Gå til innhold

Vintersportskafeen - Generell vintersportsdiskusjon


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når ikke Northug vinner TDS i år, skjønner jeg ikke når og hvordan han skal klare det.

 

Jeg lurer på hvor hardt han satser på Vasan nå jeg. Satser han for fullt fra nå av, kan han klare det. Men tenk litt på at langløpsspesialistene trener hver dag, spesielt til disse løpene. Han er jo topptrent fra før da, så jeg mener han kan vinne om han spesialtrener på langløp og staking fra nå av.

Lenke til kommentar

TdS kommer nok, men bra det ikke bare er å hente en TdS-seier.

 

Cologna traff perfekt med formen, mens jeg også tror Petter var litt for tidlig i toppform, kanskje han skulle prøve å vinne TdS foran å vinne VM neste år?

 

Han kan godt vinne Vasan, men dårlig av han ikke å satse World Cup

 

 

Jeg tror Petter er en slik type som vil vinne verdenscup,VM,OL,TDS og vasaloppet(kanskje Marcialonga eller verdenscupen i langløp også?),og da må man vel nedprioritere noe?

 

Er jo litt heftig hvis man kan si etter karrieren at jeg vant alt man kunne vinne i min gren.

 

Jeg var forøvrig spent på om han ville klare å holde formen hele TDS,og tror ikke han hadde vunnet TDS selv om han hadde hatt optimale ski(hvis man skal tro det de sier om smørebom da).

Lenke til kommentar

kanskje han skulle prøve å vinne TdS foran å vinne VM neste år?

Er du gal? Hvorfor i all verden skal han nedprioritere VM for tds?

 

Han har allerede gått ut og sagt at han ønsker å prioritere TdS neste år. Mener å ha lest noe slikt i dagbladet "Jeg ville gjerne byttet to-tre VM gull for en seier i TdS". Han har jo vunnet alt bortsett fra TdS, det gir derfor mening å nedprioritere VM slik Cologna og polakken har gjort tidligere år.

Lenke til kommentar

Selvsagt kommer det beskyldninger om doping mot Bjørgen. Kyrö beskylder nå Marit etter å ha sett bilde av henne. Jo, det er fantastisk store muskler hun har, men tror dere virkelig hun er dopet?

 

Personlig kan jeg ikke forstå hvordan en norsk idrettsstjerne på dette nivået kan gjøre noe slikt. Hadde hun blitt tatt for doping ville hun ødelagt alt for henne selv for all fremtid. Jeg mener at i Norge er det en så stor skam å bli tatt i doping og for en av dette kaliberet er det enda verre. Hun hadde jo ikke bare ødelagt for seg selv, men hele Ski-Norge og dette tror jeg ikke hun hadde tatt sjansen på. Derfor tror jeg ikke løpere som Dæhlie, Alsgaard, Northug eller Johaug heller har vært eller er dopet.

 

Hva tenker dere?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...