Gå til innhold

Call of duty: World at war - ingen som gleder seg?


BreezierThom

Anbefalte innlegg

Correct me if i'm wrong, men det virker som om det er lite interesse rundt dette spillet her på forumet? COD 4 var jo en kjempesuksess, og det ble tilbrakt utallige timer med live gaming. Gleder meg som en unge til fredag, da er det bare å komme seg gjennom den relativt korte campain moden og koble seg opp live! :dribble:

 

Ingen andre som gleder seg, eller kanskje alle er i GOW2 rus om dagen!?

Endret av BreezierThom
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hard testa WaW, men synest det blir for linært til at det er gøy, man blir liksom ledet gjennom hele gameplayet av npcer.... Mulig MP delen er bedre.

 

Personlig syns jeg ikke campainen i COD4 var så aller værst, men det var gaming online som virkelig birdo til den store opplevelsen for min del! Digger det når det er så stor aktivitet og når fleste parten av friendsene spiller det samme! Og jeg håper og tror at det samme vil være tilfelle i WaW..

Lenke til kommentar

Har spilt det i 30 minutter. Blir nok ikke satt inn i maskina igjen. Kjedelig gameplay, hvor det er tilbake til 2. verdenskrig, riktignok på stillehavsøyer, men det ble litt for mye jungel og gammelmodig over hele gameplayet. Dårlig kopi av Omaha beach hadde de også laget. Det var forresten en kul scene hvor det ble skutt opp lysgranater som dalte ned over jungelen, noe som førte til at skygger flytta seg realistisk og nesten alt ble sett i sorthvitt. Meget stilig, men ikke nok til å redde gameplayet...

Lenke til kommentar

"noenlunde bra multiplayer"

 

Oh no you didn`t. Det er en grunn til at cod4 sin multiplayer har tronet på første plass over mest spilte spill på xbox live siden det kom ut.

 

 

Men smak og behag.

 

 

 

Angående cod5. Spilte betaen i 30min og avinstallerte. Dritt spill. Ikke samme feelingen som cod4 i det hele tatt og det burde de har fått til hvis den skulle ha noen sjans.

Lenke til kommentar

Det faller utenom min topp-10 liste nå i høst, så med mindre det kommer noen troverdige anmeldelser som sier at jeg bør kjøpe spillet så lar jeg nok være.

En oppfølger skal helst bli bedre og nå CoD 4 var fantastisk så ser jeg ingenting som tilsier at dette skal bli bedre, så jeg venter nok på nr 6.

Lenke til kommentar

Har spilt betaen og synes ikke det nådde Modern Warfare til knærne. Noe med stemningen og følelsen som var helt annerledes, og ikke på langt nær like bra. Kanskje jeg laster det ned til pc for å spille gjennom singleplayeren (som jeg synes var glimrende på 4ern, og har god tro på også i 5ern), men for min del fortsetter jeg heller å spille Modern Warfare sin multiplayer, og venter heller på 6ern.

 

PS. men hvis det tilfeldigvis havner under juletreet skal du ikke se bort fra at det blir en del timer med dette spillet også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...