Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vanlig skriftstørrelse som på A4-ark er iallefall bare å glemme ved mindre jeg har misstolket alt som har blitt skrevet om temaet her i tråden.

 

Folk er sykt raske med "omg" osv. for at de ikke får det svaret de vil i tråden her.

 

Så sant... :!:

 

 

Ja det var det jeg var redd for. Jeg maser ikke altså, forventer ikke svar eller noe, var mer frustrert over min egen mangel på å finne det jeg trengte. Det er et dikt på... ni linjer. Jeg er klar over at det kan bli stort, så jeg må nok kutte ned på det, vil ikke ha hele underarmen dekket! Jeg kan evt kutte det halvveis derfor jeg lurer på str og slik. Har lett en del på nett men finner ikke helt tingene... ja er vel lurest å ta seg en tur. Noen som er flinke på skrift i Oslo? :dontgetit:

Lenke til kommentar

Mulig dumt spørsmål, men fikk høre at det lokale tattoo-studioet bruker "treningsblekk" til tattoo på kunder, noe som visst ikke skal fårekomme..

Dette fordi det er så mye billigere, mens det resulterer i at folk kan reagere ved at tatoveringen kan stikke litt ut til tider og andre reaksjoner..

 

Dette fikk jeg høre av en tidligere ansatt der som nå driver eget (konkurerende) studio, så jeg mistenker denne personen for svartmaling for å ta over kundene..

 

Noen som aner noe om priser på de forskjellige typene blekk?

Lenke til kommentar

Det er vel "indian ink" det er snakk om, en relativt billig type blekk. Det var mye brukt frem til 80-90-tallet, etter det har det blitt utviklet bedre typer blekk spesielt for tatovering, gjerne i sterile engangsbeholdere. Sistnevnte er selvfølgelig vesentlig dyrere, men blekket utgjør ikke akkurat enorme prosentandeler av den totale summen du betaler for en tatovering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...