Gå til innhold

Er MSI dårlig?


Anbefalte innlegg

MSI har fått en del pepper for sitt KT4V hovedkort både her på forumet og mange andre steder. Jeg leser mange kommentarer som "MSI er dritt", "Skal aldri mer kjøpe MSI" osv. Er det en generell oppfatning at MSI er et dårligere og mer ustablit valg enn for eksempel Asus, Abit? Eller er det slik at de har vært litt uheldige med akkurat KT4V hovedkortet ? Noen erfaringer og synspunkter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
MSI har fått en del pepper for sitt KT4V hovedkort både her på forumet og mange andre steder. Jeg leser mange kommentarer som "MSI er dritt", "Skal aldri mer kjøpe MSI" osv.  Er det en generell oppfatning at MSI er et dårligere og mer ustablit valg enn for eksempel Asus, Abit? Eller er det slik at de har vært litt uheldige med akkurat  KT4V hovedkortet ? Noen erfaringer og synspunkter?

Kompisen mitt sitt MSI stinker!

Han hater det :lol:

Bruker ikke den PCen med det HK engang, overlater det til lillebroren sin, hehe :D

Lenke til kommentar

jeg har nylig kjøpt MSI KT4M-L, mitt første MSI kort, det eneste jeg har å utsette på MSI er den styggeste innpakningen til kortet jeg noen gang har sett + dårlig bundle (ingen digital out for lyden-brakett bl.a.)

 

kortet er ellers veldig stabilt. Synes at folk overdriver litt hvor overlegent asus sine kort er, Aopen f.eks. har meget gode kort de også, men det blir sjelden nevnt her på forumet (trolig fordi komplott.no ikke fører disse kortene)

Lenke til kommentar

Jeg har hatt 4 MSI HK selv og har bygd ca 5 andre med det og har hatt 1 hk med problem(det ble returnert og fikk nytt) ikke hatt problemer med de etter det.... Jeg har f.eks. kranglet mer med Abit sine HK. Dette er egentlig litt smak og behag.. noen er kanskje ikke like flinke til å sette sammen pc'en riktig heller..

Lenke til kommentar
jeg har nylig kjøpt MSI KT4M-L, mitt første MSI kort, det eneste jeg har å utsette på MSI er den styggeste innpakningen til kortet jeg noen gang har sett + dårlig bundle (ingen digital out for lyden-brakett bl.a.)

 

kortet er ellers veldig stabilt. Synes at folk overdriver litt hvor overlegent asus sine kort er, Aopen f.eks. har meget gode kort de også, men det blir skjelden nevnt her på forumet (trolig fordi komplott.no ikke fører disse kortene)

 

 

Jeg har Aopen er dritt fornøyd. Det er det beste Aopen kortet da. helt enig om komplott.no men psdata har Aopen det er bra. :):)

Lenke til kommentar

Det er egentlig ganske barnslig å si rett og slett f.eks. MSI er dårlig. Det er meget sjelden at det forekommer feil i selve hovedkortet. Ofte er det et ustabilt chipsett eller utdaterte drivere som er feilen. Vi har et ganske bra ordtak som lyder "IQ'en på brukeren smitter over på PC'n". Dette er gøy å mobbe folk med, men det sier også sannheten om at hvis man ikke gjør for mye sprell med hovedkortet og hele tiden vet hva man gjør, skjer ikke krasj mye oftere med hovedkort fra én produsent enn en annen

Lenke til kommentar

jeg hadde et msi gforce 4 ti4400 som smeltet fordi vifta slutta å virke. jeg har også et msi hvoedkort, og det funker som f.... har også en del kompiser med msi hk, og de har heller ikke hatt no prob. det er enest skjermkorta jeg har hørt litt dritt om, ikke mye men.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...