Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du vil være sikker på å få bort alt, så formaterer du maskinen og installerer Windows på nytt. Så (det første du gjør) er å installere Eset Nod32(anbefalt), Avast eller et annet antivirusprogram (alt unntatt Norton). Så slutter du å trykke på reklame/popups, slutter å gå inn på tvilsome sider (russiske crack-sider etc) og da burde du ikke få flere problemer.

 

Vil ellers råde deg til å være litt rolig når du prøver å forklare problemet, få frem så mye relevant informasjon som mulig.

Lenke til kommentar

Ikke hva? Ikke porno eller ikke den veiledningen?

 

 

Mynotir ga deg en link som beskriver problemet, og forteller deg hvordan du skal løse dette. Dette har vært problem mange ganger tidligere så vi vet hvordan vi skal fikse dette :)

 

Legg ut loggene som norbat beskriver i den veiledningen, så blir du ren som ny etter at en av analytikerene får sett på loggene dine ;)

 

 

Og ja, som det skrives ovenfor: Ro deg ned litt. Prøv å unngå å skrive banneord, yttrykk som "OMG", eller bruk av "CAPS LOCK". Vet ikke hvordan det er med de andre, men jeg får hvertfall ikke spesielt lyst til å hjelpe deg med analysen hvis du fortsetter sånn :)

 

 

Edit: se bort ifra innleggene som sier at du må reformatere. Hvis du tar en titt rundt på forumet, ser du at det er veldig få tilfeller der virus er årsaken til problemet, at brukeren trenger å reformatere...

Endret av r2d290
Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å tenk på dette neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men ta gjerne og p_report.gif dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

 

 

Du bør også skrive en skikkelig problembeskrivelse.

Endret av Marvil
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
og en ting til fikk sura litt...sorry men en ting til før det skjer så søker den av seg selv på internett

Jeg. Skjønner. Ingenting.

 

OMFG!!! scana virus nå hadde 21 virus!!!! nesten ny pc åssen i svarte kan det skje??

Brukte du det programmet du nevner øverst i tråden til dette søket?

Og kommer den "Virus 2009....(?!)" opp når du er i nettleseren?

 

Et tips til senere anledninger:

Selvom det kommer opp et fancy vindu, med masse fine farger, hvor det står "Congratulations, visitor 1.000.000! You've just won a free trip to Willy Wonka!", så må du ikke trykke!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...