Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Jeg stemmer i med dem som sier gjør deg ferdig med skolen først. Leading Light har allerede en lærling, så tviler på st de har pla er om å ta inn flere med det første. Jeg ville gått og undersøkt med studioene, det kan du sikkert begynne med nå selv om jeg er usikker på om noen tar inn lærlinger før fylte 18.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjør ferdig skolen!

 

Og så et spørsmål fra meg: jeg tar tatovering på venstre underarm den 21(torsdag). Jeg fikk beskjed i dag at jeg skal på opplæring på en bensinstasjon den 26(tirsdag). Går det greit med tanke på at tatoveringen gror? Er den "ferdig" til da?

Jeg føler meg litt dum med alle disse spørsmålene, men heller spørre for mye enn for lite :p

Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Tattoveringa er nok ikke ferdig da, men ser ikke helt problemet med å evt jobbe heller. Er ikke som om man blir sykemeldt når man tattoverer seg, man må bare være litt mer forsiktig som man ellers ville vært med et sår.

Lenke til kommentar

Jeg har lenge hatt planer om å tatovere meg, og nå føler jeg endelig at jeg er sikker på motivet - en Narnia-sleeve basert på noen av illustrasjonene til Pauline Baynes. Det eneste som mangler nå er å bestemme seg for en artist (i tillegg til å spare litt til :p), men jeg føler ikke at jeg har særlig greie på hvem som passer best til oppgaven. Noen som kan anbefale noen?

Lenke til kommentar

Faren for at du blir møtt med en latterkrampe som varer til penisen har krympet er det første som slår meg. Deretter hvor tacky det er, smerte og vanskeligheter med å tattovere på slapp og rynkete hud i mer eller mindre prioritert rekkefølge. For ikke å snakke om at det kan bli vanskelig å la den få fred i groperioden, med mindre du ligger i sengen en uke og fester den i taket med snøre og en fiskekrok.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tviler på at jeg kommer til å bli møtt med latterkrampe. Den er ganske stor. Groperioden høres ekkel ut. Håper den ikke varer for lenge. Rynker og slapp hud er en del av en penis. Jeg tror ikke jeg vil greie å holde den erigert gjennom hele tattoveringsprosessen.

Det var tattoveringen og ikke penisen jeg mente de kom til å le av. Og da mente jeg ikke tattovøren, men de som får se den etterpå.

 

At rynker og slapp hud er en del av enis er en ting, men hvis tattovøren ikke får strukket ut huden jevnt akkurat der han tattoverer, vil jo ikke resultatet bli veldig vellykket.

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...