Gå til innhold

Hjelp til valg av ny char!


Anbefalte innlegg

Hei,

 

har store planer om å starte med wow igjen, og skal utnytte dette friend-systemet. Har en kompis som ikke har spilt før, og vi skal starte sammen. Hvilken klasse vil dere anbefale meg og han? Ønsker at han ikke skal bli lei. Jeg har hatt en lvl 50 warrior og 70 mage før. Mage var gøy, aner ikke helt hvorfor jeg slutta der, men vil starte en ny da søstern min har kødda til magen. Vil helst ha en human. Vurderer rogue, men er litt skeptisk. Vil gjerne bli tatt fort opp i lfg til instancer, så kjedelig å vente på det. Healer tror jeg ikke er helt min stil. Warrior var jææævlig kjedelig. Noen gode tips? Er åpen for annet en human dersom noen har noen gode argumenter!

 

På forhånd takk!

Endret av gthaman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ta og lvl en Night Elf male Hunter, også kaller du den for ett eller annet nick som er legolas feilstavet.. hehe

 

Men vist du liker mage, så levle mage.. Frost er kult, får noen sick nye talents i frost til WoLK..

 

Få han nye karen til og levle rogue eller shaman, noen som gjøre at man blir fort lei av spillet er og daua ofte..

 

Eller kan du ta pala også han warrior, da vil dere værtfall kunne levle fort sammen..

Lenke til kommentar

Paladin er gøy å spille. Har levlet den med protection spec fra lvl40 og er nå lvl69.

Å drepe mobs solo går tregt når jeg må ta en om gangen men hvis jeg finner en gruppe melee mobs så tar jeg alle på en gang kjapt.

Har levlet 2 karakterer opp til lvl70 fra før av og har en shaman som er lvl68. Kan ikke si at det gjør meg noe om det går litt tregt å drepe ting, det er gøy likevel. Og veldig lett å skaffe seg gruppe som Prot.

Druiden min som er lvl70 levlet jeg som feral og tanket da mye og gearet den opp til å tanke heroics, ble litt lei av å tanke med den og speccet Moonkin som var ganske gøy.

Men synes det er mer gøy å tanke som Prot Paladin.

Lenke til kommentar

Warr/paladin er fin lvle kombinasjon, kan gjøre alt av gruppe quests uten bekymring. jeg og en kamerat dro opp karakterene våre, hans første og min tredje. fungerer fett.

 

Druid/shaman er den beste lvling kombinasjonen jeg har vært borti.. går kjempe fort og er morsomt samtidig. eneste som er kjedelig er opp til lvl 40. veien opp derfra er kjempe gøy

Lenke til kommentar

Skal ikkje skremme deg vekk ifra valget med en paladin, men det skal vere sagt at det er ikkje en passande karakter for alle. Fordelen er at du kan gjer alle 3 ting med den. Tank/dps/heal.

 

Men så er det ikkje alle som slepper en retpala til som dps då =)

 

Rogue funker fett det. Om du tenker pvp skjønner eg human rogue valget godt.

Lenke til kommentar
Takk for innspill. Ble litt skeptisk til paladin, da jeg hater treg lvling. Er usikker på hvor dedikert kompisen blir, så vanskelig å si hvor mye han kommer til å spille. Men, tenker litt på rogue - masse melee damage er tiltalende. Har noen noe fornuftig, det være seg innsigelser eller oppmuntring?

 

er raskt og artig og lvle og game på generelt, men den classen som har høyest meele dmg og er artigst og lvle om som melee er shaman.

Lenke til kommentar

Ikke bli skremt av at de sier paladin er kjedelig. Det er kanskje ikke den raskeste måten å levle på NÅ, men om noen uker når patch 3.0 kommer er retribution en helt annen verden. Da sammenlignet med dagens retribution. Spiller selv på et test realm med patch 3.0, og det er null downtime for å drikke eller spise. God damage. Senere har du jo muligheten til å tanke, heale og gjøre dps. Anbefaler retribution som levle spec.

Endret av Richard_87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...