Gå til innhold

Lenovo N500 - erfaringer og oppfatninger


Ennasus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Blir nok ikke noe særlig mer info i kveld desverre. Har vært opptatt i dag, og er det resten av kvelden også. Kanskje jeg har tid i morgen etter jobb.

 

Har fått i gang alt av windows og drivere, og det syntes jeg kunne vært litt enklere, men fikk det nå til. Har bare en ukjent enhet i enhetsbehandling, og har ikke peil på hva det kan være, kanskje det innbegyde modemet, selv om jeg har disablet det i bios.

 

Høyttalerene er plassert på fremsiden. Lyden er så som så, syntes ikke den er noe værre eller bedre enn andre bærbare jeg har hørt. Maskinen oppleves som rask til surfing, og andre enkle oppgaver (kopiering av filer, msn, se på bilder, høre på musikk). Har bare installert endel programmer og sånn i dag. Tok den derre Vista Performance testen, på bildet under ser dere resultatet.

 

jdv1228850906r.jpg

 

Jarle ut for i kveld!

Lenke til kommentar

Har bestilt akkurat samme maskin som du, jale. Fra MPX. Bestilte også med en ekstra RAM-brikke slik at jeg får 4gb RAM. Er det vista 32 som sitter i maskinen? Det var synd, men sånn er det. Jeg fatter og begriper ikke at de ikke bare kan legge ved en DVD med alt av drivere på. Det er irriterende rett og slett. Uansett, har kjøpt maskinen i julegave til dama mi. Håper jeg har den før jul. Ut fra dine erfaringer så langt; blir hun fornøyd?

Hvor lang levetid er det på batteriet? Vet du det?

Lenke til kommentar

Er 32bit som følger med ja, og INGEN plate av noe slag.

Så det var noen flere drivere enn det jeg trodde til 64bit, men ikke nok for å få en brukendes maskin i mitt syn... :p

Hun blir strålende fornøyd!

Jeg har ikke testet batteriet noe særlig desverre... Nå må jeg gå på jobb!

 

EDIT:

Fælt så opptatt jeg er om dagen da, jeg har bare tid til å legge ut de bildene jeg har tatt til nå desverre.

 

klz1228923053v.JPG opt1228923068o.JPG opt1228923079i.JPG

 

opt1228923091c.JPG bwy1228923100z.JPG rgh1228923110n.JPG

 

bfi1228923122k.JPG cqs1228923130c.JPG

 

Det er bare å spør da, hvis noen lurer på noe. Akkurat nå har jeg Vista Ultimate x86 inne. Alt funker, og den ene enheten som ikke har driver i enhetsbehandling er noe HD audio greier. Tipper det er audio ut via HDMI.

Endret av jale
Lenke til kommentar

Takker og bukker for bildet jale: )

 

Jeg har et spørsmål: Jeg ser at den har sånn standard FN+F(x) så kan du mute, volum opp/ned osv. Har den ikke mute, volum opp/ned knapp utenom? Jeg syns jeg har sett at Lenovo laptopet har slike knapper liggende oppforbi F tastene. Jeg kan hvertfall ikke se ut i fra bildet at den har.

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar

Hallo. Jeg har bestilt denne pc'en fra MPX, og den er på vei med posten nå. Jeg lurer på om det er noen som har fått den som kan si noe om hva dere synes om skjermen. Leste en produktanmeldelse på komplett som sa at innsynsvinkelen var noe liten.

Leste også en test på www.notebookjournal.de som sa det samme om skjermen.(Fikk godkjent på andre områder). Takker for tilbakemeldinger.

 

Test:http://www.notebookjournal.de/tests/lenovo-n500-ns739ge--743

 

Mvh.

wrench.

Lenke til kommentar

Trengte en ekstra bærbar (en er ikke nok, to er kanskje passe MEN tre er perfekt :whistle: ) så kasta meg på bølgen av galskap å bestilte jeg også. Dette var ett greit tilbud der som tidligere nevnt man faktisk får mye pc for en passelig pris ved rette bruken. Så de som er ute etter en eksempelvis en grei skole løsning er dette gull på ett ellers akrobatisk budsjett. Kudos til deg Jale for bilder, måtte se to ganger på hvor de bildene lå før jeg skjønte at vi studerer ved samme høyskole :new_woot:

Lenke til kommentar

Ja, kom gjerne med tilbakemelding på hva som kan fjernes. Hater programmer som bare ligger der og tar plass og er til irritasjon. Jeg kommer ikke til å formatere denne pc'en på nytt når jeg får den. Det gidder jeg rett og slett ikke :p

 

Synd hvis det ikke er Firewire på den, da det jo står i spesifikasjonene... Firewire er genialt på mange måter og var et stort pluss ved denne maskinen...

