Jump to content
Sign in to follow this  
pcp160

Asus P6T Deluxe tråden!? (X58 -Ci7)

Recommended Posts

Det skjedde med meg også når jeg satt qpi/dram til 1.3000 og Dram bus til Auto viste TurboV 1.80v. Om det er fakta eller feilraportering vet jeg ikke.

Jeg rebootet på flekken og satt den manuelt i bios til 1.64 for sikkerhets skyld.

Er du usikker sett den manuelt så slipper du og lure.

Edited by JVP

Share this post


Link to post
Det skjedde med meg også når jeg satt qpi/dram til 1.3000 og Dram bus til Auto viste TurboV 1.80v. Om det er fakta eller feilraportering vet jeg ikke.

Jeg rebootet på flekken og satt den manuelt i bios til 1.64 for sikkerhets skyld.

Er du usikker sett den manuelt så slipper du og lure.

 

Har også prøvd dette, men synes at pcen ble en smule ustabil av det. Kan hende jeg er litt paranoid også, kan prøve ut litt mer

Share this post


Link to post

Hms jeg har litt problemer med pc'n min her nå og har ett P6T Deluxe kort. Til dere som bruker dette kortet og denne cpu heatsinken/vifene: NH-U12P SE1366. Åseen har dere skrud fast heatsinken på HK'et?

 

Har NH-U12P SE1366 og har festet den så godt jeg kan, men likevel så virker det som om cpu'en ikke blir godt nok avkjølt av denne heatsinken. Har jo skrudd alt sammen men syntes samtidig at den virker litt sånn slarkete. Den sitter liksom ikke helt virker det som, men vet ikke om det er pga av de fjerene som sitter på de skruene som man fester den på støttene sin feil. Har selv satt den sammen sånn at viftene blåser både opp og ned( kan vise med bilder seinere må bare få strøm på kamerat først :p ) Vet ikke om jeg heller burde ha satt de andre veien. Uansett føler denne NH-U12P SE1366 kommer litt i veien for rambrikkene også hvis jeg ska ha en rambrikke på det innerste sporet som kommer nermest viften. Flere som opplever dette? Og jeg tror det vil bli enda trangere for rambrikkene hvis jeg ska snu på heatsinken og sette viftene andre veien.

 

Begge viftene er forresten satt med det klistremerket ut, vet ikke om jeg burde ha gjort noe annerledes der? Syntes uansett den bruksanvisningen som fulgte med denna heatsinken var litt dårlig når det gjald åssen man skulle feste dette her sammen.

Share this post


Link to post
Hms jeg har litt problemer med pc'n min her nå og har ett P6T Deluxe kort. Til dere som bruker dette kortet og denne cpu heatsinken/vifene: NH-U12P SE1366. Åseen har dere skrud fast heatsinken på HK'et?

 

Har NH-U12P SE1366 og har festet den så godt jeg kan, men likevel så virker det som om cpu'en ikke blir godt nok avkjølt av denne heatsinken. Har jo skrudd alt sammen men syntes samtidig at den virker litt sånn slarkete. Den sitter liksom ikke helt virker det som, men vet ikke om det er pga av de fjerene som sitter på de skruene som man fester den på støttene sin feil. Har selv satt den sammen sånn at viftene blåser både opp og ned( kan vise med bilder seinere må bare få strøm på kamerat først :p ) Vet ikke om jeg heller burde ha satt de andre veien. Uansett føler denne NH-U12P SE1366 kommer litt i veien for rambrikkene også hvis jeg ska ha en rambrikke på det innerste sporet som kommer nermest viften. Flere som opplever dette? Og jeg tror det vil bli enda trangere for rambrikkene hvis jeg ska snu på heatsinken og sette viftene andre veien.

 

Begge viftene er forresten satt med det klistremerket ut, vet ikke om jeg burde ha gjort noe annerledes der? Syntes uansett den bruksanvisningen som fulgte med denna heatsinken var litt dårlig når det gjald åssen man skulle feste dette her sammen.

 

http://www.noctua.at/main.php?show=faqs&am...;products_id=24

 

FAQ

Share this post


Link to post
Ok....Er ikke akuratt så veldig flink til dette og skjønner ingenting hva er forskjellen på disse 3 hovedkortene. Hvilket burde jeg isåfall kjøpe?.

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=427377

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=388713

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=389054

 

Takker for alle svar.

 

Hilsen -Noob

 

 

 

ASUS P6T Deluxe

ASUS P6T Deluxe + OC palm

Disse kortene er de samme, bare at den som har + OC palm har en ekstern PDA-lignende dings som du bruker til å overklokke kortet.

 

ASUS P6T Deluxe V2

Ny versjon av det gamle kortet uten SAS (serial attached sata eller noe) som er en kobling for harddisker.

 

Skjønner overhodet ikke hvorfor V2 er dyrere enn originalkortet når det mangler funksjonalitet.

Share this post


Link to post
Ok....Er ikke akuratt så veldig flink til dette og skjønner ingenting hva er forskjellen på disse 3 hovedkortene. Hvilket burde jeg isåfall kjøpe?.

