Gå til innhold

Fotballpub'en - prat om fotball, fotball og fotball!


Alastor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig, husker han som dritgod.

 

Utvilsomt kjempe god, helt til han kom til City :!:

 

De Jong har noen svin på skogen, nærmere bestemt to veldig ufine episoder, mot stuart holden og mot Alonso i vm finalen - jeg var hysterisk etter kung fu sparket. Skandaløst gjort. Den mot Ben Arfa er tragisk og trist, men selve taklingen er ikke stygg, det tror jeg aller enig i, det går mer på politikk her. Man kan bare se på reaksjonen til spillere og publikum, ingen reagerer før de vet at noe er knukket. Det er selfølgelig utrolig trist, men slik skjer desverre i fotballen. Han er jo city spiller så det er jo naturlig at jeg tar han i forsvar, men han er heller ikke en spiller som går og gnåler til dommeren, klyper, småsparker og irriterer og er ufin mot motstanderen. Han er en hard og tøff takler, thats it - det er ingenting spesielt med de jong i den forstand. Han har enda ikke blitt utvist for city. Tenkte bare jeg kunne dele mine tanker siden noen nevnte han tidligere.

 

Selv likte jeg godt Tony Yeboah, siden det ble nevnt afrikanere.

 

Norske media melder at Adebayor er klar for Juventus, ah det hadde vært fint, jeg får meg ikke til å like en så frustrerende spiller. Fra det geniale til 0 forståelse for offside og elendig touch. Dessuten er han en spiller som fort blir tatt av media og dommeren, å joda han nok litt verre enn den gjennomsnittligespiller. Men man så jo forskjellsbehandling i to episoder i fjor, og det er jo dumt å ha en slik spiller. En slik kontroversiell spiller passer ikke inn i city.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Chiellini signerer ny kontrakt til 2015, burde vel få slutt på den store strømmen med rykter som var i sommer :)

 

Folk som følger med på Serie A er sikkert klar over at Juve snart flytter inn i et nytt stadion, og en av greiene rundt det er at man skal ha 50 stjerner rundt stadionene, for forskjellige klubblegender. Nå er jeg veldig fornøyd med mange av de som har blitt nevnt, men de har ikke med Andrea Fortunato, selve eksemplet på og gi alt for klubben sin, et av Italias mest strålende talenter i sin tid også klarer de og glemme han vekk. Er rett og slett enormt skuffende av klubbledelsen.

Lenke til kommentar

Herregud for en ubrukelig kommentator på Viasat Sport. Fyren vet jo ikke hvem spillerne er en gang. Måtte vente til han så teksten før han så at det var Arbeloa som scorte fra distanse etc.

 

[edit] Viasat Sport, ikke fotball.

ikke stort bedre han som kommenterer roma-bayern, har kalt keepern i bayerns mål for Butt hele kampen, når det er Kraft som står

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...