Gå til innhold

militær sak......


TRS

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Om ikke lenge så blir jeg antaglig kalt inn til sesjon.

 

Og saken er den at jeg "vil" eller har ikke noe imot og gå i militæret.

MEN (alltid et men) jeg har dårlig hørsel og dårlig fargesyn.

 

Er det noen som vet om det fremdeles er noe alternativ eller blir jeg bare sendt hjem?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

tror ikke du har noe å frykte, sålenge du ikke har problemer med å fungere i hverdagen. Jeg var sesjonsassistent når jeg var i militæret så dette husker jeg en del om. Det kommer selvsagt litt ann på hvor dårlig hørselen/synet er, men du får sikkert slippe inn hvis du vil.

 

Det du må tenke på da er at i enkelte spesialavdelinger, f.eks storm/jeger så kreves det perfekt hørsel/syn og du bør vel kanskje tenke på å finne en annen avdeling som passer deg bedre.

Lenke til kommentar
  • 5 år senere...

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel slik at du unngår at en moderator stenger tråden. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Journalistutdanning gjennom forsvaret, er det mulig?

Du får nok ikke en "utdanning", men du kan ha det som en slags praksis under førstegangstjenesten. Da må du kontakte FMS (Forsvarets Mediesenter). Du kan lese mer her: http://www.mil.no/felles/fms/start/stillin...articleID=89719

 

De holder til på Akershus hvis jeg ikke tar feil.

 

Det er forøvrig verdt å merke seg at da jeg sendte en e-post med diverse spørsmål fikk jeg vite at det ganske snart, hvis ikke allerede, er for sent å søke. I så fall blir du sendt til andre deler av landet hvor de trenger journalister.

 

Vurderte det ganske sterkt selv, men et år i 2. bataljon ble litt for fristende. :) Så er det bare å krysse fingrene og håpe på at jeg ikke angrer på at jeg må bo i Indre Troms, når jeg kunne sovet hjemme hver natt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...