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=427377

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=388713

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=389054

 

Takker for alle svar.

 

Hilsen -Noob

HVA I HÆLVETTE!?

 

ossen kan det gå ann og ha 2 stykk Alexander Gundersen på omtale av det hovedkortet?

 

Jeg skrev den ene på ASUS P6T Deluxe, er det noen som prøver og kødde med meg?!

Trodde jeg ble hacka akkuratt nå jeg :ph34r:

Share this post


Link to post
Eh, send mail til Komplett.

Da har vi nok bare samma navn. Men kan godt sende mail til komplett at jeg IKKE fikk med SPDIF kabel for min GTX295 skjermkort. Faen det suger ass.

Share this post


Link to post
Guest Slettet-IBL5Pam9QB

Hvordan er Rampage II Extreme i forhold til dette? Er det verdt de ekstra hundrelappene?

Share this post


Link to post

Heisan folkens.

 

Må bare si det at etter diverse runder med bestillinger av kjøleblokker til dette kortet(som ingen kunne skaffe,men alle hadde på lager), og litt for høy temperatur ga jeg det opp. Noen andre som har hatt trøbbel med temp på MB her? Grunnen var vell som

nevnt her at temp sensoren satt under PCI-E slot 2.

 

Uansett kjøpte EVGA X58 og dette virker helt ok. Lett og klokke, men var litt styr med

bios frem til jeg oppdatere den. Her ligger temperaturen på ca 40-45 grader ved load med luftkjøling så det er bra, men vill jo ha vannkjøling så jeg håper vannblokka til det kommer gjennom tolla til mandag

 

DxO

Share this post


Link to post
Heisan folkens.

 

Må bare si det at etter diverse runder med bestillinger av kjøleblokker til dette kortet(som ingen kunne skaffe,men alle hadde på lager), og litt for høy temperatur ga jeg det opp. Noen andre som har hatt trøbbel med temp på MB her? Grunnen var vell som

nevnt her at temp sensoren satt under PCI-E slot 2.

 

Uansett kjøpte EVGA X58 og dette virker helt ok. Lett og klokke, men var litt styr med

bios frem til jeg oppdatere den. Her ligger temperaturen på ca 40-45 grader ved load med luftkjøling så det er bra, men vill jo ha vannkjøling så jeg håper vannblokka til det kommer gjennom tolla til mandag

 

DxO

fin temp, kaldt te deg?

Share this post


Link to post
Heisan folkens.

 

Må bare si det at etter diverse runder med bestillinger av kjøleblokker til dette kortet(som ingen kunne skaffe,men alle hadde på lager), og litt for høy temperatur ga jeg det opp. Noen andre som har hatt trøbbel med temp på MB her? Grunnen var vell som

nevnt her at temp sensoren satt under PCI-E slot 2.

Jeg håper jo ikke det var dette sensorproblemet alene som fikk deg til å gi opp, men det viktigste er vel at du er fornøyd med valget. :)

 

Ellers nevnte jeg vel tidligere i tråden at jeg her fikk noen veldig spesielle utslag på min MB- sensor når jeg blåste rett mot den, bla med verdier godt under luft-temperaturen. Jeg vet ikke hva det er den egentlig prøver å fortelle temperaturen på, eller hva som er akseptable verdier på dette punktet, men jeg vet jeg ikke stoler stort på den. Utover det registrerte jeg at den tilsynelatende går litt høyere etter at jeg fjernet grafikk-kort som hadde heldekkende vannblokk og satte inn et luftkjølt GTX285. Antar dette muligens reflekterer den etter min oppfatning litt rare plasseringen av sensor.

Share this post


Link to post

Skummet gjennom tråden, og fant ikke eksakt dette problemet diskutert, men kan ha oversett noe.

 

Problemet er som følger: HDD er tilkoblet med SATA, og den blir funnet. DVD-rom er tilkoblet med IDE og blir funnet, men systemet nekter å boote. Har prøvd det som prøves kan i BIOS.

 

Er det slik at man må ha begge komponentene tilkoblet med SATA? (Eller IDE for ordens skyld.)

Share this post


Link to post

Det burde jo såvidt jeg vet gå det Rafo. Men nekter å boote sier du, hva betyr egentlig det litt mer spesifikt.

Altså forsøker du å boote fra en installasjons-cd, eller har du allerede et operativsystem og får ikke bootet fra harddisk?

 

Hvis du mener alt er satt riktig i main bios, IDE bootrom på, og rekkefølge og disker satt i boot meny skulle det virke, men du kan jo forsøke å trykke F8 under "post-boot" slik at du får frem boot-manager (listen over mulige boot devices) og dermed kan velge direkte derfra. Booter det ikke da, så høres det vel ut som et probleme med boot- media, og dukker det ikke opp i listen høres det ut som et innstilling, eller disk problem.

 

Så jeg vet ikke, men prøv F8 og se hva du får opp. :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...