Gå til innhold

Den Offisielle Tatovering/Piercing/Etc.-Tråden (tm)


Anbefalte innlegg

når jeg tok sa artisten at man ikke skal drikke de to første ukene, da alkohol tynner ut blodet og øker sjansen for infeksjon/betennelse.

 

jeg har vært ute og feiret bursdagen til flere venner, så drukket meg dritings 2 ganger og jeg har ingen problemer. leppa mi er så fin som bare det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da skal enda en av mine venner innlemmes i "uoriginal-tribal-gjort-av-ikke-veldig-flink-tattovør"-klubben. =/ Prøvde å snakke litt "fornuft" med ham, men.. Bleh.

 

Han skulle ha den på skuldra, og den skulle visst "kanskje modifiseres litt"...

post-96923-1215615911_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Regner med at det er i munnen du har siden du spør, så lenge du renser og sånt så går det vel bra. Men ikke drikk 96% :tease:

Rart åssen 96 kan få folk til å se ut som de har hatt kontakt med en Alien i munnen hvis man ikke er så heldig.

Holder meg unna det uansett. Sterkeste jeg drikker er Jack, og det er det også svært lite av.

Lenke til kommentar
Enkelte her tror de er så extremt bedrevitere at det er til å få mark av..

 

Helt enig!

 

Joda, det er mange motiver og/ eller stiler som er uoriginale/ ofte brukt, men straks noen nevner at de vil ha feks. en tribal eller noen kinategn så kommer hylingen og skrikingen om at "alle har det" og "du vil se ut som uttallige andre" og alt det der. Og straks noen påpeker at dette ikke er enestående argumenter så starter usakelighetene ledet av noen få som absolutt skal være originale og vite alt (noe de ikke er og ikke gjør)!

 

Selvsagt kan man drive både positiv og negativ kritikk i en tråd der det legges ut bilder og informasjon samt det det blir spurt og besvart om forskjellige ting, men det som er trist med denne tråen er at den begynner å nærme seg noe ala gruppepress og hets.

 

Trist egentlig for tattoo, piercing og andre typer kropskunst som denne tråden handler om er et kult emne!

Lenke til kommentar
Gruppepress mot rasisme er godkjent, fordi det går til et bra formål. Det samme gjelder gruppepress mot dårlige tatoveringer, dårlig planlegging, spontane avgjørelser og valg av dårlig tatovør.

 

Jeg synes ikke det er et bra formål om noen blir dissa fordi de har en tatovering de selv synes er fin, men som flertallet her inne hater. Man burde respektere andres valg uansett, selv om man synes det ser gay ut med en gutt som har tatovert en delfin på armen. Kan hende han er fetteren til Flipper eller noe. Greit å si at en tatovering ser dust ut, men feil å si at en person er dust fordi h*n har en viss tatovering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...