Gå til innhold

Tilbakemeldinger på program


Anbefalte innlegg

Først: Jeg lager IKKE denne tråden for å reklamere, men fordi jeg vil ha tilbakemeldinger på et program jeg utvikler. Hvis denne tråden er feilplassert eller i strid med forumets regler, må dere bare slette den :)

 

Jeg driver litt sånn på hobbybasis å lager et program jeg har kalt SmartList. Programmet er i all sin enkelhet en sidebar ála Window Sidebar, der man kan legge til små notater. Verken mer eller mindre. Problemet er at jeg har gått tom for idéer, og lurer på om noen av dere kunne ha testet programmet og sett etter forbedringspotensiale, slik at programmet kan bli bedre.

 

Programmet kan lastes ned her, og brukerveiledning kan hentes herfra. Ellers kan dere se på programmets hjemmeside for mer informasjon.

 

Systemkravene er Windows XP/vista og .Net Framework 3.5

 

Takker for alle innspill :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan godt kjøre programmet, men da vil jeg ha kildekoden for først å sjekke hva det gjør av ditt og datt. I disse virus- og trojanertider er det desverre alt for risikabelt å laste ned og kjøre exe-kode fra anonyme eller ellers ukjente folk.

 

 

Du virker ikke så anonym og jeg har antivirus så jeg installerer og tester det ut.. maskinen fungere nå hvertfall ;)

  1. Når jeg går ut av redigeringsmodus så blinker den bokstav posisjons indikatoren fortsatt.
  2. Det hadde vært kjekt om programmet hadde en alltid-på-top funksjon.
  3. Istede for å måtte gå helt ned i bunnen for å få fram menyen så ville jeg heller likt å få den fram ved å trykke overalt.
  4. Istede for å ha et fast antall notater så kunne man laga et nytt tomt et når man bruker det siste tomme.

vel det er mine 5 cent.

 

Jeg fant ikke BlueSilver Softwares registrert i Norge er det registrert i UK?

 

Lykke til

Lenke til kommentar
[*]Når jeg går ut av redigeringsmodus så blinker den bokstav posisjons indikatoren fortsatt.

[*]Det hadde vært kjekt om programmet hadde en alltid-på-top funksjon.

[*]Istede for å måtte gå helt ned i bunnen for å få fram menyen så ville jeg heller likt å få den fram ved å trykke overalt.

[*]Istede for å ha et fast antall notater så kunne man laga et nytt tomt et når man bruker det siste tomme.

vel det er mine 5 cent.

 

Jeg fant ikke BlueSilver Softwares registrert i Norge er det registrert i UK?

Takk for svar. Tekstindikatoren har jeg prøvd å hindre i å blinke, men det har jeg ikke fått til (enda). Skal se om jeg får det til etterhvert. Meny på (høyre)klikk skal ikke være noe problem, og skal se om jeg får fikset det. Dynamiske notater kan bli et problem med mine programmeringskunnskaper, men har lenge hatt planer om å få det inn. Må bare lære meg det først. Ellers kan jeg si at Bluesilver Software ikke er et registrert selskap, det er faktisk ikke et selskap i det hele tatt, men navnet jeg benytter på mine programmer. Jeg beklager hvis det oppstod missforståelser av den grunn.

 

Helt grei program.

 

Kunne kanskje ha endret på dette:

*Høyreklikk vil føre til de samme kommandoene som den ruta de gjør

*Gjennomsiktighet om ønskelig

*legge til flere huskeruter og automatisk endring på str.

 

 

Ellers bra:)

Skal se hva jeg får til. Gjennomsiktighet kan jeg fint klare å gjøre valgfri, og en alltid-på-topp-funksjon vil være fikset i neste versjon :)

 

Takk for alle innspill så langt. Nå får jeg ikke utviklet på programmet i høstferien fordi PCen er på skolen da jeg ikke gadd å ta den hjem, men skal se hva jeg får til etterhvert :)

 

Btw, programmet er 100% garantert virusfritt (så langt jeg kan garantere det). Kjører alltid omfattende virustester før jeg legger ut nye versjoner, så det er ingen grunn til beskymring.

Lenke til kommentar

Intet antivirusprogram er vel bedre enn sin virusbase. Nye virus kan derfor vanskelig oppdages av antivirusprogrammer før dem på en eller annen måte er definert i virusbasene. Derfor er det en smal sak hvis man har litt peiling, å lage et fristende exe-/exe-setup-program som du laster ned og som etter scanning for virus, er virusfri, men når du har kjørt/installert programmet, så har du ondsinnet (virus, orm, trojaner) kode på maskina di.

Endret av backup
Lenke til kommentar

Jeg er veldig forsiktig med hva jeg laster ned, og laster bare ned fra troverdige kilder + jeg scanner alle filer jeg laster ned. Har aldri i mitt liv hatt et virus før, og har ingen intensjoner om å få det heller :)

Derfor kan jeg konstantere at det ikke er virus, trojanere, ormer, malware eller annen ondsinnet programvare i SmartList :)

Lenke til kommentar
Intet antivirusprogram er vel bedre enn sin virusbase. <snip>

 

Jeg har vært av den oppfatning av at de fleste antivirus programmer bruker en eller annen form for sandbox som da vil kunne oppdage nye virus, men det er helt klart at det er ingen garanti.

 

For min del så er det ikke noe som virker mistenkelig med posten,siden eller programmet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...