Gå til innhold

Hva bør jeg trene? *bilde i post*


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ville trent brystene generelt, ser alltid bra ut med stor brystkasse.

 

Nå skal jeg gi deg et veldig godt tips: Hold deg god for å snakke om ting du ikke har peiling på.

 

Til trådstarter: Jeg anbefaler deg å ta en titt på Tech Nutrition sitt program kalt Release Your Potential, et flott program til nybegynnere, så vel som vidrekommene! Har hørt mange erfarne som har hatt godt utbytte av å kjøre et grunnprogram da de har stagnert i treningen. De tar opp viktige ting i heftet sitt, som er veldig lurt å få med seg fra begynnelsen av. :)

Lenke til kommentar
Ville trent brystene generelt, ser alltid bra ut med stor brystkasse.

Nå skal jeg gi deg et veldig godt tips: Hold deg god for å snakke om ting du ikke har peiling på.

Har han ikkje lov å synest stor brystkasse ser bra ut?

 

Jo, men nå er dette en tråd der trådstarter tydligvis har lite peiling, og søker hjelp- da sier jeg jaggu ifra når folk kommer med slike tåpelige forslag. :)

Lenke til kommentar

jeg vil selvfølgelig bygge...

hva kreves?

jeg spiser mye brød, men får ikke spist mye om dagene, da jeg vet at jeg ligger å vipper mellom anoreksi og normal, da jeg trener veldig mye, men får dårlig samvittighet så snart jeg begynner å ete meg mett.... jepp.

ja, jeg sliter litt, men jeg er på bedringens vei!

Endret av Skarpengland
Lenke til kommentar
30 reps på knebøy? Er du hardcore eller :p

 

hehe..min visjon med trening er atman tar reps til det småbrenner...og ta tar man pause.. idag var første gangen jeg tok knebøy, og jeg tok 30 til jeg kjente at lårene fikk melkesyre..gikk veldig greit med 30 x 5 da:P kjente det i knærne etterpå, men det gikk over:P noe sier meg though at jeg burde ta mindre...

som sagt er jeg jo veldig grønn på trening da, så jeg trenger "advice"

Lenke til kommentar

okey, da forstår jeg:)

ett spørsmål til, så er jeg imål!

jeg trente hardt idag, på studioet ...trente intervaller, og trente hele 3, lange, tunge mageøvelser der jeg tok 300 situps til sammen, og rotasjon med 100 x 7 reps og noe at jeg hengte i ei stang og løfta beina..mageøvelse det åg.. dette pluss den vanlige arm og overkropptreningen..

også følte jeg sult nå da, for 15 min, så jeg spiste kveldsmat, + at jeg spiste for en drøy time siden + middag...vil det gå bra? jeg tenker da på at jeg har lest og hørt at å spise etter klokka åtte er turnoff for musklene, siden kroppen er i dvalemodus og da vil lagre eventuell næring...dette knne jeg virkelig trenge å vite mer om!

Endret av Skarpengland
Lenke til kommentar

Problemet ditt er IKKE at du har for stor mage, men at du er altfor tynn og spinkel. Det du trenger er å øke matinntaket kraftig og trene vekter. Et fullkroppsprogram 3x i uka ala 5x5/RYP er fine greier. Få i deg nok hmelk, havregryn og kjøtt/fisk samt egg i tillegg så kan det bli bra på sikt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...