Lenke til kommentar

Jeg er ikke 100% sikker på dette firewire greiene altså, da jeg er på jobb nå, og dama har pc'en med seg på skolen i dag. Men jeg tror IKKE det er noen tilkoblinger på baksiden i det hele tatt faktisk...

 

Hun sier at det trådløse nettet er veldig ustabit da, og det samme opplevde jeg hjemme i går. Jeg tror dette er et problem med nettverkskortet, ettersom den noen ganger finner mange nettverk med god dekning, og noen ganger finner den ikke en dritt. Nettet på skolen er også _veldig_ stabilt, og forsvinner ikke bare uten videre.

Når den fant nettverk i går hjemme, så hadde den også problemer med å koble seg til. Dette gjelder både med sikkerhet og uten.

 

Kan hende jeg har misset på driverene eller funnet noen rævva noen etter jeg hadde formatert. (Lastet ned de fra Lenovo sine sider). Skal lete litt etter noen andre drivere, og se om det kan hjelpe. Skal også poste her hvilken versjon av driverene jeg har når jeg får pc'en tilbake og får tid.

 

Hvis noen andre etterhvert får maskinene sine, så kan vi kanskje sammenligne driver-versjoner, og dere kan se om deres har samme problemer som mitt. Hvis det viser seg å bare være på min maskin, så vurderer jeg å returnere den for å få en ny, da wifi er en ganske viktig funksjon på en bærbar.

 

Edit:

Nå får de snart inn den med Intel grafikk på MPX også...

Endret av jale
Lenke til kommentar

Kan godt legge ut driver ver. når den kommer fram, om ikke noen andre gjør det før meg. Om wifi er crap får vi reklamere slik at de får de sende oss noe som funker, men har samme mistanke som deg Jale at det er driver konflikt. Kan iallefall ikke finne noe betenkelig på denne modelen med ett kort abc søk veffal. HiVE ja, tilhører realfag ;)

Lenke til kommentar

Åja, nå skjønner jeg hvordan du fant ut av hvor jeg går på skole... hehe... Adressen til bildene er jo ganske avslørende, både med tanke på hvor jeg går, og navnet mitt :p

 

Nå får jeg pc'en hjem snart, tror jeg :p Så skal sjekke driverversjon da. Fant drivere til kortet på Intel sine sider, de nyeste er 12.1.2.1, dato 25.09.2008. (Dette til Vista Ultimate x86, og sikkert resten av vista x86).

Driverene jeg lastet ned fra Lenovo er merket med versjon 12.0.0.73, dato 27.04.2008.

 

Skal oppdatere hvis jeg finner noe nett jeg kan laste ned fra, og se om det blir noe bedre.

 

Har et godt intrykk av Intel-hardware fra før, så jeg liker å tro at det ikke er kortet det er noe galt med...

Endret av jale
Lenke til kommentar

Har fått skiftet drivere, ingen endring i oppførsel. Da venter jeg på noen av dere, for å høre om dere har problemer, eller tips.

Jeg finner også mange andre på nettet med problemer med Intel 5100 kortet... Lignende problemer som jeg har.

 

Har desverre ikke fått noe inntrykk av batteriet.

Endret av jale
Lenke til kommentar

Hehe stemmer :) En ting er sikkert og blir man plaget med ustabilt nett så burde man reklamerer. Gjorde det faktisk for ett par år siden på en Asus hos komplett, da sendte de meg nytt kort gratis. Varen skal fungere såfremst ikke annet er varslet på forhånd så den er grei. Når det gjelder batteriet er det vel som ett standar 6 cellers, etter ett par ladinger reduseres levetid til alt fra 3-5 timer ved normalt bruk på batteri. Dvs litt sparsommelig baklys og ikke late som det er en stråleovn du har i hendene :D Uansett varierer det jo fra OS, men tror at man skal klare seg helt fint på det som følger med. Om ikke ligger vel ThinkPad batteri 9-cell på 14-1500,- elns.

 

Fint om du holder tråden levende mtp. driver søk. Blir jo nesten en vurderingssak om man burde skifte OS om man skal bli plaget lissom. Hvilket inntrykk sitter du igjen etter en dag eller to`s bruk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...