Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Gjest Harley Quinn

Noe galt med Starlight da? :dontgetit: Fullt av kule motiver i vinduet og greier...

- 17 år gammel læring som ikke en gang klarer tatovere (hun laget verdens enkleste tatovering på venninna mi, og den ligna ikke grisen, hun som skulle kjøre cover up på den ba venninna mi gjøre alt man IKKE skal gjøre med en tatovering på den).

Skal man være 18 for å få tatovering, så skal en lærling begynne tiden sin som 18 åring, minst.

 

Godt å se jeg blir brukt som eksempel på hvorfor ikke ta hos Starlight :D

 

Men enig i det som blir sagt her, men, ja det finnes et men. Starlight er flinke på en ting, det er slike simple enhjørninger/ponnier/delfiner/naken damer som de sikkert har tattovert siden før jeg ble født.. Men de kan jo så og si også enhvert idiot med evnen til å tegne noe annet enn en strekmann gjøre også..

 

Og kule bilder i vinduet, vel ja, de motivene har vært der siden studioet dems lå ved fylkeshuset..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det noen flinke på Leading Light i Drammen? Vurderer også nybyn tatto, men er vist veldig høye priser der - og passe sær han som driver der.

 

Charlie.

Ellers vil jeg anbefalle han på NyByn også, et par venninner av meg har gått hos ham og han er utrolig flink :)

Hold deg laaangt unna Starlight!

Er Charlie norsk eller engelsk? Vil helst ha en norsktalende, så det ikke blir noe krøll!

Lenke til kommentar
Gjest Harley Quinn

Ja, nå skal jo jeg tattovere meg på tirsdag da, men jeg sitter og funderer litt... Vet jo hva tattoveringen skal være for noe, nemlig Jack Skellington med Mad Hatter hatten kjæresten min lagde engang (spesielle farger så de som kjenner han kjenner den igjen), tar den fordi jeg alltid har elsket filmen, helt siden den kom ut. Og hatten er der for å minne meg på at livet er alt for kort (ettersom han døde i påsken).

 

Men en liten stund før han døde var jeg litt frustrert og nevnte at jeg ikke likte å være seriøs. Han kom da med den klassiske; Livet er for kort til å tas seriøst...

Teite å plassere den over/ved siden av? Gud, den ender nok opp der uansett vet jeg haha, men usikker. Skal ha tattootime i september også, så har jo tid til å tenke litt, men ermm ja, usikker som alltid hehe. Kan den kanskje oppfattes feil av folk? Noen er litt for seriøse ja..

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

Noe sier meg at Milanjo var ironisk i sin post, men uansett var det nok greit å få en bekreftelse på at dette er et studio jeg skal holde meg langt unna ihvertfall. :)

Lulz, jeg var det. Godt gjennomskuet Chris! :D

 

Edit:

noen som har septum her? vurderer å ta, men er pinglete når det kommer til smerte og slik. og er det slik med septum at det gror sammen hvis en tar ut smykket?

Jeg har! Har du andre piercinger? Septum var min første og jeg fikk mer kick av å ta den enn noe annet, så jeg merket ikke at det gjorde vondt.

Om du tar på 1,6 og tar ut smykket kort tid etterpå vil det nok gro igjen ganske fort. Lar du den dog gro skal jeg ikke si noe med sikkerhet, hadde ei venninne som hadde hatt septum lenge og mista smykket. Var bare å presse inn et nytt slik jeg forstod. Iallefall var det hva pierceren hennes gjorde. :)

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Foresten, noen som har erfaring med å stikke opp gamle hull? Har aldri stukket opp noen jeg har latt gro igjen før, men vurderer å gjøre det i øreflippen nå.

 

Tok opp igjen hullet jeg hadde i underleppa, og det gikk helt smertefritt (eller, ikke så smertefritt å stikke opp kanskje, men prosessen med grotid, rensing, etc gikk bra) ^^

Lenke til kommentar

Liker sol jeg, men bade i iskaldt vann liker jeg ikke. Jeg nyter sommeren uansett om jeg ikke bader i sjøen. Er ferdig med første session idag. Var hos Noi, men var ikke han som tattoverte meg. Ellers må jeg si at jeg er veldig imponert over arbeidet til Noi. Synd han er fullbooket til neste år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...