere igjen. Med 1 brikke ser det ut til å fungere fint, men når jeg går inn i express gate og trykker på skype eller web, så henger den seg bare. Når jeg trykker CTRL-ALT-DEL kommer det opp at express gate ikke er installert, må da resette BIOS for at ting skal fungere igjen her også. Noen idéer?

 

Maskinvare: i7 920, 3x 2GB DDR1333 OCZ RAM, P6T Deluxe v2, ATI HD4850, Corsair 750W PSU, Samsung 750GB HD, NEC SATA DVD-RW. Har trippelsjekket kabler, alt sitter som det skal. Og minnebrikkene står i korrekte sokler (A1 ved bruk av 1 brikke, A1, B1, C1 ved bruk av 3). Eneste jeg har stilt på i BIOS er klokkeslett og dato.

Edited by andrvas

Share this post


Link to post

Hvilken BIOS-versjon kjører du? Asus har gitt ut et par BIOSer som gir bedre minnestøtte.

 

Edit: F.eks. BIOS 1003 fikser det problemet med at ExpressGate forsvinner.

Edited by Bludd

Share this post


Link to post

0102, build date 18/12/08.

 

EDIT: OK, får vel oppdatere BIOS og se hvordan det går.

EDIT 2: Fant ikke nyere BIOS enn 0102?

Edited by andrvas

Share this post


Link to post
0102, build date 18/12/08.

 

EDIT: OK, får vel oppdatere BIOS og se hvordan det går.

EDIT 2: Fant ikke nyere BIOS enn 0102?

Nyeste tror jeg er 1206 for P6T Deluxe. Jeg kjører 1102 fordi det 1206 fikser berører ikke meg.

 

Har Asus P6T Deluxe og Asus Rampage 2 lik bios?

Nei.

Share this post


Link to post
0102, build date 18/12/08.

 

EDIT: OK, får vel oppdatere BIOS og se hvordan det går.

EDIT 2: Fant ikke nyere BIOS enn 0102?

Nyeste tror jeg er 1206 for P6T Deluxe. Jeg kjører 1102 fordi det 1206 fikser berører ikke meg.

 

Er v2 jeg har. Tror jeg sender det tilbake på angrerett viss jeg ikke får fikset det snart, tydeligvis litt for nytt dette kortet. Skuffet over Asus, har alltid vært storfornøyd med deres Deluxe kort.

Share this post


Link to post

V2, ja. Vet ingenting om V2 bare at det har mindre funksjonalitet enn V1 og er dyrere her i Norge.

 

Jeg tror faktisk det er verdt å lage en egen tråd for V2.

Edited by Bludd

Share this post


Link to post

Liten oppdatering; skrudde av Express Gate i BIOS, ting ser ut til å fungere normalt nå. Fått installert Win 7, og har restartet flere ganger uten problemer. Har også satt i alle RAM-brikkene, ser ikke ut til å by på problemer. Satser på det holder seg slik.

Share this post


Link to post
Liten oppdatering; skrudde av Express Gate i BIOS, ting ser ut til å fungere normalt nå. Fått installert Win 7, og har restartet flere ganger uten problemer. Har også satt i alle RAM-brikkene, ser ikke ut til å by på problemer. Satser på det holder seg slik.

Tok ikke mange restartene og minuttene før jeg fikk allt stabilt.

 

Når allt først kjører greit, holder det seg slik.. FOR EVA?

Share this post


Link to post

@Killerbill,

 

Har du også V2?

 

Vi har såvidt jeg har fått med meg ikke hørt noe snakk om minneproblemer i denne tråden før nå, og jeg ser at dere begge har OCZ DDR1600, og at i alle fall Andrvas har V2. Lurer bare på hva som eventuelt er fellesnevnere her, og om min lille magefølelse på å fortsatt velge V1 burde komme klarere frem. Alle nye kort og nye bios har jo noen barnesykdommer, men ser ikke at det er fremkommet noe dramatisk for V1 i alle fall.

Share this post


Link to post

Fellesnevneren er ihvertfall Express Gate når det gjelder mine problemer, sålenge det er slått av fungerer PCen utmerket. Ikke at jeg har bruk for det sånn sett, men irriterende at det ikke fungerer når man tross alt betaler litt ekstra for premium versjonen.

Share this post


Link to post

Jeg får bare brukt 1 av mine 3 OCZ 1600 brikkene mine :S

Hva har dere stilt på for å få det til ? fungerte med 2 brikker før jeg oppdaterte bios :S

 

Bruker bort : a1, b1, c1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...